Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

10 Μεγάλες Αλήθειες για το Κάρμα

10 Αλήθειες για το κάρμα που θα έπρεπε να γνωρίζεις! Σε αυτό το άρθρο θα γνωρίσεις σημαντικές αλήθειες που θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις την ροή του κάρμα

10 Μεγάλες Αλήθειες για το Κάρμα

Το Κάρμα δεν δηλώνει την Κρίση, την Τιμωρία και την Ανταμοιβή

Όπως έχουμε αναφέρει με κάθε λεπτομέρεια στο άρθρο μας «Τι είναι το κάρμα»  έτσι λοιπόν είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζεις ότι το κάρμα είναι η δράση που μας κινητοποιεί να κατανοήσουμε ότι κάθε αποτέλεσμα έχει πάντα μία βαθύτερη αιτία.


Το Κάρμα δεν λειτουργεί άμεσα

Μην πιστέψεις ποτέ ότι το κάρμα μπορεί να λειτουργήσει άμεσα, γρήγορα και την στιγμή που εσύ το επιθυμείς... Μπορεί να περάσουν πολλά χρόνια μέχρι να δεις αυτή την δράση του.  Πολλά από τα γεγονότα της ζωής μας,  είναι αποτέλεσμα  πράξεων του πολύ μακρινού παρελθόντος,  ίσως και προηγούμενης ζωής.


Η κατανόηση και η πίστη στο Κάρμα σε βοηθούν να προστατευτείς από πληγές του παρελθόντος

Είναι απολύτως φυσιολογικό ότι καθώς μάθεις να αναγνωρίζεις τι είναι το κάρμα και ποια είναι η ροή του θα προσπαθήσεις στη ζωή σου να ακολουθήσεις έναν πιο θετικό τρόπο σκέψης αλλά και συμπεριφοράς, γεγονός που θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τα προβλήματα του μέλλοντος.


Το Κάρμα μπορεί να αλλάξει

Το κάρμα δεν είναι ούτε η μοίρα, αλλά ούτε και το πεπρωμένο! Μπορούμε πραγματικά να αλλάξουμε το κάρμα μας μέσα από τις πράξεις μας, αλλά εκδηλώνοντας και την υπομονή μας.


Οι Αρνητικές Πράξεις προκαλούν Πόνο, οι Θετικές πράξεις οδηγούν στην ευτυχία

Όσο πιο γρήγορα κατανοήσεις αυτή την παραδοχή, τόσο πιο γρήγορα θα κατανοήσεις και θα πιστέψεις στο κάρμα!


Καμία πράξη δεν είναι ποτέ χαμένη

Μην μετανιώνεις ποτέ λοιπόν για καμία από τις καλές πράξεις που έχεις κάνει στο παρελθόν ....


Κατανοώντας και Πιστεύοντας στο Κάρμα μπορείς να σβήσεις την φωτιά του θυμού

Με αυτό τον τρόπο θα έχεις μία πιο όμορφη, αρμονική , ήρεμη ζωή και θα δεις θετικά γεγονότα να έρχονται μπροστά σου!Όταν επρόκειτο για τα αποτελέσματα μίας πράξης, η πρόθεση μας είναι πολύ σημαντική

Για παράδειγμα: Γνωρίζουμε 2 ανθρώπους που συνηθίζουν να κάνουν καλές πράξεις, χωρίς να αδικούν κανένα. Κάνουν φιλανθρωπίες, είναι γενναιόδωρη και δοτικοί και έχουν μάθει να μοιράζονται ....  Ο ένας από αυτούς ωστόσο ακολουθεί αυτή την οδό δράσης με εγωιστική πρόθεση (για να ακούσει το μπράβο) ... Ποιος θα γευτεί το θετικό αποτέλεσμα της πράξης του;;; Μα φυσικά το άτομο που δρα χωρίς εγωιστικά ένστικτα, αλλά επειδή πραγματικά θέλει μέσα από την ψυχή του να μοιράζεται.


Κατανοώντας το Κάρμα μας θα πρέπει να κατανοήσουμε και τις κακές μας συνήθειες

Σκέψου λίγο ποιες είναι οι κακές σου συνήθειες; Πίσω από αυτές κρύβεται το δικό σου κάρμα που πρέπει να το αντιμετωπίσεις!


Η Πύλη του Φωτός στη ζωή σου είναι να συνειδητοποιήσεις ποιο είναι το κάρμα σου

Κατανοώντας ποιες είναι οι πράξεις που οδηγούν σε  ένα θετικό κάρμα θα σε βοηθήσουν να προσελκύσεις στη ζωή σου την θετικότητα!


Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,78 βαθμολογία
36 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.