Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Κινέζικη Αστρολογία - Ζώδιο Κόκορας

Το αστρολογικό σου προφίλ στο Κινέζικο Ωροσκόπιο

Το ζώδιο σου στο Κινέζικο Ωροσκόπιο είναι ο Κόκορας ή αλλιώς Πετεινός, σύμφωνα λοιπόν με την Κινέζικη Παράδοση είσαι ένας άνθρωπος χωρίς εγωιστικές τάσεις, αλλά με μεγάλες κοινωνικές ευαισθησίες. Τα βασικά  θετικά χαρακτηριστικά του ζωδίου σου είναι ο δυναμισμός, η περηφάνια, η αναλυτικότητα του πνεύματος και η αγωνιστικότητα ενάντια των δυσκολιών . Η αλήθεια είναι ότι δεν το βάζεις ποτέ κάτω, είσαι  το άτομο που θα βρεις την δύναμη να σταθείς στα πόδια σου, να αποδείξεις την αξία σου αλλά και να δώσεις κουράγιο στους ανθρώπους που είναι κοντά σου!  Τα αρνητικά χαρακτηριστικά του ζωδίου σου είναι η επιμονή σου στις απόψεις σου, η ανάγκη σου να επιβάλλεσαι αλλά και η επιθετική σου στάση όταν τα πράγματα δεν εξελίσσονται ακριβώς έτσι όπως εσύ περίμενες! Το φιλοσοφικό σου πνεύμα, τα ιδεώδη αλλά και η δημιουργικότητά σου, σε βοηθούν να διακρίνεσαι τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικονομικά σου! Στον έρωτα λειτουργείς με πίστη, όμως απογοητεύεσαι.  Η τυχερή σου εποχή είναι το Φθινόπωρο, ο ιδανικός σου μήνας είναι ο Σεπτέμβριος.

Γνωρίζεις ήδη τι ζώδιο είσαι σύμφωνα με την Κινέζικη Αστρολογία; Διάλεξε το ζώδιό σου και διάβασε το αστρολογικό σου προφίλ.

Βρες τί ζώδιο είναι στο Κινέζικο Ωροσκόπιο το άτομο που σε ενδιαφέρει!
Συμπλήρωσε την ημερομηνία γέννησής του
Είναι απαραίτητο να συμπληρώσεις όλα τα στοιχεία σου.

Ο Αστρολογικός σου Χάρτης

"Δια Χειρός" Κώστα Λεφάκη

Ο αγαπημένος σου αστρολόγος ετοιμάζει

«αποκλειστικά για σένα»

την Προσωπική Αστρολογική σου Ανάλυση.

Δωρεάν οι προσωπικές σου προβλέψεις στο email σου
Προσωπική πρόβλεψη
βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου
βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.