Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Αφροδίτη στον Ταύρο έως 9 Μαΐου 2021 & η Ερωτική Ζωή των Ζωδίων

Αφροδίτη στον Ταύρο έως 9 Μαΐου 2021 και οι Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων από την Ανδριάννα Σαρρή...

Αφροδίτη στον Ταύρο έως 9 Μαΐου 2021 & η Ερωτική Ζωή των Ζωδίων

Η ιδανική Αφροδίτη!

Μία Αφροδίτη αισθησιακή, αφοσιωμένη, όμορφη, προσγειωμένη, ερωτευμένη, έντιμη, συναισθηματική, πεισματάρα, με καμπύλες...

Μία Αφροδίτη, που αγαπά την (καλή) ρουτίνα, τις τέχνες , τις ποιοτικές γεύσεις και τις μικρές χαρές της ζωής!

Αυτή είναι η Ταυρίσια μας Αφροδιτούλα!


ΔΕΣ ΕΔΩ>> τις όψεις που θα σχηματίσει η Αφροδίτη στον Ταύρο από 14 Απριλίου 2021 και αν σε επηρεάζουν!

 Οι προσωπικές σου ερωτικές προβλέψεις, σύμφωνα με τον γενέθλιο χάρτη σου, από την Ανδριάννα Σαρρή!

Μάθε αναλυτικά όλες τις ερωτικές προβλέψεις σου για το 2021!

Κάλεσε στο ☏ 14994!

 

