Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Αιγόκερως Ιούλιος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2019 για το ζώδιο του Αιγόκερου  από τον διάσημο Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη! Κάλεσε στο 14994 και για την προσωπική σου πρόβλεψη!

Αιγόκερως Ιούλιος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Ο Ιούλιος για ακόμα μια χρονιά θα είναι δύσκολος μήνας για τους περισσότερους από εσάς. Το επίκεντρό του οριοθετείται στις προσωπικές και στις κοινωνικές σας σχέσεις. Στα επαγγελματικά ωστόσο διαφαίνεται καλύτερο κλίμα και αρκετές διευκολύνσεις. Οι πιο ευαίσθητοι όμως από εσάς θα ταλαιπωρηθείτε αρκετά στον αισθηματικό τομέα και αυτό γίνεται για να αποδεχτείτε τις αλήθειες που επικρατούν από καιρό και να πάρετε μια καινούρια θέση. Μια καλή ιδέα είναι να οργανώσετε από τώρα τις διακοπές σας για το τέλος του μήνα, ή για τον επόμενο. Προσπαθήστε να μην είστε απρόσεκτοι με ανθρώπους που κινούνται γύρω σας και δεν θεωρούνται εύκολοι στον χαρακτήρα. Δείξτε επίσης περισσότερη κατανόηση στα προβλήματα ενός ανθρώπου που αγαπάτε. Τέλος κάποιος φίλος ή συνεργάτης μπορεί να αποδειχτεί ανάξιος της εμπιστοσύνης σας.O Κώστας Λεφάκης προβλέπει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για Σένα! 

Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 και την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754

Μάθε τα πάντα για το μέλλον σου με απόλυτη ακρίβεια και ημερομηνίες! Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,7 βαθμολογία
10 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.