Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Αφροδίτη στον Σκορπιό έως 15/12/2020: Προβλέψεις Ζωδίων

Αφροδίτη στον Σκορπιό έως 15/12/2020 και οι Προβλέψεις των Ζωδίων, από την Χριστίνα Τανταλίδου...

Αφροδίτη στον Σκορπιό έως 15/12/2020: Προβλέψεις Ζωδίων

Στις 21 Νοεμβρίου 2020 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο όπου σύμφωνα με την μοντέρνα αστρολογία κάνει κουμάντο ο Πλούτωνας. Ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης που σχετίζεται με τη συσσωρευμένη ενέργεια-δύναμη που κρύβουμε μέσα μας και που την ανακαλύπτουμε μόνο μετά από κρίσεις και εσωτερικές «κατεδαφίσεις».

Έτσι η Αφροδίτη που είναι ντελικάτη και πολύ θηλυκό από τη φύση της, μπαίνει στο πλουτώνιο σπίτι και εκεί βέβαια παγώνει, είναι σε αδυναμία και φοβάται πως θα χάσει τον έλεγχο του εαυτού της. Εδώ η Αφροδίτη γίνεται καχύποπτη, επιφυλακτική, τεστάρει αρκετά το ταίρι της και φυσικά είναι αιμοβόρα. Δεν πρόκειται να ανεχτεί την απιστία και πάντα εκδικείται όταν θεωρεί ότι αδικείται. Βέβαια είναι μια Αφροδίτη αρκετά ανθεκτική, επιβιώνει δηλαδή σε περιόδους μοναξιάς και φυσικά δεν κάνει συμβιβασμούς.

Η Αφροδίτη θα παραμείνει στον Σκορπιό μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2020 και θα αναμετρηθεί με τον Ουρανό στις 27 Νοεμβρίου 2020 ανατρέποντας την ερωτική μας ζωή. Έτσι θα δώσει εκπλήξεις και όσοι/ες βρίσκονται σε μια κατάσταση παθητική, θα μπορέσουν να βγούνε νικητές και να ορθοποδήσουν γύρω από προσωπικά ζητήματα. Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι τέλη α δεκαημέρου Ταύροι , Σκορπιοί αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες γύρω από την 8η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.

Στις 6 Δεκεμβρίου 2020 η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα δεχτεί το ευεργετικό τρίγωνο του Ποσειδώνα και αυτό αυτόματα θα απογειώσει την ιστορία που ξεκινήσει τέλη Νοεμβρίου . Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια του νερού, γεννημένοι τέλη β΄δεκαημέρου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες γύρω από την 18η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.

Τα εξάγωνα που θα σχηματιστούν με τον Πλούτωνα στις 10 Δεκεμβρίου 2020 και με Κρόνο, Δία θα συμβάλλουν στο να επικρατήσει το πάθος (10/12) και να γειωθεί το συναίσθημα. Σχέσεις με προοπτική εμφανίζονται γύρω από τις 14 και 15/12, όπου ο επιμένων πραγματικά θα νικήσει οποιαδήποτε προηγούμενη δυσκολία.

Επηρεάζεται κυρίως ο παρορμητικός σταυρός, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι, γεννημένοι τέλη β΄δεκαημέρου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο από την 23η έως 29η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.

 

Οι προσωπικές σου ερωτικές προβλέψεις, σύμφωνα με τον γενέθλιο χάρτη σου!
Μάθε αναλυτικά όλες τις ερωτικές προβλέψεις σου!
Κάλεσε στο ☏ 14724 ή στείλε ΧΑΡΤΗΣ3 στο 54754!

 


Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστούν τα ζώδια, διαβάστε και τον ωροσκόπο σας

 

 

ΚΡΙΟΣ

Είστε βαθιά προσκολλημένοι σε μια παθιασμένοι σχέση και έχετε ξεπεράσει τα όρια σας; Η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα σας βοηθήσει να γειώσετε στο εδώ και τώρα τα συναισθήματά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε βαθιά προσκολλημένοι στην ιδέα της δέσμευσης και έχετε αποφασίσει για το μέλλον σας; Η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα βοηθήσει στην ικανοποίηση των βαθύτερων επιθυμιών σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Είστε βαθιά προσκολλημένοι στην εργασιακή σας καθημερινότητα και δεν έχετε χρόνο για τον έρωτα; Η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα βοηθήσει στο να βρείτε την αγάπη στον άνθρωπο της «διπλανής» πόρτας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε βαθιά προσκολλημένοι σε έναν έρωτα χωρίς απαραίτητα να υπάρχει συνέχεια ; Η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα σας απομακρύνει από την κατήφεια της εποχής και θα φλερτάρετε ασύστολα.

ΛΕΩΝ

Είστε βαθιά προσκολλημένοι στην αναζήτησης της μιας και μοναδικής αγάπης; Ναι η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα ικανοποιήσει τη βαθύτερη επιθυμία σας και θα ζήσετε το πάθος σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε βαθιά προσκολλημένοι στην άποψη ότι όλα είναι θέμα τύχης; Η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα σας οδηγήσει σε τυχαίες επαφές και το φλερτ μπορεί να οδηγήσει σε κάτι πιο μόνιμο.

 

ΖΥΓΟΣ

Είστε βαθιά προσκολλημένοι στην δημιουργία μιας σταθερής σχέσης. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό οδηγεί πρώτα στο να αγαπήσετε τον εαυτό σας και μετά να προχωρήσετε σε σωστές επιλογές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε βαθιά προσκολλημένοι σε έναν άνθρωπο που φαίνεται να μην ανταποκρίνεται στα συναισθήματα σας; Η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα συμβάλει στο να βγείτε από το τούνελ της ανασφάλειας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε βαθιά προσκολλημένοι στα σκοτάδια σας και δεν βλέπετε το φως; Η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα σας κάνει να νιώσετε ευγνωμοσύνη για ότι έχετε διώχνοντας συναισθήματα λύπης και απόγνωσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε βαθιά προσκολλημένοι στην επαγγελματική σας καταξίωση και δεν σας ενδιαφέρει ο έρωτας; Η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα ανοίξει το μυαλό σας και θα παίξετε ευχάριστα με το περιβάλλον σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε βαθιά προσκολλημένοι στα συναισθήματα σας και δεν μπορείτε να ξεχάσετε τις ήττες σας; Η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα φέρει επιτυχία μέσα από νέες προσωπικές επιλογές.

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε βαθιά προσκολλημένοι στην ιδέα της ανιδιοτελούς αγάπης; Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σας οδηγεί σε μια αγάπη χωρίς όρια και αυτό βοηθάει στην προσωπική σας εξέλιξη.

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,4 βαθμολογία
25 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.