Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Αφροδίτη Τρίγωνο με Κρόνο 14/7: Η Αγάπη δικαιώνεται!

Το Σάββατο 14 Ιουλίου 2018 η Αφροδίτη και ο Κρόνος μας έχουν καλά νέα για τον Έρωτα και το Χρήμα…

Αφροδίτη Τρίγωνο με Κρόνο 14/7: Η Αγάπη δικαιώνεται!

Η Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου και το Σάββατο 14 Ιουλίου 2018, σχηματίζει ένα πολύ θετικό Τρίγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω. 


Ετοιμαζόμαστε για…

…προσγειωμένη αισιοδοξία, επίτευξη ερωτικών στόχων ιδιαίτερα για τις μόνιμες και σοβαρές σχέσεις, σταθεροποίηση ή ακόμα και επισημοποίηση αυτών, βελτίωση οικονομικών ζητημάτων, αξιοπιστία και σιγουριά στον έρωτα και εδραίωση συναισθημάτων!


Οι πιο ευνοημένοι…
…Ταύροι, Σκορπιοί, Παρθένοι, Ιχθύες, Αιγόκεροι και Καρκίνοι του 1ου δεκαημέρου!

 

Τι χαρά θα σου δώσει το Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου;
Κάλεσε τώρα 14724 και ανακάλυψε τα μυστικά του αστρολογικού σου χάρτη!


 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

Κριός: Ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον, καλύτερη απόδοση στη δουλειά, βελτίωση της εμφάνισης σου, μπορείς να περιμένεις!

Ταύρος: Εύνοια σε θέματα έρωτα, διασκέδασης, παιδιών, δημιουργικότητας, γονιμότητας  και εκπλήρωση ουσιαστικών ερωτικών επιθυμιών, θα έχεις!

Δίδυμος: Έρχονται θετικά και μόνιμα αποτελέσματα στις προσπάθειες, που έχουν να κάνουν με σπίτι και οικογένεια! Αν επίσης βρίσκεσαι στην προσπάθεια επανασύνδεσης, να περιμένεις επιτυχία!  

Καρκίνος: Έντονη ουσιαστική κοινωνικότητα και πολλές εποικοδομητικές επαφές, γνωριμίες και μηνύματα, θα έρθουν! Επίσης οι σχέσεις με τα αδέρφια βελτιώνονται!

Λέων: Έχεις τώρα την δυνατότητα να σταθεροποιήσεις μία ερωτική σχέση, να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά προβλήματα που την αφορούν, αλλά και να προχωρήσεις σε επίλυση οικονομικών θεμάτων!

Παρθένος: Οι προσπάθειες σου ανταμείβονται σε κάθε τομέα και επιτέλους μπορείς και σταθεροποιείς πολλές σημαντικές για σένα σχέσεις! Επιτυχία ουσιαστική σε έρωτα και χρήμα!

Ζυγός: Ανεβαίνει η ψυχολογία σου, η λογική σου λειτουργεί καλύτερα και ξεχνάς παρελθοντικές πληγές! Σκέφτεσαι πολύ πιο ώριμα όσον αφορά έναν παρασκηνιακό έρωτα!

Σκορπιός: Μπορείς να περιμένεις ευχάριστες και ουσιαστικές στιγμές με φίλους!  Ένα όνειρο πραγματοποιείται τώρα!

Τοξότης: Πολλές ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα αλλά και στον ερωτικό, για να πραγματοποιήσεις πολλές από τις φιλοδοξίες σου και την σταθεροποίηση τους!

Αιγόκερως: Προσγειωμένη αισιοδοξία και χαρά υπόσχονται οι ημέρες, σε όλες σου τις επαφές και μετακινήσεις, όπως και πολλές σημαντικές νέες γνωριμίες!

Υδροχόος: Εκμεταλλεύσου τις ημέρες για καυτές αισθησιακές στιγμές, ικανοποίηση των βαθύτερων συναισθημάτων και βελτίωση των οικονομικών σου.

Ιχθύς: Ευκαιρία για σταθεροποίηση της σχέσης σου ή και επισημοποίησης αυτής! Αν είσαι ελεύθερος μία νέα σχέση είναι κοντά!

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,22 βαθμολογία
23 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.