Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

14+1 αλήθειες για τα όνειρα σύμφωνα με στατιστική έρευνα

Στατιστικές έρευνες μας αποκαλύπτουν χρήσιμα αποτελέσματα για τον κόσμο των ονείρων μας!

14+1 αλήθειες για τα όνειρα σύμφωνα με στατιστική έρευνα

Δεν είναι λίγες οι φορές που ξύπνησες ξαφνικά το πρωί, με εικόνες να έχουν μείνει χαραγμένες στο μυαλό σου αλλά και ένα χτυποκάρδι που προέκυψε από όλα αυτά τα συναισθήματα που σου προκάλεσε ένα όνειρο που είδες... Ακόμα και αν αμφισβητείς την προφητική τους σημασία, σίγουρα πολλές φορές έχεις προβληματιστεί , σκεπτόμενος : Όλοι ονειρευόμαστε το ίδιο; Βλέπουν όλοι τόσο ζωντανά όνειρα; Σημαίνουν κάτι εντέλει;  Δες εδώ τις 14+1 αλήθειες που προκύπτουν από στατιστικές έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί  και αποθήκευσε στον browserτου υπολογιστή σου τον Ονειροκρίτη του Oroskopos.grγια να διαβάζεις κάθε πρωί τι σημαίνει το όνειρο που είδε!

 Τι σημαίνει το όνειρο που είδες;

Οι καλύτεροι μεταφύσικοί ερευνητές / μελλοντολόγοι  της Ελλάδας είναι εδώ για να ακούσουν με προσοχή το όνειρό σου και να σου δώσουν την ερμηνεία του! 

Κάλεσε στο 14724


14+1 αλήθειες για τα όνειρα

 1. Το 12% των ανθρώπων  δηλαδή οι 3 στους 25 βλέπουν μόνο ασπρόμαυρα όνειρα!
 2. Το 90% των ονείρων μας,  χάνονται μέσα στο πρώτο λεπτό που θα ξυπνήσουμε!
 3. Όσο πιο κρύο είναι το σπίτι /υπνοδωμάτιο, τόσο πιο έντονα, δύσκολα ή και εφιαλτικά είναι τα όνειρα που βλέπεις. Η ισορροπημένη θερμοκρασία βοηθά στην βελτίωση ύπνου και των ονείρων
 4. Οι περισσότεροι από εμάς ονειρευόμαστε κάθε 90 λεπτά του ύπνου.  Τα ζωντανά  και σε μεγαλύτερη διάρκεια  όνειρα  τα βλέπουμε το πρωί και συνήθως διαρκούν 30-45 λεπτά!
 5. Είναι αδύνατο να ονειρευτείς, ενώ ροχαλίζεις!
 6. Αν ονειρευτείς ότι είσαι γυμνός  μπορεί να  σημαίνει ότι στην παρούσα φάση έχεις συναισθήματα ντροπής, ή δεν αναγνωρίζεις την αξία σου!  Επιπλέον μπορεί να εκφράζει την ανάγκη  σου για ελευθερία!
 7. Κατά κύριο λόγο ονειρευόμαστε ανθρώπους με τους οποίους έχουμε οικειότητα ή είναι σημαντική σε εμάς.
 8. Σίγουρα κάποια στιγμή στη ζωή σου θα δεις στον ύπνο σου ότι σου πέφτουν τα δόντια! Το όνειρο αυτό να θυμάσαι ότι σημαίνει  ότι έχεις φόβους και νιώθεις αβοήθητος, ή φοβάσαι την ήττα, ή ακόμα και μετανιώνεις για κάτι που έκανες και δεν έπρεπε!
 9. Ο γυναίκες βλέπουν στον ύπνο τους  τόσο  άνδρες όσο και γυναίκες (το ποσοστό είναι ισάξια μοιρασμένο). Οι άντρες ωστόσο, ονειρεύονται  περισσότερο άλλους άνδρες
 10. Όλοι βλέπουμε όνειρα τόσο οι άνδρες, όσο οι γυναίκες, τα παιδιά, τα μωρά ακόμα και τα ζώα!
 11. Οι άνδρες βλέπουν διαφορετικά όνειρα από τις γυναίκες! Τα όνειρα των ανδρών έχουν πιο επιθετικά συναισθήματα, ενώ οι γυναίκες βλέπουν πιο μεγάλα και ανάλαφρα όνειρα.
 12. Βλέπουμε 4-7 Όνειρα  την νύχτα . Το κάθε ένα από αυτά έχει διάρκεια 5-10 λεπτά
 13. Τα αρνητικά συναισθήματα καθώς και η ψυχολογία μας, επηρεάζουν πολύ τα όνειρα που θα δούμε τη νύχτα!
 14. Με ένα ποσοστό 63%-98% οι άνθρωποι πιστεύουν ότι τα όνειρα έχουν και προφητικό χαρακτήρα
 15. Το 18%-38% των ανθρώπων, έχουν ζήσει την εμπειρία ενός προφητικού ονείρου.  Το 70% των ανθρώπων έχει ζήσει την εμπειρία του Ντε Ζα Βου (DeJaVu)
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,26 βαθμολογία
19 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.