Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μεταβλητά Ζώδια : Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς

Η ομάδα των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού αντιπροσωπεύει την αλλαγή, την επικοινωνία, το μέλλον και την εξέλιξη … Είναι ο σταυρός του ζωδιακού, που εμπεριέχει στοιχεία τόσο από τον παρορομητικό, όσο και από τον σταθερό σταυρό για το λόγο αυτό τα ζώδια που ανήκουν σε αυτή την ομάδα έχουν την άνεση και την ευκολία να μπαίνουν στη θέση του άλλου. Τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού είναι ο Δίδυμος που χαρακτηρίζεται από ισχυρή αντίληψη, ο Παρθένος που αντιπροσωπεύει την κρίση, ο Τοξότης το ζώδιο της διάδοσης, και ο Ιχθείς το ζώδιο της εξιδανίκευσης. Κοινό γνώρισμα αυτών των ζωδίων, είναι η προσαρμοστικότητά τους αλλά και η ικανότητά τους για επικοινωνία.

Ο αέρινος Δίδυμος, το πρώτο ζώδιο του μεταβλητού σταυρού το οποίο πειραματίζεται διαρκώς με κάθε τι νέο! Εξελίσσεται μέσα από τη γνώση, την επικοινωνία, την δικτύωση και την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών. Οι κατακτήσεις στη ζωή του προέρχονται πάντα μέσα από τον διάλογο και την επικοινωνία.

Ο Παρθένος είναι ο γήινος εκπρόσωπος του μεταβλητού σταυρού, όπου διακρίνεται από την λογική και ρεαλιστική του κρίση καθώς και από την ανάγκη του να προσφέρει τις υπηρεσίες του ! Δρα πάντα παραγωγικά και μέσα από την επικοινωνία φροντίζει πάντα να αποκτά νέες γνώσεις τις οποίες και εφαρμόζει στη ζωή του με πίστη και εργατικότητα.


Ο Τοξότης είναι ο πύρινος εκπρόσωπος του μεταβλητού σταυρού, ο οποίος φιλοσοφεί τις καταστάσεις και φροντίζει να εξελίσσει τις γνώσεις του αποκτώντας ιδεώδη και ιδανικά! Είναι εκπληκτικός συμβουλάτορας και έχει το ταλέντο να μεταδίδει γνώση.


Ο Ιχθύς, το τελευταίο ζώδιο του μεταβλητού σταυρού το οποίο και εκπροσωπεί το υδάτινο στοιχείο, είναι ο άνθρωπος που εξιδανικεύει καταστάσεις, διακατέχεται από πλούσια φαντασία και έχει ιδιαίτερα ταλέντα και γνωρίσματα. Η ζωή του αποτελεί ένα ταξίδι μόνιμης αναζήτησης.

Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού και ταιριάσματα
Μάθε πώς ταιριάζουν τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού μεταξύ τους

Ο Αστρολογικός σου Χάρτης

"Δια Χειρός" Κώστα Λεφάκη

Ο αγαπημένος σου αστρολόγος ετοιμάζει

«αποκλειστικά για σένα» που είσαι Μεταβλητό Ζώδιο

την Προσωπική Αστρολογική σου Ανάλυση.

Δωρεάν προβλέψεις στο email σου για τα Μεταβλητά Ζώδια
Προσωπική πρόβλεψη για τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι ζώδιο του Μεταβλητού Σταυρού; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.