Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Αφροδίτη στο Λέοντα ως 2 Οκτωβρίου 2020: Πώς θα μας επηρεάσει;

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου, πώς θα σε επηρεάσει ως τις 2 Οκτωβρίου; Δες στο άρθρο της Αθηνάς Βαγενά 

Αφροδίτη στο Λέοντα ως 2 Οκτωβρίου 2020: Πώς θα μας επηρεάσει;

Η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στις 7 Σεπτεμβρίου στο πύρινο ζώδιο του Λέοντα, μέχρι τις 2 Οκτωβρίου , θα μας παρακινήσει να απολαύσουμε γενναιόδωρα αλλά και με υπερβολή τις ομορφιές του καλοκαιριού αλλά προπάντων και τον έρωτα. 


Πιο τυχεροί σε θέματα αισθηματικά θα σταθούν αυτή την περίοδο οι Κριοί, Λέοντες και οι Υδροχόοι. Η κοινωνική ζωή, τα φλερτ και η διασκέδαση δεν θα λείψουν από τους Διδύμους, Τοξότες και Ζυγούς. Στα οικονομικά τους πιο ωφελημένοι θα σταθούν οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι.

Ας δούμε όμως πώς θα επηρεάσει η Αφροδίτη από το Λέοντα κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου &  μάθε πώς θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα. 

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη από τον 5ο οίκο του ωροσκόπιου σου, κάνει τα αισθηματικά σου να έρχονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου και προσφέροντας ευκαιρίες για φλερτ και ερωτική ανανέωση! Μία νέα ερωτική γνωριμία μπορεί να προκύψει τώρα στη ζωή σου ή θα υπάρξουν οι ευκαιρίες για να επιβεβαιωθείς και να ανέβεις ψυχολογικά από μία ερωτική εξέλιξη! Με την Αφροδίτη από το Λιοντάρι, βρίσκεις και πάλι την δημιουργικότητά σου, το πάθος για ζωή, βγαίνεις, διασκεδάζεις, πηγαίνεις σε καλλιτεχνικές εκδηλώσεις ή και δέχεσαι χαρά από το παιδί ή από κάποιο απόγονο (να τονίσω εδώ ότι διανύεις μία γόνιμη περίοδο)!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα, σου δημιουργεί την επιθυμία να αλλάξεις και να ομορφύνεις την προσωπική σου ζωή. Μπαίνεις σε μία περίοδο που μπορεί να θέλεις να κάνεις διακοσμητικές παρεμβάσεις στο σπίτι σου,  ή πολύ πιθανό να κάνεις μία αγορά ή μία επένδυση . Δεν αποκλείεται αυτό το διάστημα να σκεφτείς , να συζητήσεις ή και να αποφασίσεις μία συμβίωση με το εκλεκτό άτομο της καρδιάς σου! Παράλληλα το διάστημα αυτό θα νιώθεις πιο όμορφα με την συντροφιά των οικείων σου προσώπων, της οικογένειας ή του συντρόφου! Για σένα που έχεις γεννηθεί στο τέλος του 1ου και αρχές 2ου  δεκαημέρου  του ζωδίου σου, δεν θα λείψουν και κάποιες συναισθηματικές αστάθειες που θα σε παρακινήσουν να απελευθερωθείς από καταστάσεις που ως σήμερα σε πήγαιναν πίσω.ΔΙΔΥΜΟΙ

Φτιάξε βαλίτσα και φύγε μακριά από την πόλη, γιατί με την Αφροδίτη στο Λέοντα, μπορείς να ταξιδέψεις, να δικτυωθείς, να κάνεις νέες γνωριμίες, να φλερτάρεις και να περάσεις πολύ καλά, αφήνοντας πίσω σου κάθε τι που σε πιέζει!  Η Αφροδίτη από τον 3ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, φέρνει μηνύματα, ειδήσεις, συναντήσεις ή και ταξίδια που έχουν πολύ έντονο ερωτικό ύφος. Υπάρχουν φλερτ, έξοδοι, διασκεδάσεις και γνωριμίες που όχι μόνο θα σου κινήσουν το ενδιαφέρον, αλλά θα σε συναρπάσουν! Μέχρι τις 2 Οκτωβρίου μπορείς να ανανεώσεις το μόνιμο δεσμό σου και να λύσεις με το ταίρι σου τις διαφορές σας. Αν δεν έχεις σύντροφο, τότε είναι η ιδανική εποχή για να «παίξεις» ερωτικά και για να έχεις κατακτήσεις, που θα ανεβάσουν τη λίμπιντό σου στα ύψη!

