Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Αφροδίτη τρίγωνο με Δία 4/6 Συναίσθημα & ρομαντισμός μεγάλων διαστάσεων.

Πώς θα σε επηρεάσει το τρίγωνο Αφροδίτης - Δία στις 4/6 ;;; Μάθε αναλυτικά από τον Βασίλη Χριστοφή

Αφροδίτη τρίγωνο με Δία 4/6 Συναίσθημα & ρομαντισμός μεγάλων διαστάσεων.

Στις 3 Ιουνίου κορυφώνεται η όψη 120 μοιρών της Αφροδίτης με τον Δία.

 

Η Αφροδίτη ως γνωστόν σχετίζεται με τα συναισθήματα μας την επαφή μας με τον υλικό κόσμο, το πως τα αντιλαμβανόμαστε όλα αυτά αλλά και πως τα απολαμβάνουμε.

 

Η Αφροδίτη έχει τη χροιά και τη φύση του Δία απλά μικρότερου βεληνεκούς είναι ένας πλανήτης ο οποίος είναι θετικός ακόμη και όταν βρίσκεται σε μη καλή θέση έναντι μας.

 

 

Το ζώδιο του Καρκίνου όπως γενικότερα του Υγρού στοιχείου ταιριάζει απόλυτα με αυτόν τον Πλανήτη. Τα συναισθήματα μας έχουν βάθος και όχι επιφάνεια ούτε απώτερους σκοπούς.

 

Από την Άλλη ο Δίας βρίσκεται κατά την παραδοσιακή αστρολογία σε ζώδιο κυριαρχίας στη θέση των Ιχθύων.

 

Ο Δίας από τη συγκεκριμένη θέση θα δώσει πάρα πολλά θετικά σε σχέση με τα τελευταία χρόνια που βρίσκεται σε ζώδια που δεν του είναι τόσο συμβατά με τη φύση του Πλανήτη που είναι η τύχη, η επέκταση των σχεδίων μας με την υλοποίηση τους, της καλοπέρασης και των υπερβολών.

 

Ο πλανητικός συνδυασμός θα μας φέρει αγάπη, κουβαρντοσυνη, γενναιοδωρία, μεγάλων διαστάσεων έρωτες, πολλά φλερτ και ενδιαφέρουσες ερωτικές γνωριμίες.

 

 

Το συγκεκριμένο διάστημα ευνοεί τους αρραβώνες, τους γάμους και τους λόγους αγάπης.

 

 

Ειδυλλιακό δείπνο κάτω από το φως του φεγγαριού και των κεριών έχοντας θέα τον πύργο του Eiffel θα μπορούσε να είναι η ζωγραφιά που να περιγράφει τη συγκεκριμένη όψη σε αυτά τα ζώδια και τους πλανήτες.

 

Οικονομικά είναι μία όψη η οποία μπορεί να δώσει και εδώ τα μέγιστα, όχι μόνο λόγω της όψης αλλά και του στοιχείου των πλανητων που είναι το υγρό στοιχείο και ενισχύει σημαντικά σχέδια μας τα οποία σχετίζονται με οικονομικές επενδύσεις, οικονομικές συμφωνίες όπως και εύνοια σε τυχερά παιχνίδια.

 

Η συγκεκριμένη συνάντηση των δύο αυτών πλανητών θα ευνοήσει πάρα πολύ όσους έχουν προσωπικό πλανήτη δηλαδή Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη, ωροσκόπο και υπο προυποθέσεις* στους υπόλοιπους πλανήτες όσοι έχουν κοντά στη πρώτη μοίρα με ανοχή 2 μοίρες δηλαδή 1ο δεκαήμερο στα ζώδια των Ιχθύων, Καρκίνου, Σκορπιού όπως δευτερευόντως στους Παρθένους, Αιγόκερους και Ταύρους.*Οι προϋποθέσεις των μεγάλων πλανητών σχετίζονται αν ο Κυβερνήτης του Ωροσκόπου βρίσκεται στις μοίρες και στο ζώδιο στο οποίο κορυφώνεται το γεγονός. πχ Ωροσκόπος Αιγόκερως κυβερνήτης Κρόνος. Αν έχουμε Κρόνο σε ζώδιο στοιχείου Νερού η όψη μας επηρεάζει θετικά. 

Πώς θα επηρεάσει το τρίγωνο Αφροδίτης Δία τον Προσωπικό σου Αστρολογικό Χάρτη;

Μίλησε τώρα με τον Βασίλη Χριστοφή και μάθε όλες τις προσωπικές σου προβλέψεις

Κάλεσε τώρα στο 901 100 4877

 

 

 

Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Αξιολόγηση
4,57 βαθμολογία
7 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.