Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Αφροδίτη Τετράγωνο με Ουρανό 15/9: Ανατροπές σε Έρωτα και Χρήμα

Ανάγκη για ανεξαρτησία, εφήμερα πάθη και ξαφνικά ερωτικά αδιέξοδα μας επιφυλάσσει η Αφροδίτη που σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στις 15/9…   

Αφροδίτη Τετράγωνο με Ουρανό 15/9: Ανατροπές σε Έρωτα και Χρήμα

Τη Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα σχηματίζει μία πολύ δύσκολη όψη τετραγώνου με τον Ουρανό ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου

Η έντονη επιθυμία για ελευθερία και ανεξαρτησία επισκιάζει την ανάγκη για ουσιαστικές και σταθερές σχέσεις. Η τάση για εφήμερες, χωρίς βάθος ερωτικές επαφές, θα είναι έντονη, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσουμε πιθανές περιπτώσεις απιστίας.

Ξαφνικά γεγονότα, αναπάντεχες αντιδράσεις απομάκρυνσης και απρόβλεπτες εντάσεις , μπορεί να βιώσουμε στη σχέση μας, γεγονός που θα φέρει απογοητεύσεις, ακόμα και ρήξεις.

Πρέπει να τιθασεύσουμε αντισυμβατικές, παρορμητικές συμπεριφορές, να κρατήσουμε τα προσχήματα όπου επιβάλλεται και να εξισορροπήσουμε την τάση μας για καταπάτηση των παραδόσεων και των πρέπει, με την ανάγκη μας για ελευθερία.

Αντίστοιχα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για τέτοιου είδους ενέργειες από τους άλλους, ιδιαίτερα στον ερωτικό τομέα και να πράξουμε με σύνεση, χωρίς όμως να πιέσουμε καταστάσεις και να απαιτήσουμε πράγματα όσο φυσιολογικά κι αν τα θεωρούμε.


Πως επηρεάζει το Ζώδιο και τον Ωροσκόπο σου το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού;

Αυτοί που θα αντιμετωπίσουν τα περισσότερα αναπάντεχα προβλήματα, κυρίως σε ερωτικά και οικονομικά θέματα, με το τετράγωνο Αφροδίτης - Ουρανού, είναι όσοι έχουν Ζώδιο ή Ωροσκόπο Ταύρο, Λέοντα, Σκορπιό και Υδροχόο.

 

Τα ζώδια ή ωροσκόποι, που αν κρατήσουν την ψυχραιμία τους και κινηθούν έξυπνα σε ό,τι κι αν τους συμβεί, μπορεί ακόμα και να επωφεληθούν μέσα από αλλαγές, είναι οι Κριοί, Τοξότες, Παρθένοι και Αιγόκεροι.

 

Όσοι  έχουν Ζώδιο ή Ωροσκόπο Δίδυμο, Καρκίνο, Ζυγό ή Ιχθύ, αν και δεν επηρεάζονται άμεσα από την όψη, πρέπει επίσης να προσέχουν ακραίες και αυθόρμητες συμπεριφορές και να είναι προετοιμασμένοι για την αντιμετώπιση αυτών, είτε προερχόμενες από τους ίδιους, είτε από άλλους προς το πρόσωπο τους.

 

Πώς θα επηρεάσει το προσωπικό σου ωροσκόπιο το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού;

Στείλε ΕΡΩΤΑΣ3 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754.

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,06 βαθμολογία
18 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.