Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Κινέζικη Αστρολογία - Ζώδιο Λαγός

Το αστρολογικό σου προφίλ στο Κινέζικο Ωροσκόπιο

Σύμφωνα με την Κινέζικη Αστρολογία ανήκεις στο ζώδιο του Λαγού ή Κουνελιού. Είσαι ένας πράος, καλοσυνάτος άνθρωπος, συντηρητικός και αγαπάς την άνεση και την πολυτέλεια. Συγκεκριμένα τα θετικά χαρακτηριστικά σου αφορούν την σύνεση, την πειθώ του λόγου σου, τη λογική και την εξυπηρετικότητα σου. Τα αρνητικά χαρακτηριστικά σου όμως είναι η επιπολαιότητα, ο έντονος ναρκισσισμός και ο εγωισμός σου. Στην δουλειά σου είσαι δημιουργικός και εργατικός. Χρησιμοποιείς το ταλέντο σου στη διπλωματία και στις δημόσιες σχέσεις για να κερδίσεις χρήματα και αξίωση μέσα από το επάγγελμα σου. Στον έρωτα θέλεις να ευχαριστείς τον σύντροφο και η σχέση σου να χαρακτηρίζεται από ηρεμία, σταθερότητα, πίστη και αρμονία.  Η τυχερή σου εποχή είναι η Άνοιξη, ο ιδανικός σου μήνας είναι ο Μάρτιος.

Γνωρίζεις ήδη τι ζώδιο είσαι σύμφωνα με την Κινέζικη Αστρολογία; Διάλεξε το ζώδιό σου και διάβασε το αστρολογικό σου προφίλ.

Βρες τί ζώδιο είναι στο Κινέζικο Ωροσκόπιο το άτομο που σε ενδιαφέρει!
Συμπλήρωσε την ημερομηνία γέννησής του
Είναι απαραίτητο να συμπληρώσεις όλα τα στοιχεία σου.

Ο Αστρολογικός σου Χάρτης

"Δια Χειρός" Κώστα Λεφάκη

Ο αγαπημένος σου αστρολόγος ετοιμάζει

«αποκλειστικά για σένα»

την Προσωπική Αστρολογική σου Ανάλυση.

Δωρεάν οι προσωπικές σου προβλέψεις στο email σου
Προσωπική πρόβλεψη
βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου
βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.