Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Αφροδίτη Τετράγωνο με Άρη και Σύνοδο με Ποσειδώνα 27/1: Προβλέψεις Ζωδίων

Στις 27/1, απελευθερώνονται επιθυμίες και πάθη που μπορεί να βάλουν τα ζώδια σε ερωτικούς και οικονομικούς μπελάδες και απογοητεύσεις! Δες την πρόβλεψή σου…

Αφροδίτη Τετράγωνο με Άρη και Σύνοδο με Ποσειδώνα 27/1: Προβλέψεις Ζωδίων

Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας στον Ιχθύ και ο Άρης στον Τοξότη, την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020, σχηματίζουν όψεις που θα πλήξουν ποικιλοτρόπως τις διαπροσωπικές σχέσεις μας!
Αποκλείουμε κανόνες και παρασυρόμαστε σε πάθη, αλλά και νεύρα, έτοιμες να υποστούν κάθε συνέπεια και να προκαλέσουν απογοητεύσεις.
 
Βάζουμε τέλος στα ταμπού, στον έντιμο έρωτα και κάνουμε στροφή προς το μοιραίο, τον πειρασμό, το απωθημένο και το σκάνδαλο!
 
Το σώμα, ο πόθος και η καρδιά νικούν το μυαλό και όλα συμβαίνουν χωρίς να αναγνωρίζουμε τα όρια μας σε πράξεις και προσδοκίες!

Η ερωτική ορμή και εξιδανίκευση, είναι τόσο ισχυρές, που μπορεί να τα διαλύσουν όλα, αν δεν συγκρατηθούμε και αν δεν κινηθούμε εντός επιτρεπτών ορίων!

Η επικινδυνότητα των όψεων Αφροδίτης-Άρη-Ποσειδώνα, είναι ισχυρότερη για Μεταβλητούς του 2ου δεκαημέρου!Πώς θα επηρεάσει το προσωπικό σου ωροσκόπιο οι όψεις της Αφροδίτης; 
Στείλε ΕΡΩΤΑΣ3 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14724.

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ


ΚΡΙΟΣ
Ο παράνομος έρωτας έχει μία περίεργη γλύκα που μπορεί να σε παρασύρει σε επικίνδυνα μονοπάτια, αλλά ενδεχομένως, να σε απογοητεύσει!


ΤΑΥΡΟΣ
Μην καταστρέψεις φιλίες, με καυγάδες και εξιδανικεύσεις! Προσοχή στην συμπεριφορά σου!


ΔΙΔΥΜΟΣ
Ο έρωτας έρχεται μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον, που σε παρασύρει σε παθιασμένα, αλλά και επικίνδυνα μονοπάτια. Μην ρισκάρεις την κοινωνική σου εικόνα και την καριέρα σου! 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μην θεωρείς ότι όλα πάνε καλά στις κοινωνικές σου σχέσεις, απαιτώντας όλο και περισσότερα! Προσοχή επίσης και στις μετακινήσεις σου!

ΛΕΩΝ
Ζήσε τον έρωτα και το πάθος , αλλά βάλε και τα ανάλογα όρια! Το ίδιο και στον οικονομικό τομέα!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πες όχι σε καυγάδες, ψέματα και εξιδανικεύσεις στην συντροφική σου ζωή, διότι θα γυρίσει κατά σου!


ΖΥΓΟΣ
Ό,τι κι αν κάνεις σε εργασία και καθημερινότητα, να προσέχεις μην τυχόν και εκτεθείς!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η χαρά του φλερτ, του έρωτα και του πάθους δεν σε αφήνουν να δεις τίποτα άλλο. Οι ερωτικές υπερβολές όμως, θα σε βάλουν σε μπελάδες!


ΤΟΞΟΤΗΣ
Όχι στους οικογενειακούς καυγάδες και στα ερωτικά πισωγυρίσματα!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στις επικοινωνίες σου και στις μετακινήσεις σου τους εκπλήσσεις ή τους σοκάρεις όλους. Μην το παρακάνεις διότι δίνεις λαβές για κουτσομπολιά!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι υπερβολικές συναισθηματικές σου απαιτήσεις, θα φέρουν μόνο προβλήματα! Μην τα θες όλα δικά σου, σε έρωτα και χρήμα!


ΙΧΘΥΣ
Επιλέγεις τυφλά το πάθος και τον μοιραίο έρωτα, αλλά κρύβονται πολλοί κίνδυνοι! Ζήσε το πάθος, αλλά σε λογικά πλαίσια και μην στηρίζεσαι σε ουτοπικούς έρωτες, που θα σε πληγώσουν! 

 

 

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,33 βαθμολογία
6 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.