Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Αφροδίτη Εξάγωνο με Πλούτωνα 25/10: Ερωτισμός, Χρήμα και Επιθυμία

Το Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 25/10, φέρνει παθιασμένους δυνατούς έρωτες και οικονομικό κέρδος! Δες την πρόβλεψη σου…

Αφροδίτη Εξάγωνο με Πλούτωνα 25/10: Ερωτισμός, Χρήμα και Επιθυμία


Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019, η Αφροδίτη στον ερωτικό Σκορπιό και ο Πλούτωνας στον σοβαρό Αιγόκερω, σχηματίζουν ένα αισθησιακό, κερδοφόρο και απόλυτα ερωτικό Εξάγωνο!


Ξυπνάει ο έρωτας και το πάθος μέσα μας και ταυτόχρονα γεμίζει και το πορτοφόλι μας!
Έντονα συναισθήματα, παθιασμένοι έρωτες, σταθεροποίηση σχέσεων, καυτές βραδιές, εκπλήρωση επιθυμιών, οικονομική εύνοια, ερωτικές εξομολογήσεις, σεξουαλικές καυτές στιγμές, διευθέτηση οικονομικών οφειλών και εκκρεμοτήτων, ισχυρή ερωτική διάθεση, εσωτερική δύναμη και ριζικές θετικές αλλαγές, θα έχουμε!

Οι πιο ευνοημένοι της όψης, είναι κυρίως Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, όπως και Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς και ιδιαίτερα ζώδια και ωροσκόποι του 3ου δεκαημέρου.


Ο Έρωτας θα έρθει στη ζωή σου με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα;
Στείλε ΑΦ1(ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε τώρα στο 14724!

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ


ΚΡΙΟΣ:
Βαθιές σημαντικές επιθυμίες πραγματοποιούνται, Καυτές ερωτικές παθιασμένες στιγμές έρχονται, όπως και σημαντική εύνοια σε οικονομικές υποθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Έρχονταιμεγάλες θετικές αλλαγές στην συντροφική ζωή. Μία πολλά υποσχόμενη νέα γνωριμία, αν είσαι ελεύθερος ή σημαντική παθιασμένη ανανέωση της συντροφικής ζωής, αν είσαι δεσμευμένος.


ΔΙΔΥΜΟΣ
: Μπορείς να περιμένεις επαγγελματική αναγνώριση, οικονομικές συμφωνίες στον τομέα της εργασίας, βελτίωση εξωτερικής εμφάνισης ή ακόμα και εξέλιξη σε έναν έρωτα μέσα από τη δουλειά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ετοιμάσου για μία μοιραία νέα ερωτική γνωριμία, κατακτήσεις, γοητεία, δημιουργικότητα, πάθος, ερωτισμό, συναίσθημα και ρομαντισμό.

 

ΛΕΩΝ: Θετικές εξελίξεις θα έχεις σε οικογενειακά θέματα, βελτίωση στα οικονομικά του σπιτιού και επιστροφή ενός έρωτα από το παρελθόν.

   

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έρχονται νέες μοιραίες σημαντικές γνωριμίες, θετικές εξελίξεις στην κοινωνική ζωή, καλές σχέσεις με αδέρφια και γείτονες!

ΖΥΓΟΣ: Θα έχεις θετικές οικονομικές εξελίξεις, νέες πηγές εσόδων και σταθεροποίηση, αισθησιασμό και ουσία στα αισθηματικά σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορείς να αναμένεις θετικές εξελίξεις σε όλους τους τομείς και τις διαπροσωπικές σχέσεις της ζωής σου, άπειρες ευκαιρίες σε έρωτα και χρήμα και ακαταμάχητη γοητεία και ερωτισμό.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σε χαρακτηρίζει αποτελεσματική δύναμη και θέληση και ψυχική και συναισθηματική ανανέωση. Ένας παρασκηνιακός έρωτας θα σε αναστατώσει!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Απολαμβάνεις εύνοια στο φιλικό τομέα, μοιραίο έρωτα μέσα από το φιλικό σου κύκλο και όνειρα που πραγματοποιούνται.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα έχεις επιτυχία και διάκριση στη καριέρα, επαγγελματικές αλλά και οικονομικές νέες προτάσεις ή ακόμα και μοιραίο έρωτα από το χώρο της δουλειάς.

 

ΙΧΘΥΣ: Μπορείς να περιμένεις αναβάθμιση της κοινωνικής σου ζωής, ταξίδια και μετακινήσεις που θα σε χαροποιήσουν, μοιραίες ερωτικές γνωριμίες και αυξημένη αισιοδοξία!

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,29 βαθμολογία
17 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.