Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Κινέζικη Αστρολογία - Ζώδιο Σκύλος

Το αστρολογικό σου προφίλ στο Κινέζικο Ωροσκόπιο

Αν ανήκεις στο ζώδιο του Σκύλου στο Κινέζικο Ωροσκόπιο, είσαι άνθρωπος που έχει καλλιτεχνική και τρυφερή φύση, κλειστός, αξιόπιστος και ευαίσθητος. Χαρακτηρίζεσαι από πίστη, αφοσίωση, αξιοπιστία και αυτοσυγκράτηση αλλά και από απαισιοδοξία, αντικοινωνικότητα και εσωστρέφεια. Στον εργασιακό σου χώρο είσαι ο ιδανικός εργαζόμενος, αφού είσαι δίκαιος, ανιδιοτελής, υπάκουος και εργατικός. Δεν είσαι ιδιαίτερα δραστήριος αλλά όλοι μπορούν να στηριχτούν στις ικανότητες σου. Στον έρωτα θεωρείς ως μέγιστη αρετή την πίστη, γι’ αυτό είσαι τίμιος, σταθερός και ψάχνεις πάντα το άλλο σου μισό. Ωστόσο δεν είσαι ιδιαίτερα δυναμικός αλλά αρκετά ασταθής και αναποφάσιστος απέναντι στο σύντροφο.  Η τυχερή σου εποχή είναι το Φθινόπωρο, ο ιδανικός σου μήνας είναι ο Οκτώβριος.

Γνωρίζεις ήδη τι ζώδιο είσαι σύμφωνα με την Κινέζικη Αστρολογία; Διάλεξε το ζώδιό σου και διάβασε το αστρολογικό σου προφίλ.

Βρες τί ζώδιο είναι στο Κινέζικο Ωροσκόπιο το άτομο που σε ενδιαφέρει!
Συμπλήρωσε την ημερομηνία γέννησής του
Είναι απαραίτητο να συμπληρώσεις όλα τα στοιχεία σου.

Ο Αστρολογικός σου Χάρτης

"Δια Χειρός" Κώστα Λεφάκη

Ο αγαπημένος σου αστρολόγος ετοιμάζει

«αποκλειστικά για σένα»

την Προσωπική Αστρολογική σου Ανάλυση.

Δωρεάν οι προσωπικές σου προβλέψεις στο email σου
Προσωπική πρόβλεψη
βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου
βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.