Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Κινέζικη Αστρολογία - Ζώδιο Χοίρος

Το αστρολογικό σου προφίλ στο Κινέζικο Ωροσκόπιο

Σύμφωνα με την Κινέζικη Αστρολογία, εσύ που ανήκεις στο ζώδιο του Χοίρου ή Γουρουνιού, είσαι ειλικρινής, αυθεντικός, επίμονος, γενναιόδωρος, είσαι πάντα έτοιμος να προσφέρεις ένα χέρι βοηθείας σε αυτόν που το χρειάζεται, ανεκτικός, με ευγενικούς και πολιτισμένους τρόπους. Πέρα από τα παραπάνω θετικά στοιχεία, αξιοσημείωτα είναι και κάποια ελαττώματα σου, όπως η παρορμητικότητα σου, ο υλισμός σου και η ξεροκεφαλιά σου. Σαν επαγγελματίας είσαι ευσυνείδητος, εργατικός αλλά ίσως λίγο τσαπατσούλης. Σαν ερωτικός σύντροφος είσαι εξαρτημένος από τη σχέση σου, το γάμο ή την οικογένεια και η ανάγκη σου για αγάπη σε κάνει να μένεις κάπου ακόμα κι όταν αισθάνεσαι ότι έχει ουσιαστικά τελειώσει. Η τυχερή σου εποχή είναι το Φθινόπωρο, ο ιδανικός σου μήνας είναι ο Νοέμβριος.

 

Γνωρίζεις ήδη τι ζώδιο είσαι σύμφωνα με την Κινέζικη Αστρολογία; Διάλεξε το ζώδιό σου και διάβασε το αστρολογικό σου προφίλ.

Βρες τί ζώδιο είναι στο Κινέζικο Ωροσκόπιο το άτομο που σε ενδιαφέρει!
Συμπλήρωσε την ημερομηνία γέννησής του
Είναι απαραίτητο να συμπληρώσεις όλα τα στοιχεία σου.

Ο Αστρολογικός σου Χάρτης

"Δια Χειρός" Κώστα Λεφάκη

Ο αγαπημένος σου αστρολόγος ετοιμάζει

«αποκλειστικά για σένα»

την Προσωπική Αστρολογική σου Ανάλυση.

Δωρεάν οι προσωπικές σου προβλέψεις στο email σου
Προσωπική πρόβλεψη
βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου
βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.