Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Αιγόκερως Μάιος 2018: Μηνιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη

Ο Κώστας Λεφάκης δίνει τις μηνιαίες προβλέψεις του Αιγόκερου για τον Μάιο 2018. Δες τι προβλέπει για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου στο μηνιαίο ωροσκόπιο

Αιγόκερως Μάιος 2018: Μηνιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη

Μια αισθηματική σχέση ή κατάσταση εξακολουθεί να σας ταλαιπωρεί και να σας παραπλανά.  Προσπαθήστε να μην είστε ευκολόπιστοι και να μην αφήνετε την επιθυμία ή την έλξη που νιώθετε για κάποιον άνθρωπο να σας βγάζει έξω από τα νερά σας. Ο θυμός και ο εκνευρισμός σάς αποδιοργανώνουν και σάς αφοπλίζουν. Στρέψτε τον δυναμισμό σας στις πρακτικές σας υποθέσεις και επιδιώξτε ό, τι καλύτερο για εσάς. Επαγγελματικά, οι καταστάσεις βελτιώνονται στο δεύτερο δεκαπενθήμερο και εσείς γίνεστε πιο δυναμικοί και πιο αποτελεσματικοί στις προσπάθειές σας. Θα εισπράξετε αναγνώριση και ικανοποίηση από εκείνους οι οποίοι παίζουν κεντρικό ρόλο στις σχετικές σας υποθέσεις και με αυτόν τον τρόπο θα επιστρέψετε στο ερωτικό παιχνίδι  με άλλον αέρα!Μηνιαίες Προβλέψεις για άλλο ζώδιο Δες εδώ<<Ο Κώστας Λεφάκης σου δίνει άμεσα τις προβλέψεις σου εδώ και τώρα!

Μάθε τα πάντα για τον Μάιο 2018 από το πιο διάσημο αστρολόγο της Ελλάδας

Κάλεσε στο 14994  ή στείλε ΚΛ4 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754

 

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
5 βαθμολογία
2 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.