Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Κινέζικη Αστρολογία - Ζώδιο Πίθηκος

Το αστρολογικό σου προφίλ στο Κινέζικο Ωροσκόπιο

Σύμφωνα με το Κινέζικο Ωροσκόπιο, αν ανήκεις στο ζώδιο του Πιθήκου είσαι κοινωνικός, ευχάριστος άνθρωπος με έντονη την αίσθηση του χιούμορ αλλά και κάπως επιφανειακός. Τα καλά στοιχεία της προσωπικότητας σου είναι η εξυπηρετικότητα, η φιλικότητα, η πνευματικότητα, η γενναιοδωρία και η ικανότητα σου να αρπάζεις όποια ευκαιρία βρεθεί στο δρόμο σου. Τα άσχημα στοιχεία της προσωπικότητας σου αφορούν την ματαιοδοξία, το ψέμα και  την επιπολαιότητα που σε διακρίνουν. Στην δουλειά σου είσαι δραστήριος, διπλωματικός και πολύ ικανός. Στον έρωτα είσαι αρκετά ασταθής, όπως και στη φιλία και δεν εμβαθύνεις τα συναισθήματα σου μένοντας συχνά στην επιφάνεια πράγμα που σε καθιστά άστατο. Η τυχερή σου εποχή είναι το Καλοκαίρι, ο ιδανικός σου μήνας είναι ο Αύγουστος.

Γνωρίζεις ήδη τι ζώδιο είσαι σύμφωνα με την Κινέζικη Αστρολογία; Διάλεξε το ζώδιό σου και διάβασε το αστρολογικό σου προφίλ.

Βρες τί ζώδιο είναι στο Κινέζικο Ωροσκόπιο το άτομο που σε ενδιαφέρει!
Συμπλήρωσε την ημερομηνία γέννησής του
Είναι απαραίτητο να συμπληρώσεις όλα τα στοιχεία σου.

Ο Αστρολογικός σου Χάρτης

"Δια Χειρός" Κώστα Λεφάκη

Ο αγαπημένος σου αστρολόγος ετοιμάζει

«αποκλειστικά για σένα»

την Προσωπική Αστρολογική σου Ανάλυση.

Δωρεάν οι προσωπικές σου προβλέψεις στο email σου
Προσωπική πρόβλεψη
βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου
βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.