Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

O Άρης στον Λέοντα: Μαχητικότητα, δύναμη και πάθος!

Η Χριστίνα Τανταλίδου εξηγεί πως θα μας επηρεάσει ο Άρης στο ζώδιο του Λέοντα και αναλύει τις αστρολογικές του όψεις…
O Άρης στον Λέοντα: Μαχητικότητα, δύναμη και πάθος!
Της Χριστίνας Τανταλίδου

Η δυναμική είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα πραγματοποιείται στις 7 Αυγούστου και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση έως 25 Σεπτεμβρίου. Η Χριστίνα Τανταλίδου μας αναλύει παρακάτω πως θα επηρεάσει…

Ο Άρης στον Καρκίνο την προηγούμενη περίοδο θυσίασε την μαχητικότητά του, απέφυγε τις μετωπικές συγκρούσεις,  και παρέμεινε περίεργα σιωπηλός. Βέβαια ο πλανήτης Άρης δεν χάνει ποτέ την ορμή του , απλά συγκρατεί τα «νεύρα» του, και μαζεύεται στη... γωνιά του, μετρώντας δυνάμεις.  Έτσι όλο αυτό το διάστημα ο θεός που εμψυχώνει τις προσπάθειες σου, ο Άρης παρακολουθούσε τις δοκιμασίες σου, και έβραζε από μέσα του για όλα αυτά που συνέβαιναν στο σπίτι σου, στην δουλειά σου,  ή στην κοινωνία γενικότερα. Διατήρησε όμως, την δήθεν ψυχραιμία του για να μην προκαλέσει και άλλο τη μοίρα σου, και περίμενε την κατάλληλη στιγμή να επέμβει, και να σε σώσει; Με την θέση του Άρη σε ένα ζώδιο δεκτικό όπως είναι ο Καρκίνος, φυσικά και προβληματίστηκες, μια που ήρθες αντιμέτωπος με τον πιο δυνατό ..αντίπαλο, που είναι βέβαια ο εαυτός σου. Πιο συγκεκριμένα, η εσωστρέφεια που επέβαλλε ο Άρης σε αυτήν την θέση , ζόρισε την ψυχολογία σου, και άνοιξε συζήτηση με πάθη, αδυναμίες για να γνωρίσεις τον εχθρό, προτού καταφέρεις και τον νικήσεις.

Από τις 7 Αυγούστου ο Άρης θα αφήσει με χαρά και ενθουσιασμό το βάδισμα του κάβουρα και την άμυνα,  και θα επισκεφτεί το ζώδιο του Ήλιου, τον Λέοντα. Ο Λέων είναι ο άνθρωπος που κινείται αρκετά γύρω από τον εαυτό του, αναζητά διακαώς την προβολή, και για αυτό ακουμπά πολύ συχνά την ..επιτυχία! Οι Λέοντες είναι φωτεινά παιδιά, χαίρονται τη ζωή, και αγαπούν με την καρδιά τους. Ο Άρης στον Λέοντα αποκτά ξανά την μαχητικότητα του, απολαμβάνει με παιδικό αυθορμητισμό τις γλυκές αμαρτίες,  και κερδίζει τις εντυπώσεις, και το χειροκρότημα. Είναι όμως αρκετά απαιτητικός με τη ζωή, και συνηθίζει να παίζει «βρώμικα» παιχνίδια με την Τύχη,  ριψοκινδυνεύοντας την ασφάλεια του.  Παραμένει σνομπ με τους κοινούς θνητούς,  και δεν κάνει υποχωρήσεις. Με τον Άρη στον Λέοντα όμως μόνο μπορείς να γίνεις παλικάρι, να υψώσεις το ανάστημα σου, και να πιάσεις-αρπάξεις την ζωή από τα «μαλλιά».


Οι αστρολογικές όψεις που θα σχηματίσει ο Άρης  από τον Λέοντα έως 25 Σεπτεμβρίου 2015Σύνοδος Άρη-Αφροδίτης

 Στις 31 Αυγούστου ο Άρης θα συναντήσει την φαινομενικά ανάδρομη Αφροδίτη στην όψη της συνόδου για να ξαναζεστάνει παλιές ..αξέχαστες ιστορίες. Ο Άρης στον Λέοντα τονώνει την λίμπιντο σου, ενώ η φαινομενικά ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα μιλάει για την λάμψη του έρωτα μέσα από επιστροφές αγαπημένων προσώπων. Διασκεδάζεις με την ψυχή σου , αφήνεσαι στα καμώματα του έρωτα,  και αγαπάς... σαν έφηβος… Απελευθερώνεσαι.

Επηρεάζεται ο Σταθερός Σταυρός  ( Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι ) και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στην κρίσιμη μοίρα 14η και 15η των αντίστοιχων ζωδίων. 


Τρίγωνο Άρη-Αφροδίτης

Στις 8 Σεπτεμβρίου ο Άρης θα συναντήσει τον φαινομενικά ανάδρομο Ουρανό στον Κριό στην όψη του τριγώνου, για να τονώσει την αυτοπεποίθηση σου,  και να φύγεις από τον λήθαργο... Πραγματικά και με τον Άρη στον Λέοντα δεν μπορείς να πλήξεις, βγαίνεις τελείως εκτός ορίων, και κάνεις του κεφαλιού σου! 

Επηρεάζονται τα Ζώδια της Φωτιάς ( Κριοί, Λέοντες, Τοξότες ) και ευνοούνται τα Ζώδια του Αέρα ( Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι ) και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στην κρίσιμη μοίρα 19η των αντίστοιχων ζωδίων. 

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
0 βαθμολογία
0 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.