Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Αφροδίτη Σύνοδος Ουρανό 18/5: Κεραυνοβόλοι Έρωτες

Ξαφνικά κέρδη οικονομικά και συναισθηματικά μας αιφνιδιάζουν στις 18/5! Μάθε πώς θα σε επηρεάσει η σύνοδος Αφροδίτης Ουρανού από την Χριστίνα Τανταλίδου! 

Αφροδίτη Σύνοδος Ουρανό 18/5: Κεραυνοβόλοι Έρωτες

Στις 16 Μαΐου 2019 Η Αφροδίτη απαλλάσσεται από την αρσενική ενέργεια του Κριού και επιστρέφει στο σπίτι της , στο ζώδιο του Ταύρου όπου και θα παραμείνει έως τις 9 Ιουνίου 2019. Έτσι ξεκινά μία περίοδος απολαύσεων, ερωτικών γνωριμιών και θα μας δοθούν ευκαιρίες ώστε να περάσουμε όμορφα, χωρίς να ξεκολλάμε από την αγκαλιά του/της αγαπημένου μας. Βέβαια η Αφροδίτη στον Ταύρο είναι επιρρεπής σε καταχρήσεις και σου μεταδίδει μια "τεμπελιά", αποφεύγεις τη πολλή δουλειά, θέλεις ελεύθερες ώρες και βέβαια έχεις περισσότερη όρεξη για φαγητό και σεξ. Προσοχή σε καταχρήσεις και νικήστε τη τάση για κάθε είδους παρανομία.

 

Παράλληλα, Ο Ουρανός βρίσκεται σε πτώση, στο ζώδιο της Αφροδίτης, τον Ταύρο και αυτό βλέπουμε ότι αλλάζει βασικές συναισθηματικές μας ανάγκες, την ερωτική προσέγγιση, το φλερτ αλλά και τη σχέση μας με την ύλη..και το σώμα , τις επιθυμίες μας. Θα δούμε ότι θα δημιουργηθούν ασύμβατες σχέσεις μεταξύ ατόμων διαφορετικής κουλτούρας, διαφοράς ηλικίας ή του ίδιου φύλου, χωρίς όμως να προκαλούν δυσφορία ή να ξενίζουν όπως γινόταν μέχρι τώρα.


Η σύνοδος της Αφροδίτη με τον Ουρανό στις 18 Μαΐου 2019 φέρνει ευχάριστες ανατροπές και ευκαιρίες για να βγούμε από τα συνηθισμένα, να υπερβούμε τα όρια μας και να γνωρίσουμε τον έρωτα μέσα από τα μάτια ενός απρόβλεπτου έρωτα που δεν θα τηρεί τις προυποθέσεις.  Ξαφνικά κέρδη μέσα από εκμετάλλευση αγροτικής γης, ακινήτων και πιθανή τάση για κατασπατάληση χρήματος. Σταθερές σχέσεις κλονίζονται.

Η σύνοδος επηρεάζει το α δεκαήμερο του Ταύρου, Αιγόκερου, Παρθένου αλλά και "ψυχαγωγεί" Καρκίνους, Ιχθείς. Σκορπιοί δοκιμάζεστε..ή δοκιμάζετε τις αντοχές του/της αγαπημένου/ης σας. Λέοντες , Υδροχόοι, θα ξεπεράσετε τα όρια σας προκαλώντας ..εκπλήξεις στους γύρω σας. Και Κριοί, Τοξότες, ετοιμαστείτε για να νιώσετε συναισθηματική ανασφάλεια λόγω των επιλογών σας. Ζυγοί θα υπερβάλετε στην σεξουαλική σας ζωή και Δίδυμοι προσέξτε μη υποκύψετε σε εξωσυζυγικές σχέσεις. Επηρεάζονται Όσοι/ες έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο στην 3η , 4η μοίρα και ανάλογα με το ζώδιο.


Για περισσότερα, διάβαστε το ζώδιο, και τον ωροσκόπο σας,

 

Κριός

Η σύνοδος Αφροδίτης με Ουρανό στον Ταύρο φέρνει ανατροπές στα οικονομικά σας, πιθανόν να βρεθείτε με έξτρα εισόδημα και να μπορέσετε να κάνετε αγορές για να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας και να ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας. Ερωτικά βγαίνετε από τα κλισέ σας , τολμάτε ότι δεν έχετε κάνει μέχρι τώρα. Για περισσότερες προσωπικές ερωτικές προβλέψεις κάλεσε στο 14724 ή στείλε ΧΑΡΤΗΣ3 στο 54754.


Ταύρος

Η σύνοδος Αφροδίτης με Ουρανό στον Ταύρο, αλλάζει την εμφάνιση σας, τον τρόπο που προσεγγίζετε το ταίρι σας και θα πετάξετε τις παρωπίδες και τον δήθεν συντηρητισμό σας, βγαίνοντας τελείως από την ασφαλή σας ζώνη. Ευχάριστες ανατροπές σε προσωπικά ζητήματα και απελευθέρωση από δεσμεύσεις. Τύχη από νέους συνεργάτες.Για περισσότερες προσωπικές ερωτικές προβλέψεις κάλεσε στο 14724 ή στείλε ΧΑΡΤΗΣ3 στο 54754.


Δίδυμοι

Η σύνοδος Αφροδίτης με Ουρανό στον Ταύρο, επηρεάζει την ψυχολογία σας αλλά και βάζει ερωτικά διλήμματα, πιθανόν να εμπλακείτε σε εξωσυζυγική σχέση και να παρανομήσετε με αποτέλεσμα να θέλετε να χωρίσετε ή να ομολογήσετε τα πάντα στο ταίρι σας. Ερωτικές συναντήσεις που πρέπει να μείνουν μυστικές. Κέρδη από κρυφές πηγές.Για περισσότερες προσωπικές ερωτικές προβλέψεις κάλεσε στο 14724 ή στείλε ΧΑΡΤΗΣ3 στο 54754.


