Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Κινέζικη Αστρολογία - Ζώδιο Τίγρης

Το αστρολογικό σου προφίλ στο Κινέζικο Ωροσκόπιο

Το ζώδιο σου στην Κινέζικη Αστρολογία είναι η Τίγρης. Είσαι ένας άνθρωπος που του αρέσει να ρισκάρει, που δεν μπορεί να υποταχθεί πουθενά και σε κανένα, επίμονος και νευρικός. Είναι αξιοθαύμαστος ο δυναμισμός σου, το θάρρος και η αξιοπιστία σου, αρκεί να περιορίσεις την κυκλοθυμία σου, τα νεύρα και την ορισμένες φορές ανωριμότητα σου. Σου αρέσεις καλύτερα να εργάζεσαι μόνος, γι’ αυτό και γίνεσαι ένας αξιοθαύμαστος επιχειρηματίας. Η εργασιακή συμπεριφορά σου είναι ιδιαίτερα δυναμική και αποφασιστική. Ως σύντροφος χαρακτηρίζεσαι αρκετά ευαίσθητος, παρόλο που το πάθος και ο δυναμισμός που σε διακρίνει απέναντι στο ταίρι σου, το αποκρύπτουν. Ίσως θεωρείς ότι δεν είσαι ιδιαίτερα τυχερός στην ερωτική σου ζωή αλλά ίσως φταίει το ότι είσαι αρκετά απαιτητικός. Η τυχερή σου εποχή είναι ο Χειμώνας, ο ιδανικός σου μήνας είναι ο Φεβρουάριος.

Γνωρίζεις ήδη τι ζώδιο είσαι σύμφωνα με την Κινέζικη Αστρολογία; Διάλεξε το ζώδιό σου και διάβασε το αστρολογικό σου προφίλ.

Βρες τί ζώδιο είναι στο Κινέζικο Ωροσκόπιο το άτομο που σε ενδιαφέρει!
Συμπλήρωσε την ημερομηνία γέννησής του
Είναι απαραίτητο να συμπληρώσεις όλα τα στοιχεία σου.

Ο Αστρολογικός σου Χάρτης

"Δια Χειρός" Κώστα Λεφάκη

Ο αγαπημένος σου αστρολόγος ετοιμάζει

«αποκλειστικά για σένα»

την Προσωπική Αστρολογική σου Ανάλυση.

Δωρεάν οι προσωπικές σου προβλέψεις στο email σου
Προσωπική πρόβλεψη
βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου
βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.