Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη στο ωροσκόπιο σου αποκαλύπτει τον τρόπο που ερωτεύεσαι!

Η Χριστίνα Τανταλίδου μας αναλύει την επιρροή που δέχεται το ωροσκόπιο μας από την θέση της Αφροδίτης....
Η Αφροδίτη στο ωροσκόπιο σου αποκαλύπτει τον τρόπο που ερωτεύεσαι!
Κάθε άνθρωπος ερωτεύεται με τον δικό του τρόπο ... Υπάρχουν άνθρωποι τολμηροί, που ρισκάρουν και μπορούν να κάνουν θεαματικές αλλαγές στη ζωή τους για το χατίρι ενός έρωτα, υπάρχουν οι συγκροτημένοι που βαδίζουν βάση τετράγωνης λογικής και υπάρχουν και οι "αισθηματίες" που ζουν το ρομάντζο τους! Πώς μπορούμε να ανακαλύψουμε τον τρόπο που ερωτεύεται ένας άνθρωπος; Μα φυσικά γνωρίζοντας το ζώδιο και την θέση της Αφροδίτης στον αστρολογικό του xάρτη ... Διάβασε στο άρθρο της Χριστίνας Τανταλίδου που ακολουθεί....

H Αφροδίτη είναι ο πλανήτης «σύμμαχος» σου με τη σχέση σου με το άλλο φύλο ,  καθώς χειροκροτεί, καλλιεργεί την ανάγκη σου να συνυπάρχεις σε σχέσεις μόνιμες, παράνομες χωρίς αρχή και τέλος.... Είναι ο προσωπικός δείκτης στον αστρολογικό σου χάρτη που ανεβαίνει όταν χτυπάει δυνατά η καρδιά σου, και θέλεις διακαώς να αγγίξεις το αγαπημένο πρόσωπο για να εκφράσεις τον .....έρωτα σου.  

Πιο συγκεκριμένα, η Αφροδίτη στον αστρολογικό σου χάρτη είναι το φανταστικό  είδωλο, η  εικόνα στον καθρέπτη σου, και ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται , αντανακλά τις επιλογές σου. 

Η Αφροδίτη στα ζώδια της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες , Τοξότες), είναι ενθουσιώδης, και φλέγεται να ζήσει τον έρωτα σαν να μια ριψοκίνδυνη περιπέτεια, όμως συχνά καταλήγει ...καμένη και αρκετά μπερδεμένη.

Η Αφροδίτη στα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) μιλάει για λογική , ελευθερία και φιλική.. σχέση και μην προσπαθήσεις να την βάλεις σε καλούπια, γιατί θα αποτύχεις..

Η Αφροδίτη στα ζώδια του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) ψάχνει συναίσθημα και μια αγκαλιά να εξομολογηθεί τον πόνο της ,και να μοιραστεί την ζωή της με απάτες και ..αυταπάτες.
 
Η Αφροδίτη στα ζώδια της γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι), απαιτεί τη σταθερή σχέση που ανταποκρίνεται στις προϋποθέσεις,  και εστιάζει περισσότερο στον εαυτό της,  για να την περνάει.. ζάχαρη! 

Σύμφωνα τώρα με το σπίτι / οίκο  που κατέχει η Αφροδίτη στον αστρολογικό χάρτη, προσανατολίζεσαι στο χώρο όπου σκορπάς την ερωτική σου φύση , αναδεικνύεις τα ταλέντα σου,  και φυσικά εκεί , πιο εύκολα απολαμβάνεις  το θεϊκό άγγιγμα της Τύχης. 

Η Αφροδίτη στον 1ο οίκο , σε βάζει στο στόχαστρο και ελκύεις όλα τα βλέμματα για το καλό σου , ή το κακό σου.. 

Η Αφροδίτη στο 2ο οίκο γειώνει τα συναισθήματά σου και μιλάς για αγάπη με ανταλλάγματα..

Η Αφροδίτη στο 3ο οίκο μεταμορφώνει το προφίλ σου σε μεγάλο ρήτορα, και δεν σταματάς να φιλοσοφείς , να επικοινωνείς , και να κυκλοφορείς.. χωρίς όμως να ..οπλοφορείς. 

Η Αφροδίτη στον 4ο οίκο , ηρεμεί την απαιτητική σου φύση και μεταμορφώνεσαι σε αρνάκι ,αλλά συνεχίζεις  τα παράπονα και την μουρμούρα , γιατί μόνο έτσι νιώθεις σημαντικός.

 Η Αφροδίτη στον 5ο οίκο φτιάχνει το βασίλειο σου  και ανοίγει , κλείνει τα τείχη σου , και εξετάζεις όλες τις προτάσεις για να επιλέξεις την καλύτερη...

Η Αφροδίτη στον 6ο οίκο εργάζεται πυρετωδώς, και σπανίως σηκώνεις  κεφάλι , αποφεύγοντας τις επιπόλαιες ερωτικές  ιστορίες για να μην αμαρτάνεις..

Η Αφροδίτη στον 7ο οίκο διαπραγματεύεται τη θέση σου , και κατανοείς  την απέναντι πλευρά, οπισθοχωρώντας γιατί δεν θέλεις να μένεις ..μόνος.

Η Αφροδίτη στον 8ο οίκο προστατεύει τον συναισθηματικό σου κόσμο , κρύβοντας φόβους, επιθυμίες , και εσύ μαγεύεις με την δήθεν ..αδιαφορία σου. 

Η Αφροδίτη στον 9ο οίκο τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα για να σου βρει το ιδανικό ταίρι , και καταφέρνεις να αγγίξεις τον ουρανό με τα άστρα.

Η Αφροδίτη στον 10ο οίκο λατρεύει το χρήμα , την  φήμη , και την άνετη ζωή και ακολουθείς αυστηρά το  πρωτόκολλο της. 

Η Αφροδίτη στον 11ο οίκο σταματά να μιλά για τον εαυτό της, και ξεχνάς την προσωπική σου ζωή και τον άνθρωπο που στέκεται δίπλα σου..

Η Αφροδίτη στο 12ο οίκο χαμογελά με κατανόηση μπροστά στην ανθρώπινη, ατελής φύση σου και βάζεις τα καλά σου για να πείσεις ότι είσαι άγιος.. 


Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
0 βαθμολογία
0 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.