Καρκίνος

Η σύνοδος της Αφροδίτης με Ουρανό στον Ταύρο, φέρνει εξωστρέφεια, γίνεστε λιγότερο καχύποπτοι και συνδέεστε με άτομα ενός νέου κύκλου , τελείως αποστασιοποιημένοι από την γνώμη των άλλων. Εύκολα και ξαφνικά θα δείτε ιδέες, όνειρα να πραγματοποιούνται και αυτό θα σας απελευθερώσει από την..μιζέρια της προηγούμενης περιόδου. Φίλοι σας στηρίζουν -υποστηρίζουν.Για περισσότερες προσωπικές ερωτικές προβλέψεις κάλεσε στο 14724 ή στείλε ΧΑΡΤΗΣ3 στο 54754.


Λέων

Η σύνοδος της Αφροδίτης με Ουρανό στον Ταύρο φέρνει εξελίξεις σε θέματα καριέρας, πιθανόν τώρα να βρεθεί η συνεργασία των ονείρων σας και να συναντηθείτε με άτομα κύρους που σας προωθούν και σας βγάζουν από τη ..δύσκολη θέση. Μοιραία πρόσωπα σας τραβάνε από τη μύτη και θα εγκλωβιστείτε, θέλοντας και μη.. στα πάθη -επιθυμίες σας.Για περισσότερες προσωπικές ερωτικές προβλέψεις κάλεσε στο 14724 ή στείλε ΧΑΡΤΗΣ3 στο 54754.


Παρθένος

Η σύνοδος της Αφροδίτης με Ουρανό στον Ταύρο ανοίγει τα επαγγελματικά σας φτερά, ταξιδεύετε πιθανόν να έχετε διαπραγματευτεί μια συμφωνία ζωής και ευνοείστε εάν συνεργάζεστε με άτομα από το εξωτερικό ή ταξιδεύετε . Γνωριμίες που δεν τηρούν τις προϋποθέσεις σας κάνουν να χάνετε τη λογική σας και πιθανόν να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα.Για περισσότερες προσωπικές ερωτικές προβλέψεις κάλεσε στο 14724 ή στείλε ΧΑΡΤΗΣ3 στο 54754.


Ζυγός

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει αιφνίδια κέρδη από τρίτα πρόσωπα, λαμβάνετε οικονομική ενίσχυση από άτομα που τρέφουν μια συμπάθεια για εσάς, όμως ζητούν ανταλλάγματα , άρα ίσως καταπατήσετε τις ..αρχές σας και παρανομήσετε. Η σεξουαλική σας ζωή ανανεώνεται με μια νέα γνωριμία.Για περισσότερες προσωπικές ερωτικές προβλέψεις κάλεσε στο 14724 ή στείλε ΧΑΡΤΗΣ3 στο 54754.


Σκορπιός

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει αιφνίδιες αλλαγές στην προσωπική σας ζωή, πιθανόν να πειραματιστείτε με μια νέα γνωριμία , δημιουργώντας μια ελεύθερη σχέση χωρίς όμως να τηρείτε τα προσχήματα και έτσι θα τραβάτε τη προσοχή των άλλων. Νέες προτάσεις για συνεργασίες. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες.Για περισσότερες προσωπικές ερωτικές προβλέψεις κάλεσε στο 14724 ή στείλε ΧΑΡΤΗΣ3 στο 54754.


Τοξότης

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει ανατροπές στον εργασιακό σας χώρο, όπου και θα δείτε οτι το φλερτ και ο έρωτας μπορούν να ανθίσουν κατά την εργασία σας και νιώθετε κολακευμένοι από τις εξελίξεις. Ξαφνικές αλλαγές στον τρόπο άθλησης και εκτόνωση μέσα από εναλλακτικές θεραπείες. Ξαφνική υιοθέτηση κατοικίδιου.Για περισσότερες προσωπικές ερωτικές προβλέψεις κάλεσε στο 14724 ή στείλε ΧΑΡΤΗΣ3 στο 54754.


Αιγόκερως

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει καλύτερη ψυχολογία, ανεβάζει την αυτοπεποίθηση σας και φλερτάρετε με άτομο νεώτερο από εσάς και βέβαια αυτή η γνωριμία δεν θα τηρεί τις προϋποθέσεις. Έντονη ανάγκη για ψυχαγωγία και για επενδύσεις. Κέρδη από τυχερά παιχνίδια αλλά και πιθανή κατασπατάληση χρημάτων.Για περισσότερες προσωπικές ερωτικές προβλέψεις κάλεσε στο 14724 ή στείλε ΧΑΡΤΗΣ3 στο 54754.


Υδροχόος

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό  στον Ταύρο φέρνει ανατροπές στην οικογενειακή σας εστία και μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες και να βρεθείτε κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα. Ξαφνικές συμφιλιώσεις αναμένονται. Ερωτικές συναντήσεις .Για περισσότερες προσωπικές ερωτικές προβλέψεις κάλεσε στο 14724 ή στείλε ΧΑΡΤΗΣ3 στο 54754.


Ιχθύες

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει ευχάριστα μηνύματα, επαφές από άτομα που είχατε καιρό να μιλήσετε ή νέες γνωριμίες που θα σας συναρπάσουν και δίνουν ένα πικάντικο νόημα στην καθημερινότητα σας. Ξαφνική αγοραπωλησία σας ευνοεί.Για περισσότερες προσωπικές ερωτικές προβλέψεις κάλεσε στο 14724 ή στείλε ΧΑΡΤΗΣ3 στο 54754.

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
2,67 βαθμολογία
3 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.