Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Αιγόκερως Αισθηματικές Προβλέψεις ως το τέλος 2018

Πώς θα εξελιχθούν τα αισθηματικά του Αιγόκερου ως το τέλος του 2018; δες στο άρθρο προβλέψεων της Αθηνάς Βαγενά 

Αιγόκερως Αισθηματικές Προβλέψεις ως το τέλος 2018

Ξεκινά ένα δίμηνο που αφενός σας δίνει την ευκαιρία να κλείσετε αισθηματικές εκκρεμότητες του παρελθόντος, βρίσκοντας την δύναμη να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, από την άλλη πλευρά δεν θα λείψουν για το ζώδιο σας οι ερωτικές γνωριμίες μέσα από κοινωνικά περιβάλλοντα, αλλά και οι αισθηματικές ιστορίες που γρήγορα θα εξελιχθούν σε ένα φλογερό πάθος.


Οι Αιγόκεροι του Α’  Δεκαήμερου βρίσκεστε πιο κερδισμένοι στα αισθηματικά σας τον Δεκέμβριο και συγκεκριμένα την περίοδο 2-7/12 όπου καταφέρνετε να κατακτήσετε μία σημαντική επιθυμία για τα αισθηματικά σας ή τουλάχιστον θα νιώσετε πλέον πιο ανάλαφροι γιατί θα γνωρίζετε καλά ποια θα είναι η πορεία μίας σχέσης / γνωριμίας που σας ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα. 


Ευκαιρίες νέων γνωριμιών θα έχετε κατά την διάρκεια του Νοεμβρίου οι Αιγόκεροι του Β’ Δεκαημέρου και μπορείτε να προσμένετε σε έναν ακόμα πιο κοινωνικό Δεκέμβριο, όπου ίσως σας κάνει πολλές φορές να βρεθείτε μπερδεμένοι ανάμεσα στα θέλω μίας φιλίας, ή μίας ερωτικής σχέσης. 


Το Γ’Δεκαήμερο του Αιγόκερου είστε αυτοί που πρέπει να δείξετε μεγαλύτερη προσοχή στο τελευταίο δίμηνο της χρονιάς, κρατώντας κατά νου ότι τα «κουκουλώματα» που κάνετε για την διατήρηση μίας σχέσης δεν θα μπορέσουν να κρατηθούν για πολύ ... Η Αφροδίτη από το Ζυγό (ανάδρομη ως τις 16/11) σας κάνει αρκετά ανικανοποίητους αναφορικά με τους στόχους και τις προοπτικές της αισθηματικής σας ζωής ή μίας σχέσης σας. Η επιστροφή του Ουρανού στον Κριό έρχεται για να αναταράξει με τρόπο ξαφνικό τα λιμνάζοντα ύδατα της προσωπικής σας ζωής, ενώ συναισθηματικά πολλές φορές θα αιφνιδιαστείτε από την πλοκή υποθέσεων, που φέρνουν εντέλει την αμφισβήτηση και την αντίδραση για την σταθερότητα συναισθημάτων.

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,5 βαθμολογία
6 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.