Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Αφροδίτη Αντίθεση με Ουρανό 27/11: Ανατροπές και Ρήξεις

Ο ερωτικός και ο οικονομικός τομέας, φέρνει απρόσμενες αρνητικές καταστάσεις με την Αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού! Δες την πρόβλεψη σου…

Αφροδίτη Αντίθεση με Ουρανό 27/11: Ανατροπές και Ρήξεις

Την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού, σχηματίζει μία δυσάρεστη όψη Αντίθεσης με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου!


Θα πρέπει να αναμένουμε συναισθηματικά  ξεσπάσματα και εντάσεις θα πλήξουν τις ερωτικές σχέσεις και να θυμόμαστε, πως η παρορμητικότητα είναι ο χειρότερος σύμβουλος μας!

Επιπλέον, η τάση για ερωτική ανεξαρτησία, μας παρασύρει σε παρορμητικές επαναστάσεις που οδηγούν σε παράνομες ερωτικές ενέργειες, ορισμένες φορές.

Στον οικονομικό τομέα, η διαχείριση των χρημάτων έχει να κάνει κυρίως με αλόγιστες σπατάλες, που έχουν ως συνέπεια απότομες οικονομικές απώλειες, ζημιές και δυσκολίες. 


Επηρεάζονται κυρίως τα Σταθερά Ζώδια, ιδίως του 1ου δεκαημέρου. 

Πώς θα επηρεάσει το προσωπικό σου ωροσκόπιο η Αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού; 
Στείλε ΕΡΩΤΑΣ3 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14724.Προβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΟΣ
Μην έχεις παράλογες οικονομικές απαιτήσεις και διαχειρίσου πιο σωστά τα χρήματα σου! Επιπλέον, έχεις έναν παρορμητικό ερωτισμό που θα σε παρασύρει σε επικίνδυνα ερωτικά μονοπάτια.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Η συντροφική ζωή κινδυνεύει από την οξυθυμία σου και την τάση σου για χωρίς λόγο επανάσταση! Μην καταστρέφεις ό,τι έχεις χτίσει μέχρι τώρα!


ΔΙΔΥΜΟΣ
Μην κάνεις λάθη από απροσεξία ή βιασύνη στην εργασία και μην είσαι επιθετικός με συναδέλφους. Αλλαγές σε εμφάνιση, δεν ευνοούνται! 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ερωτική σου ζωή χαρακτηρίζεται από εντάσεις, οξυθυμία και δυσάρεστες εκπλήξεις! Παρέμεινε έντιμος στον έρωτα και μην ζητάς πολλά χωρίς λόγο!

ΛΕΩΝ
Εντάσεις και τσακωμοί έρχονται στο οικογενειακό περιβάλλον. Μην παρασύρεσαι στο ερωτικό παρελθόν, διότι θα πληγωθείς!  


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η οξυθυμία σου, μπορεί να σου προκαλέσει προβλήματα στην κοινωνική, αλλά και στην ερωτική ζωή! Μην εμπιστεύεσαι νέες γνωριμίες και μεγάλα λόγια!


ΖΥΓΟΣ
Απέφυγε τα περιττά έξοδα, αλλά και τις παράλογες απαιτήσεις στον έρωτα! Συγκράτησε τα νεύρα σου!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μην παρασύρεσαι σε ριψοκίνδυνες ερωτικές ιστορίες! Συγκράτησε τα νεύρα σου, την τάση σου για υπερβολική ελευθερία, αλλά και για αλόγιστα έξοδα!


ΤΟΞΟΤΗΣ
Θυμώνεις εύκολα και τα κρατάς μέσα σου, και τελικά ξεσπάς με τον πιο άσχημο τρόπο! Πες όχι σε ερωτικό παρασκήνιο, γιατί θα εκτεθείς!ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η παρορμητικότητα, η προκλητικότητα και η νευρικότητα σου, φέρνει προβλήματα στον φιλικό τομέα, αλλά και στην εκπλήρωση των ονείρων σου!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μην είσαι επιπόλαιος και οξύθυμος, στον τομέα της καριέρας αλλά και του έρωτα, νομίζοντας ότι θα την γλιτώσεις έτσι απλά! Επιστράτευσε λογική πριν ξεσπάσεις με λάθος τρόπο!ΙΧΘΥΣ
Επαναστατείς χωρίς λόγο και η υπεραισιοδοξία σου σε παρασύρει σε περίεργες ερωτικές αλλά και ριψοκίνδυνες ερωτικές ιστορίες. Προσοχή στις επικοινωνίες σου!

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,75 βαθμολογία
4 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.