Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Αιγόκερως 2016 Ετήσιες Προβλέψεις από την Χριστίνα Τανταλίδου

Μάθε τώρα την πρόβλεψη Αιγόκερου για το 2016 από την Χ.Τανταλίδου

Αιγόκερως 2016 Ετήσιες Προβλέψεις από την Χριστίνα Τανταλίδου

Της Χριστίνας Τανταλίδου << 

 

 

"Ο πιο δυνατός κερδίζει"Το  2016, μια χρονιά αφιερωμένη αρχικά στην εξέλιξη σας μέσα από σπουδές , επαφές με το εξωτερικό , ταξίδια και θα «πάρετε» τον αέρα σας.  

Μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου ο Δίας από την Παρθένο ταξιδεύει στον ένατο ηλιακό σας οίκο που σημαίνει ότι α) ξεφτίζουν οι μύθοι και παλιές ιδέες β) αναζητάτε την αλήθεια και  γ) αποδέχεστε τη διαφορετικότητα.  

Με τον Δία στην Παρθένο ξεκόβετε εύκολα από δεσμά, ανταλλάσετε ιδέες , απόψεις με άτομα διαφορετικής κουλτούρας και συλλέγετε εμπειρίες. Συγχρόνως έχετε τη δυνατότητα να επενδύσετε στον εαυτό σας μέσα από σπουδές, σεμινάρια ή ακόμα και συνεργασίες που προκύπτουν με το εξωτερικό και να ανοίξει ο κύκλος σας. Από τις 9 Σεπτεμβρίου 2016 και με την μετακίνηση του Δία στο ζώδιο της Αφροδίτης, τον Ζυγό , και εφόσον έχετε ολοκληρώσει την εκπαίδευση σας μπορείτε να στοχεύετε στην κορυφή,  ποντάροντας και στην βοήθεια του σύμπαντος. Αποφασισμένοι να κερδίσετε ώστε να βγείτε από την αφάνεια, υποδύεστε τον πιο σκληρό ρόλο και δίνετε απαραίτητα χτυπήματα κάτω από την μέση , παίζοντας άριστα το παιχνίδι με την εξουσία.


Με τον δικό σας Κρόνο, στον Τοξότη,  συνειδητοποιείται ότι ο κόσμος σας έχει γίνει αρκετά εύθραυστος , καθώς είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι τίποτα όπως φαίνεται και υπάρχουν αρκετά μυστικά που πρέπει να κατανοήσετε.  Αποφασιστικοί από τη φύση σας,  δυσκολεύεστε να βλέπετε τον εαυτό σας να λυγίζει όταν αντιμετωπίζετε την πικρόχολη συμπεριφορά φίλων και δήθεν αγαπημένων προσώπων.  Ο Κρόνος μεγεθύνει ανασφάλειες, φόβους ,αμφιταλαντεύεστε δηλαδή για το αν μπορείτε να συνεχίσετε τον πόλεμο και πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό ; Η επαφή με τον καθρέπτη πονάει και σιγά σιγά αντιλαμβάνεστε ότι ζείτε σε έναν «φανταστικό» βασίλειο.. μαζί όμως με μπόλικους αντάρτες. Να θυμάστε όμως ότι μόνο έτσι θα πάρετε στα σοβαρά τους αντιπάλους και θα καταφέρετε να τους κατατροπώσετε, χωρίς ίχνος μεταμέλειας.


Ο Πλούτωνας φέρνει δύναμη στα χέρια σας , και ο Ουρανός  καταφέρνει να αποσύρει την σκληρή επιτήρηση των κηδεμόνων, επηρεάζει  τους εκπροσώπους τέλος β΄ και αρχές γ΄ δεκαημέρου,  ώστε να νιώσετε ότι βαδίζετε μια χαρά και μόνοι σας χωρίς να χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια. Αισθάνεστε ότι οι δυνάμεις σας εγκαταλείπουν, χάνετε την σιγουριά σας, αλλά στο τέλος ενηλικιώνεστε και αναδεικνύεστε πιο δυνατοί. Υπερέχετε.


Τα Φεγγάρια του 2016 και η επιρροή τους στον Αιγόκερω


 • Στις 20  Ιουλίου η Πανσέληνος στο ζώδιο σας ταράζει τον ψυχικό σας κόσμο , στέκεστε αρκετά μπερδεμένοι μπροστά στο παρασκήνιο που αποκαλύπτεται και πρέπει να πάρετε οριστικά τη ζωή στα χέρια σας. Αποφύγετε την οπισθοχώρηση. 


• Στις 29 Δεκεμβρίου   η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας κλείνει θαυμαστά την χρονιά μια που  έχετε πετάξει από πάνω σας τοξικές συνήθειες του παρελθόντας. Μέσα στο 2016 καταφέρατε να ολοκληρώσετε καινούργιους στόχους, γνωρίσατε σημαντικούς ανθρώπους και βάλατε τα θεμέλια για νέα ξεκινήματα που υπόσχονται θετικές εξελίξεις και καλή συνέχεια. 


Υπενθύμιση : από 19 έως τις 31  Δεκεμβρίου ο πλανήτης Ερμής φαινομενικά ανάδρομος ( 15η μοίρα έως 5η μοίρα στο ζώδιο σας ) για διαπραγματεύεστε, να συζητάτε με αντιπάλους , να χτυπάτε το χέρι στο τραπέζι και να μην φοβάστε να πείτε την γνώμη σας. Δεν χρειάζεται να βιάζεστε και καλό είναι να εξαντλήσετε το χρόνο πριν αρπάξετε τις ευκαιρίες που στέκονται στην πόρτα σας.     Καλή χρονιά

Χριστίνα Τανταλίδου

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
0 βαθμολογία
0 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.