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιό σου και περνά στον 2ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, δηλαδή στο ζώδιο του Λέοντα.  Ως τις 2 Οκτωβρίου διανύεις ένα διάστημα που σου δίνεται η ευκαιρία να αναπτύξεις τα οικονομικά σου, να διευρύνεις τις πηγές εσόδων σου, να κάνεις κάποια αγορά που πάντα επιθυμούσες. Θα έχεις την άνεση να σπαταλήσεις λίγο παραπάνω χρήμα για να περάσεις καλά ή για να κάνεις κάτι που το θέλεις πολύ. Αναπτερώνεται αυτό το διάστημα η αυτοπεποίθησή σου, νιώθεις καλύτερα με τον ίδιο σου τον εαυτό, ενώ δεν διστάζεις να επενδύσεις συναισθηματικά  σε κάτι πιο σταθερό!

 

ΛΕΩΝ

Μία από τις πιο ανανεωτικές και ερωτικές περιόδους της χρονιάς, έφτασε επιτέλους για σένα φίλε μου Λέοντα.  Από τις 6 Σεπτεμβρίου  έως τις 2 Οκτωβρίου   η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, όπου θα δημιουργήσει το κατάλληλο σκηνικό, για να περάσεις έντονα, ερωτικά, απολαυστικά και προπάντων διασκεδαστικά! Θα βρεις και πάλι την γοητεία και τον ερωτισμό σου, θα λάμπεις από αισιοδοξία και το σημαντικό είναι ότι θα έχεις ερωτικές κατακτήσεις αλλά και διάθεση να κάνεις πιο όμορφη τη ζωή σου σε κάθε της τομέα. Σε αυτή την περίοδο «καλομαθαίνεις» αλλά και «κανακεύεις» περισσότερο τον εαυτό σου και αφήνεσαι με υπερβολή αλλά και ενθουσιασμό στις χαρές της ζωής. Αν ανήκεις στο τέλος του  1ου  και αρχές 2ου δεκαημέρου του Λέοντα, δεν θα λείψουν και οι κόντρες, οι ρήξεις αλλά και οι αλλαγές που θα αφορούν στόχους αλλά και καριέρα, όμως θα καταφέρεις να απελευθερωθείς από κάθε τι που σε δέσμευε και δεν σε άφηνε ελεύθερο να δημιουργήσεις. Πιο τυχερός θα σταθείς εσύ που είσαι Λέοντας του 3ου δεκαημέρου αφού το τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη  στις 29/9   προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες ερωτικής ανανέωσης.ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ήρθε η ώρα να αναγνωρίσεις τα συναισθήματά σου και να κάνεις τα βήματα που θα σε φέρουν από τις 2 Οκτωβρίου  και μετά, πιο κοντά στα ερωτικά σου ζητούμενα! Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα, μπορεί να φέρει έναν φλογερό ερωτικό πόθο, τον οποίο για την ώρα μπορεί να μην θέλεις να εκφράσεις και να παραδεχτείς. Σε κάνει να αναζητάς και να προσπαθείς να κατανοήσεις τα συναισθήματά σου και σε βοηθά να ανασυγκροτηθείς ψυχολογικά και συναισθηματικά, προκειμένου να γυρίσεις μία νέα σελίδα στη ζωή σου! Ένας μυστήριος έρωτας μπορεί τώρα να μπει στη ζωή σου και να σου δημιουργήσει πρωτόγνωρα συναισθήματα … Επιπλέον, το διάστημα αυτό είναι άκρως ευνοϊκό για να ξεπεράσεις το άγχος, την αδιαθεσία ή ακόμα και για να βάλεις σε τάξη κάποιες από τις υποχρεώσεις σου!

 

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα, σε φέρνει στο επίκεντρο κάθε παρέας και σε χαλαρώνει για να μπορείς να απολαύσεις τις ημέρες σου  φλερτάροντας και κάνοντας νέες γνωριμίες. Με την Αφροδίτη από τον 11ο οίκο του Ηλιακού σου ωροσκοπίου, δικτυώνεσαι, έρχεσαι σε επαφή με αρκετούς ανθρώπους που έχουν για σένα και ερωτικό ενδιαφέρον, ενώ παράλληλα τώρα μπορείς να κάνεις τα βήματα για να εκπληρώσεις ένα μεγάλο όνειρο.  

