Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Αφροδίτη Τετράγωνο με Κρόνο και με Πλούτωνα τέλη Σεπτέμβρη: Προβλέψεις Ζωδίων

Αφροδίτη Τετράγωνο με Κρόνο και με Πλούτωνα τέλη Σεπτέμβρη 2019 και οι Προβλέψεις των Ζωδίων, από την Χριστίνα Τανταλίδου...

Αφροδίτη Τετράγωνο με Κρόνο και με Πλούτωνα τέλη Σεπτέμβρη: Προβλέψεις Ζωδίων

Η Αφροδίτη έχει περάσει στο ζώδιο της συντροφικότητας τον Ζυγό, επέστρεψε στο ηλιακό της σπίτι και αλλάζουν οι προτεραιότητες μας κυρίως γύρω από την προσωπική μας ζωή αλλά και τα οικονομικά μας.  Έτσι, Η Αφροδίτη στον Ζυγό είναι γλυκιά, τρυφερή και επιθυμεί το ζευγάρωμα , για αυτό και εμείς γινόμαστε πιο δοτικοί και κάνουμε περισσότερες υποχωρήσεις.  

Όμως κατά τη διαδρομή της στο ζώδιο του Ζυγού θα συναντήσει τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και αυτό αξίζει να το αναλύσουμε καθώς η συνάντηση μας θα περιορίσει και κατόπιν μεταμορφώσει την ερωτική μας ζωή.

Στις 25 Σεπτεμβρίου 2019, η Αφροδίτη συναντά τον Κρόνο στον Αιγόκερω και θα χάσει προσωρινά τη χαρά της, αισθάνεται ότι δεν αγαπιέται, περιορίζεται από τον Κρόνο και αυτό σημαίνει ότι πέφτει η ψυχολογία μας και νιώθουμε απογοήτευση και απόρριψη. Οικονομικές δυσκολίες μέσα από ακύρωση συνεργασιών αναμένονται. (επηρεάζεται κυρίως το β΄δεκαήμερο του παρορμητικών , Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί , Αιγόκεροι αλλά και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες και ωροσκόπο στην κρίσιμη μοίρα 13η,14η των αντίστοιχων ζωδίων.

Στις 30 Σεπτεμβρίου 2019, η Αφροδίτη θα συναντήσει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μια συνάντηση που μπορεί να σε μεταμορφώσει ψυχικά, μια που το ερωτικό παιχνίδι είναι μαγικό, αλλά απίστευτα αυτοκαταστροφικό. Προσοχή σε όσους εμπλέκονται σε συναισθηματικούς εκβιασμούς ή παράνομες σχέσεις. (επηρεάζονται κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί αρχές γ δεκαημέρου των παρορμητικών , Κριοί, Καρκίνοι , Ζυγοί, Αιγόκεροι αλλά και όσοι /ες έχουν προσωπικούς πλανήτες και ωροσκόπο στην κρίσιμη μοίρα 20η των αντίστοιχων ζωδίων.


Για κάθε ζώδιο ξεχωριστά, διάβασε και τον ωροσκόπο σου


Κριός

Η Αφροδίτη στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω επηρεάζει κυρίως επαγγελματικά ζητήματα και σταθερές συνεργασίες.

Η Αφροδίτη στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω επηρεάζει τη συναισθηματική σου ζωή , προσοχή σε παράνομες σχέσεις, κυρίως με πρόσωπα εξουσίας.


Ταύρος

Η Αφροδίτη στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω επηρεάζει εργασιακές σχέσεις και αισθάνεσαι ότι περιορίζεσαι και δεν ανταμείβονται οι κόποι σου.

Η Αφροδίτη στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω επηρεάζει τη συναισθηματική σου κατάσταση, βλέπεις ότι πιθανόν εμπλέκεσαι σε μυστικά και έντονο  παρασκήνιο .


Δίδυμοι

Η Αφροδίτη στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω περιορίζει την ερωτική σου ζωή , πιθανόν να νιώσεις ότι δεν μπορείς να εκτονώσεις τις επιθυμίες σου και νιώθεις προσωρινά απογοήτευση.

Η Αφροδίτη στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Πλούτωνα φέρνει στην επιφάνεια κρυφές επιθυμίες και πιθανόν να εμπλακείς σε κατάσταση  που θα σε προβληματίσει ψυχολογικά.

 

Καρκίνος

Η Αφροδίτη στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω θα επηρεάσει τις σταθερές σου σχέσεις και συνεργασίες και πιθανόν να νιώσεις ότι δεν ανταποκρίνονται οι άλλοι στις προσδοκίες σου . Κάνε υπομονή.