ΚΡΙΟΣ
1ο δεκαήμερο: Στα οικονομικά σου στρέφεται το ενδιαφέρον σου κυρίως. Ωστόσο, δεν θα λείψουν και οι ασθησιακές στιγμές αυτό το διάστημα!
2ο δεκαήμερο: Στο σεξ δοκιμάζεις καινούργια πράγματα και το απολαμβάνεις! Επιπλέον, ένα νέο, θα σου δώσει σιγουριά στον έρωτα! Προσοχή μόνο στην τάση σου για ξεροκεφαλιά και κτητικότητα!
3ο δεκαήμερο: Ουσιαστική συναισθηματική σταθερότητα, προσγειωμένος ρομαντισμός και βελτίωση στον σεξουαλικό τομέα, θα έχεις! Περιόρισε ωστόσο, την τάση σου για απληστία!ΤΑΥΡΟΣ
1ο δεκαήμερο: Ομορφιά και ερωτική εύνοια, απολαμβάνεις! Νιώθεις πρωταγωνιστής!
2ο δεκαήμερο: Κεραυνοβόλοι έρωτες, εκπλήξεις και μπόλικες επικοινωνιακές ερωτικές χαρές! Ωστόσο, όλα αυτά μπορεί να είναι παροδικά, αφού έρχεται μία μεγάλη οριστική ρήξη!
3ο δεκαήμερο: Ρομαντισμός, συναίσθημα, εκπλήρωση ερωτικών ονείρων, πάθος και σεξουαλικότητα! Προσπάθησε λοιπόν, να αποφύγεις ανωριμότητα και επιπολαιότητες!ΔΙΔΥΜΟΣ
1ο δεκαήμερο: Ανανεώνεσαι ψυχολογικά και συναισθηματικά! Είσαι επιτέλους, ικανοποιημένος από τα ερωτικά σου ζητήματα!
2ο δεκαήμερο: Μία παρασκηνιακή ερωτική επικοινωνία, που έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις, θα σου δώσει μεγάλη χαρά! Για κάποιο λόγο ωστόσο, η χαρά κρατά λίγο, αφού αυτήν την περίοδο, είσαι κάπως απαισιόδοξος, χωρίς ιδιαίτερο λόγο!
3ο δεκαήμερο: Απίστευτα ρομαντική περίοδος! Χαρά από ανεκπλήρωτο ή απωθημένο έρωτα και έντονη σεξουαλικότητα, θα απολαύσεις! Πες όχι ωστόσο, στις μεγάλες προσδοκίες!ΚΑΡΚΙΝΟΣ
1ο δεκαήμερο: Μπορεί να επικεντρώνεσαι κυρίως στον φιλικό τομέα, αλλά και ο ερωτικός, θα έχεις αρκετές θετικές εξελίξεις!
2ο δεκαήμερο: Εκπλήξεις, αλλαγές, εξομολογήσεις, φλερτ και επίτευξη στόχων, θα έχεις στον ερωτικό τομέα! Ο φιλικός ωστόσο, θα αντιμετωπήσει αρκετές δυσκολίες!
3ο δεκαήμερο: Θετικές αλλαγές και ερωτική ανανέωση με πάθος και ρομαντισμό, φέρνει αυτή η περίοδος! Δεν αποκλείεται μάλιστα, να κάνεις την υπέρβαση και να μετατρέψεις μία φιλία, σε έναν καυτό και τρυφερό έρωτα!
ΛΕΩΝ
1ο δεκαήμερο: Μπαίνει σε δεύτερη μοίρα ο έρωτας, τώρα. Καριέρα και οικογένεια, ζητούν το ενδιαφέρον σου! 
2ο δεκαήμερο: Δύσκολα τα πράγματα σε έρωτα, δουλειά και σπίτι. Έρχονται μεγάλες ρήξεις και μόνο η συζήτηση, μπορεί λίγο να βελτιώσει την αρνητική αυτή περίοδο.
3ο δεκαήμερο: Μιας που απασχολείσαι κυρίως με θέματα εργασίας, ένας έρωτας μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον, είναι πολύ πιθανός. Ωστόσο και σε έρωτα και σε καριέρα, οφείλεις να παραμείνεις ώριμος και ολιγαρκής.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
1ο δεκαήμερο: Χαρούμενες συγκυρίες στον έρωτα, αισιοδοξία και επικοινωνιακή συναισθηματική εύνοια!
2ο δεκαήμερο: Ένα ξαφνικό μήνυμα, νέο ή τηλεφώνημα, θα σου δώσει μεγάλη χαρά στον ερωτικό τομέα! Το μόνο που πρέπει να προσέξεις, είναι κάποια λεκτικά λάθη που κάνεις!
3ο δεκαήμερο: Φλερτ, γνωριμίες, ρομαντικές, αλλά και πονηρές συνομιλίες, σε συναρπάζουν! Περιόρισε ωστόσο, την υπεραισιοδοξία και την επιπόλαια συμπεριφορά σου!
ΖΥΓΟΣ
1ο δεκαήμερο: Αρκετά καυτή περίοδος, αφού έχεις ακαταμάχητη γοητεία. Ωστόσο, προτεραιότητα σου, θα είναι τα οικονομικά!
2ο δεκαήμερο: Σπας κάθε ταμπού στο σεξ, έχεις πειθώ, πραγματοποιείς επιθυμίες και καταφέρνεις εσύ να κινείς τα νήματα στις σχέσεις σου. Μην τα κάνεις μαντάρα με ζήλιες και ερωτικά παιχνίδια εξουσίας όμως.
3ο δεκαήμερο: Ρομαντισμός, συναίσθημα, διαίσθηση, διορατικότητα, αλλά κυρίως τέλειο σεξ και πάθος! Μην είσαι τόσο κτητικός και εγωκεντρικός!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
1ο δεκαήμερο: Συντροφικότητα, συναισθηματισμός και ερωτική ισορροπία!
2ο δεκαήμερο: Ένας νέος ξαφνικός έρωτας, μία απρόσμενη πρόταση από το άλλο σου μισό, μία έκπληξη ή μία ερωτική εξομολόγηση, είναι μέσα στο πρόγραμμα! Όλα τα παραπάνω, μόνο αν αποφύγεις λάθη, που έχεις ξανακάνει, που ενδεχομένως να προκαλέσουν μεγάλες οριστικές ρήξεις!
3ο δεκαήμερο: Η σχέση σου ανανεώνεται συναισθηματικά ή αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μία νέα τρυφερή γνωριμία, που υπόσχεται μέλλον! Επιπλέον, ο σεξουαλικός τομέας, είναι στα καλύτερα του! Μακριά ωστόσο, από ερωτικές ζαβολιές, αλλά και απαιτητικότητα!
ΤΟΞΟΤΗΣ
1ο δεκαήμερο: Θέματα καθημερινότητας, αλλά και εργασιακά σε απασχολούν κυρίως τώρα!
2ο δεκαήμερο: Ομορφαίνεις, γοητεύεις και χορταίνεις κατακτήσεις, παρά τα άγχη και τα προβλήματα της καθημερινότητας!
3ο δεκαήμερο: Η εμφάνιση σου είναι ακαταμάχητη! Ωστόσο, απέφυγε υπερβολικές αλλαγές. Ένας έρωτας μέσα από την δουλειά, είναι πιθανός!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
1ο δεκαήμερο: Φλερτ, κατακτήσεις, επιτυχίες και λάμψη! Όλα τέλεια!
2ο δεκαήμερο: Κεραυνοβόλοι έρωτες και ξαφνικές εξομολογήσεις! Νέοι θαυμαστές που ούτε καν περίμενες και μία είδηση ερωτική, που προσφέρει χαμόγελα! Πες όχι στον εγωισμό!
3ο δεκαήμερο: Ρομαντισμός, πάθος, ερωτική τύχη και μόνο θετικές εξελίξεις θα έχεις! Περιόρισε μόνο, την τάση σου για έπαρση στην αισθηματική ζωή!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
1ο δεκαήμερο: Ασχολείσαι κυρίως με οικογένεια και δουλειά, αυτήν την περίοδο. Στα ερωτικά σου, λύνεις παλαιά προβλήματα!
2ο δεκαήμερο: Έρχεται μήνυμα ή τηλεφώνημα στα ξαφνικά, από το ερωτικό σου παρελθόν. Κράτα μικρό καλάθι όμως, για να μην πληγωθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι σε γκρίνια και ξεσπάσματα, που ενδεχομένως να προκαλέσουν ρήξεις!
3ο δεκαήμερο: Έρχεσαι πιο κοντά συναισθηματικά, αλλά και σεξουαλικά με το ταίρι σου ή ακόμα και με ένα πρώην ταίρι! Απέφυγε ανώριμη απαιτητικότητα και μουρμούρα!
ΙΧΘΥΣ
1ο δεκαήμερο: Απόλυτη ερωτική εύνοια, ιδίως μέσα από τις επικοινωνίες σου!
2ο δεκαήμερο: Ένα ξαφνικό μήνυμα, μία απρόσμενη είδηση ή μία εξομολόγηση, θα βελτιώσουν τον ερωτικό τομέα! Προσοχή μόνο, στα επικοινωνιακά λάθη, που εσύ κάνεις!
3ο δεκαήμερο: Ρομαντικά μηνύματα, καυτές συνομιλίες, φλερτ, λύσεις και ερωτική γενική εύνοια! Πες όχι στα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις, που δεν μπορείς να τηρήσεις!

Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Αξιολόγηση
4,33 βαθμολογία
6 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.