Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Κινέζικη Αστρολογία - Ζώδιο Βούβαλος

Το αστρολογικό σου προφίλ στο Κινέζικο Ωροσκόπιο

Σύμφωνα με το Κινέζικο Ωροσκόπιο ανήκοντας στο ζώδιο του Βούβαλου, είσαι ένας συμπαθητικός άνθρωπος, εμπνέεις εμπιστοσύνη, πεισματάρης, οξύθυμος και αγαπάς υπερβολικά την οικογένεια. Τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σου είναι σίγουρα η ισορροπημένη σου συμπεριφορά, η επιμονή, η υπομονή και η εργατικότητα σου. Είσαι όμως και αρκετά εγωιστής, νευρικός που ορισμένες φορές μπορεί να γίνεις και βίαιος, αμετακίνητος στις απόψεις σου και εξουσιαστικός. Ως επαγγελματίας είσαι πολύ ικανός και αξιόπιστος όμως δεν εμπιστεύεσαι κανέναν πέρα από τον εαυτό σου, πράγμα που δεν είναι απαραίτητα κακό, αφού καταφέρνεις να πετυχαίνεις ότι στοχεύεις. Στον έρωτα είσαι τρυφερός, πιστός και αισθησιακός. Σου αρέσει η ηρεμία και οι μακροχρόνιες σχέσεις και αποζητάς έναν ανάλογο σύντροφο.  Η τυχερή σου εποχή είναι ο Χειμώνας, ο ιδανικός σου μήνας είναι ο Ιανουάριος.

Γνωρίζεις ήδη τι ζώδιο είσαι σύμφωνα με την Κινέζικη Αστρολογία; Διάλεξε το ζώδιό σου και διάβασε το αστρολογικό σου προφίλ.

Βρες τί ζώδιο είναι στο Κινέζικο Ωροσκόπιο το άτομο που σε ενδιαφέρει!
Συμπλήρωσε την ημερομηνία γέννησής του
Είναι απαραίτητο να συμπληρώσεις όλα τα στοιχεία σου.

Ο Αστρολογικός σου Χάρτης

"Δια Χειρός" Κώστα Λεφάκη

Ο αγαπημένος σου αστρολόγος ετοιμάζει

«αποκλειστικά για σένα»

την Προσωπική Αστρολογική σου Ανάλυση.

Δωρεάν οι προσωπικές σου προβλέψεις στο email σου
Προσωπική πρόβλεψη
βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου
βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.