Η Αφροδίτη στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα μεταμορφώσει κάθε επαφή σου με το άλλο σου μισό και πρέπει να αποφύγεις συναισθηματικά παιχνίδια εκβιασμού και να ανέβεις ψυχολογικά.


Λέων

Η Αφροδίτη στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω αφορά κυρίως την καθημερινότητα σου , αντιμετωπίζεις προβλήματα μετακίνησης ή συνεννοήσεως και θα είσαι μόνιμα εκνευρισμένος και αγχωμένος.

Η Αφροδίτη στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα φέρει διλήμματα σε σχέση με μια προσωπική σου κατάσταση και νιώθεις ότι υπάρχουν μυστικά που δεν σου αποκαλύπτονται.


Παρθένος

Η Αφροδίτη στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω φέρνει επιπρόσθετες υποχρεώσεις ίσως δεν μπορείς να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή και βέβαια αυτο σημαίνει ότι θα έχεις φορτωμένο πρόγραμμα.

Η Αφροδίτη στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα σε μεταμορφώσεις καθώς αντιλαμβάνεσαι πως η οικονομική σου κατάσταση επηρεάζει την αισθηματική σου ζωή.


Ζυγός

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε περιορίζει συναισθηματικά αλλά και περιορίζει προσωρινά τις επαφές σου με το περιβάλλον σου , πιθανόν να απομονωθείς λόγω απογοήτευσης.

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε εγκλωβίζει συναισθηματικά, θέλεις να παρανομήσεις και κινδυνεύουν οι σταθερές σου σχέσεις ή ο γάμος σου.

 

Σκορπιός

Η Αφροδίτη στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω περιορίζει τη σκέψη σου, πιθανόν να έχεις χάσεις προσωρινά την αισιοδοξία σου , ωστόσο είναι κάτι παροδικό και ζήτα τη βοήθεια δικών σου ανθρώπων.

Η Αφροδίτη στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε μεταμορφώνει εσωτερικά μέσα από μια μυστική επαφή και πιθανόν να εμπλέκεσαι σε παράνομη κατάσταση.

 

Τοξότης

Η Αφροδίτη στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω φέρνει προβλήματα μέσα στον φιλικό σου κύκλο, θέλεις να απομονωθείς και δεν θα έχεις τη διάθεση να συμμετέχεις σε εκδηλώσεις. Νιώθεις περίεργα.

Η Αφροδίτη στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνει διλήμματα και ίσως έχεις μπερδευτεί καθώς μια φιλική σχέση τείνει να γίνει ερωτική και πρέπει να κρύψεις τα αληθινά σου συναισθήματα.


Αιγόκερως

Η Αφροδίτη στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στο ζώδιο σας δυσκολεύει τη σχέση σου με πρόσωπα εξουσίας και φαίνεται πως σε έχουν προσωρινά απομονώσει. Προσοχή σε διαπληκτισμούς.

Η Αφροδίτη στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μεταμορφώνει την προσωπική σου ζωή , ζεις έντονες συγκινήσεις, όμως το πιο πιθανό είναι να απογοητευτείς καθώς υπάρχουν μυστικά και έντονο παρασκήνιο.

 

Υδροχόος

Η Αφροδίτη στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω περιορίζει την ελευθερία σου, κυρίως έχεις εγκλωβιστεί σε αρνητικό μοτίβο σκέψης και είναι στο χέρι σου να αλλάξεις την πραγματικότητα σου.

Η Αφροδίτη στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε δεσμεύει ψυχολογικά , πιθανόν να έχεις εμπλακεί σε σχέση περίεργη, πλουτώνια που δυσκολεύει αρκετά τον ψυχισμό σου μια που πρέπει να ξεπεράσεις τα όρια σου.


Ιχθύες

Η Αφροδίτη στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω περιορίζει τα σχέδια σου,  νιώθεις ότι είσαι κολλημένος σε μια δυσλειτουργική συμφωνία και δεν ανταμείβονται οι προσπάθειες σου.

Η Αφροδίτη στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω επηρεάζει αρκετά τον φιλικό σου κύκλο και πρέπει να κάνεις γενναία ξεκαθαρίσματα και να βγεις από τοξικές σχέσεις. Πιέζεσαι όταν αντικρίζεις την πραγματικότητα.

 

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,55 βαθμολογία
11 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.