Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Αφροδίτη Σύνοδο με Κρόνο 11/12: Σοβαρότητα σε Έρωτα και Χρήμα

Η Αφροδίτη έρχεται σε Σύνοδο με τον Κρόνο στις 11/12, αναγκάζοντας μας να αντιμετωπίσουμε σοβαρά τον έρωτα αλλά και τα οικονομικά μας...

Αφροδίτη Σύνοδο με Κρόνο 11/12: Σοβαρότητα σε Έρωτα και Χρήμα

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω έρχεται σε Σύνοδο με τον Κρόνο την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2019 και δίνει ουσία, απαιτώντας σοβαρότητα στον έρωτα, τις τέχνες, την αισθητική, τις διαπροσωπικές σχέσεις αλλά και τον οικονομικό τομέα!

Συγκεκριμένα, ο έρωτας γίνεται ρεαλιστής, προσγειωμένος, δίκαιος, σοβαρός, συνεπής, έντιμος, εδραιώνει τις σχέσεις που αξίζουν, αναλαμβάνει ευθύνες και υποχρεώσεις, δεν συγχωρεί επιπολαιότητες, ούτε παιχνιδάκια.
Οι διαπροσωπικές σχέσεις και η οικονομική διαχείριση και συμφωνίες, βασίζονται στη λογική και στη συνέπεια.

Η αλήθεια είναι, πως οι ερωτικές αλλά και όλες οι διαπροσωπικές σχέσεις, είναι πλέον περιοριστικές και μόνο εκείνοι που θα δείξουν την ανάλογη σοβαρότητα και υπευθυνότητα θα ανταμειφτούν με την εδραίωση που επιθυμούν.

Οι ημέρες δε ενδείκνυνται για υπερβολικές συναισθηματικές εκδηλώσεις, μεγάλα λόγια, ρομαντισμό και έντονο πάθος.
Η αγάπη φαίνεται μέσα από τις πράξεις και την ειλικρίνεια.
Ο οικονομικός τομέας δεν πρέπει να περιλαμβάνει έξοδα για απολαύσεις και διασκέδαση,η αλλά απαιτεί προϋπολογισμό και ίσως λίγη τσιγκουνιά!

Η Σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου ευνοεί επηρεάζει θετικά τα ζώδια της Γης αλλά και του Νερού, ιδιαίτερα του 2ου δεκαημέρου.

 

Θα εδραιωθεί η ερωτική σου ζωή με τη Σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου;

Κάλεσε τώρα στο 14724 ή στείλε ΕΡΩΤΑΣ3 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 

 


ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ


ΚΡΙΟΣ:
Επιστράτευσε λογική και υπευθυνότητα και ίσως η επαγγελματική εδραίωση που θα λάβεις ως εύσημο να είναι αυτό που καιρό επιθυμείς. Προστάτεψε την κοινωνική αλλά και οικογενειακή σου καταξίωση με σοβαρή και σωστή συμπεριφορά. 


ΤΑΥΡΟΣ
: Οι γνωριμίες που θα κάνεις φρόντισε να είναι ωφέλιμες και ουσιαστικές και μην σπαταλάς το χρόνο σου σε ανούσιες επαφές. Θέματα για μετακινήσεις και ταξίδια που σε απασχολούν, αν τις αντιμετωπίσεις με βάση τη λογική και την αυτοσυγκράτηση, θα είναι άκρως ικανοποιητικά. 


ΔΙΔΥΜΟΣ: Ήρθε η στιγμή που πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις στον έρωτα, αφού θα είναι μακροπρόθεσμες και την ίδια συμπεριφορά πρέπει να κρατήσεις και στην διαχείριση των χρημάτων σου, βάζοντας σε τάξη όλες τις εκκρεμότητες. 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ:  Η προσωπική σου ζωή σε πιέζει τώρα και μόνο οι σοβαρές, οι ασφαλείς και οι άξιες σχέσεις θα εδραιωθούν τώρα, ίσως και με ένα είδος επισημοποίησης ή έναρξη μίας νέας σχέσης!   


ΛΕΩΝ: Ο επαγγελματικός τομέας σου εφιστά την προσοχή και σε προστάζει για υπευθυνότητα και εργατικότητα! Επίσης ο τομέας της ομορφιάς, απαιτεί την ουσιαστική φροντίδα σου. 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο συναισθηματικός τομέας χρειάζεται πράξεις και υπευθυνότητα. Αν φερθείς με αυτό τον τρόπο οι συνέπειες θα είναι υπέρ σου και μακροπρόθεσμα. Η φήμη σου μπορεί τώρα να διορθωθεί στο έπακρο με τους σωστούς χειρισμούς σου! 


ΖΥΓΟΣ: Το οικογενειακό περιβάλλον έχει κάποιες απαιτήσεις που ίσως σε κάνουν να νιώσεις πιεσμένος, αλλά η σωστή διαχείριση στις ενδοοικογενειακές δοκιμασίες, είναι εκείνη που θα φέρει την ιδανική και μόνιμη λύση. Προσπάθησε τώρα να κατανοήσεις πλήρως τον συναισθηματικό σου κόσμο και ιδιαίτερα όσον αφορά ένα ζήτημα από το παρελθόν! 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η κοινωνική σου ζωή, οι επικοινωνίες, οι μετακινήσεις, οι συμφωνίες σου, τα αδέρφια και οι επαφές σου, χρειάζονται υπεύθυνη, σοβαρή και ειλικρινή συμπεριφορά, ώστε να ικανοποιηθούν οι στόχοι σου. 


ΤΟΞΟΤΗΣ: Ήρθε η ώρα να βρεις τις σωστές λύσεις και να κοιτάξεις επιτέλους ουσιαστικά τον οικονομικό τομέα, λύνοντας τα προβλήματα μία και καλή. Απέδειξε την αξία σου, κυρίως στον έρωτα, και διεκδίκησε τις επιθυμίες σου, γιατί τώρα μπορείς να τις ικανοποιήσεις!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Όλες σου οι διαπροσωπικές σχέσεις, ο έρωτας αλλά και ο οικονομικός τομέας απαιτούν το σοβαρό σου πρόσωπο αλλά και την συνετή και ορθή διαχείριση σου, ακόμα κι αν πιεστείς αυτό το διάστημα!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συνειδητοποίησε τον εσωτερικό σου κόσμο και βάλ’ τον σε τάξη για να μπορέσεις να δραστηριοποιηθείς κατάλληλα αργότερα. Μια παρασκηνιακή ιστορία, που σε απασχολεί, τώρα απαιτεί τους σοβαρούς και υπεύθυνους χειρισμούς σου, ώστε να πάρει τη θέση που πραγματικά της αξίζει.


ΙΧΘΥΣ: Να είσαι διαλλακτικός, προσεκτικός, δίκαιος, λογικός και σοβαρός στις φιλικές σου σχέσεις . Ακόμα κι αν χρειαστεί να γίνουν κάποια απαραίτητα ξεκαθαρίσματα, είναι καλό για την μετέπειτα πορεία της φιλικής σου ζωής. Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,6 βαθμολογία
5 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.