Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Αφροδίτη Τρίγωνο με Ουρανό 26/8: Ερωτική και Οικονομική Έκπληξη!

Το Τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στις 26/8, μας φέρνει ξαφνικές συναισθηματικές και οικονομικές χαρές! Δες την πρόβλεψη σου!  

Αφροδίτη Τρίγωνο με Ουρανό 26/8:  Ερωτική και Οικονομική Έκπληξη!

Η Αφροδίτη  στο ζώδιο της Παρθένου, σχηματίζει Τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και μόνο χαρούμενες εκπλήξεις σε Έρωτα και χρήμα μας περιμένουν, την Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

Έρχονται λοιπόν, κεραυνοβόλοι έρωτες, ξαφνικά ερωτικά μηνύματα και τηλεφωνήματα, αλλαγές απρόσμενες, νέες συναρπαστικές ερωτικές γνωριμίες και ερωτικές εξομολογήσεις ή και προτάσεις !

Επιπλέον,θα έχουμε οικονομικές λύσεις και κέρδη από το πουθενά, όπως και να αρπάξουμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν εντελώς ξαφνικά και έχουν να κάνουν με χρήμα!

 

Ο έρωτας είναι εδώ και για σένα! Μάθε πως ευνοεί το προσωπικό σου Ωροσκόπιο το Τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού;
Στείλε ΕΡΩΤΑΣ3 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14724!

 

Προβλέψεις Ζωδίων


ΚΡΙΟΣ
Κάτι πολύ καλό έρχεται μέσα από την επαγγελματική ζωή που σε χαροποιεί ιδιαίτερα! Επιπλέον, ανανεώνεσαι εμφανισιακά και οι εκπλήξεις της καθημερινότητας διαδέχονται η μία την άλλη.


ΤΑΥΡΟΣ
Έρχονται κατακτήσεις, εξομολογήσεις, ερωτικές εκπλήξεις και χαρές και άπειρη διασκέδαση και τύχη, τα οποία σε περιμένουν να τα απολαύσεις και να λάμψεις!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Ξαφνικές χαρές από το οικογενειακό περιβάλλον έρχονται και  κάποια αγάπη από το παρελθόν, πιθανόν να επιστρέψει χωρίς να το περιμένεις! Οι δικοί σου άνθρωποι είναι δίπλα σου, σ’ αγαπούν και στο δείχνουν με κάθε τρόπο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η κοινωνική σου ζωή σου προσφέρει χαρές, που ούτε καν περίμενες! Έρχονται μηνύματα, τηλεφωνήματα, συναντήσεις και γνωριμίες θα αναστατώσουν την ερωτική και όχι μόνο καθημερινότητα σου με τον πιο ευχάριστο τρόπο!

ΛΕΩΝ
Όλες σου οι συναισθηματικές και κυρίως οικονομικές επιθυμίες, γίνονται πραγματικότητα από το πουθενά, γεγονός που ανακτά την αυτοεκτίμηση σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ετοιμάσου για ευχάριστες απρόσμενες στιγμές και ιδιαίτερα στον ερωτικό και οικονομικό τομέα! Αλλάζει όλο το σκηνικό της ζωής σου προς το καλύτερο και μάλιστα με τρόπο έκπληξη!


ΖΥΓΟΣ
Ένας παράνομος ή απωθημένος έρωτας σου δίνει ξαφνική χαρά! Ανανεώνεσαι πλήρως συναισθηματικά και ψυχικά! Αφήνεις πίσω φοβίες, άγχη και ανασφάλειες και προχωράς μπροστά!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Νέες γνωριμίες θα σε συναρπάσουν και ευκαιρίες για να αρχίσεις να υλοποιείς ένα μεγάλο σου όνειρο, έρχονται στα ξαφνικά! Επιπλέον, ο φιλικός τομέας ξαφνικά βελτιώνεται και σε αγκαλιάζει.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Σταθεροποίηση της ερωτικής σου ζωής και βελτίωση προσωπικής εικόνας! Μία ξαφνική επαγγελματική χαρά έρχεται από το πουθενά και σε ανεβάζει με κάθε τρόπο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο έρωτας σου προσφέρει μόνο χαρά και μπορείς τώρα να απολαύσεις τα ξαφνικά του δώρα! Έρχονται στιγμές αισιόδοξες, χαρούμενες, με νέες γνωριμίες, ταξίδια, μετακινήσεις και επαφές που σε χαροποιούν!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ήρθε η ώρα να πραγματοποιήσεις ακόμα και τις πιο βαθιές σου επιθυμίες αλλά και να αρπάξεις τις ξαφνικές ευκαιρίες για οικονομική εύνοια. Ο ερωτισμός σου και η γοητεία σου δεν θα αφήσει κανέναν αδιάφορο, ακόμα και άτομα που ούτε καν φανταζόσουν!  

ΙΧΘΥΣ
Η συντροφική ζωή ανανεώνεται στα ξαφνικά, είτε με κάποια νέα σχέση ή είτε με κάποια θετική απρόσμενη κίνηση του ήδη υπάρχοντα συντρόφου σου!

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4 βαθμολογία
3 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.