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είσαι σε ετοιμότητα για ερωτικές κατακτήσεις και όχι μόνο … Με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα, δεν το βάζεις κάτω στα δύσκολα, ίσα – ίσα που πεισμώνεις και κάνεις τα αδύνατα – δυνατά για να πετύχεις κάθε προσδοκία σου! Η Αφροδίτη από τον 10ο οίκο του ωροσκοπίου σου, σε κάνει να θέλεις να προσέξεις περισσότερο την εικόνα σου, το προφίλ σου, την εμφάνισή σου… Σε στηρίζει για να πλασάρεις τον εαυτό σου με τον πιο λαμπρό τρόπο, ενώ παράλληλα σου δημιουργεί την επιθυμία για σταθεροποίηση της καριέρας!  ΟΙ μέρες που ανοίγονται μπροστά σου σε βοηθούν να λειτουργήσεις δημιουργικά στα επαγγελματικά σου, να κερδίσεις την υποστήριξη ή και τον θαυμασμό για το επαγγελματικό σου έργο. Ζητήματα που αφορούν το γάμο ή και το/τη σύζυγο, μπορούν να κινηθούν ομαλά και να προσφέρουν ικανοποίηση.ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι η κατάλληλη στιγμή να αφήσεις πίσω σου κάθε πίκρα και στεναχώρια και να φύγεις μακριά, να ταξιδέψεις, να διασκεδάσεις και να έχεις ενδιαφέρουσες επικοινωνίες, με άτομα που έστω και αν διαφέρουν από εσένα, έχουν τον τρόπο να σε ξεσηκώσουν και να σε βοηθήσουν να περάσεις καλά! Με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα, μπορεί να προκύψει ένας νέος  έρωτας σε κάποιο ταξίδι που θα κάνεις, ή είναι πιθανό να μπει στη ζωή σου ένας άνθρωπος, με τον οποίο θα υπάρχει κάποιο χάσμα μεταξύ σας (ηλικιακό, χιλιομετρικό κλπ)! Σε κάθε περίπτωση το διάστημα αυτό κρίνεται αρκετά ευνοϊκό για να βρεις και πάλι την αισιοδοξία σου, να ταξιδέψεις, να γεμίσεις μπαταρίες και ζωντανέψεις ξανά την ερωτική σου ζωή ή και να αποκτήσεις νέες εμπειρίες!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα θα τονώσει τόσο την ψυχολογία σου όσο και τα οικονομικά σου! Μπαίνεις σε ένα στάδιο όπου θα υπάρξουν κάποια έκτακτα έσοδα, είτε μέσω του συντρόφου / συζύγου είτε με κάποια μορφή μπόνους. Θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις κάποιες οικονομικές σου εκκρεμότητες και το διάστημα αυτό πραγματικά σε βοηθά να βάλεις σε μία τάξη και σειρά τις υποχρεώσεις που είχες αναλάβει! Στον ερωτικό τομέα,το πάθος είναι διάχυτο ενώ δεν λείπει και η επιθυμία σου να θέλεις να επιβληθείς και να κυριαρχήσεις στα αισθηματικά!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη θα κινείται ως τις 2 Οκτωβρίου στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου, φέρνοντας  σε πρώτο πλάνο τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου!Το αίσθημα της συντροφικότητας θα αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο αυτό το διάστημα στη ζωή σου και θα έχεις την επιθυμία να μοιραστείς  από τα πιο απλά μέχρι και τα πιο δύσκολα με τους ανθρώπους γύρω σου! Η εύνοια λοιπόν που σου προσφέρεται αυτό το διάστημα είναι στην ανανέωση τόσο της αισθηματικής σου ζωής όσο και των επαγγελματικών σου σχέσεων! Ευνοείσαι ιδιαίτερα για ένα νέο ξεκίνημα σχέσης ή ακόμα και για την εξέλιξη μίας συνεργασίας που θα τονώσει την δημιουργική σου διάθεση! Για σένα που έχεις γεννηθεί στο τέλος του 1ου Δεκαημέρου  του ζωδίου σου το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού στις 15/9  θα προκαλέσει ένα ξαφνικό κύμα έντασης  ή και ρήξης σε μία σταθερή σχέση ή συνεργασία, η αστάθεια δεν θα λείπει.ΙΧΘΥΣ

Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Λέοντα και μέχρι και τις 2 Οκτωβρίου   μπορείς να βελτιώσεις σημαντικά τις συνθήκες της καθημερινότητάς σου, αποβάλλοντας το στρες της τελευταίας περιόδου και βάζοντας ένα πιο χαλαρό,ευέλικτο και αρμονικό πρόγραμμα στην εργασία αλλά και στις υποχρεώσεις σου! Ευνοείσαι ιδιαίτερα για την βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης,για να ασχοληθείς περισσότερο με το σώμα,την διατροφή σου, να κόψεις κακές συνήθειες και να νιώσεις πιο καλά με εσένα! Στην εργασία το «ατού» σου θα είναι η δημιουργικότητά σου!

 

 

Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Αξιολόγηση
4,45 βαθμολογία
22 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.