Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Κινέζικη Αστρολογία - Ζώδιο Κατσίκα

Το αστρολογικό σου προφίλ στο Κινέζικο Ωροσκόπιο

Όταν ανήκεις στο ζώδιο της Κατσίκας στο Κινέζικο Ωροσκόπιο, τότε παραδοσιακά, είσαι ένας άνθρωπος δημιουργικός που σου αρέσει να προσφέρεις στους άλλους αλλά και επίσης αρκετά ανασφαλής. Χρησιμοποίησε αρετές όπως την καλοσύνη σου, την δημιουργικότητα σου και την ανιδιοτέλεια σου και μην αφήνεις να σε καταβάλλουν η απαισιοδοξία, η μελαγχολική σου τάση και η αναποφασιστικότητα σου. Ως επαγγελματίας, χαρακτηρίζεσαι ως ο ιδανικός εργαζόμενος για να εκτελέσεις άψογα εντολές και να ανταπεξέλθεις σε ότι και να σου ζητηθεί. Παρ’ όλ’ αυτά δεν φημίζεσαι για τις ηγετικές σου ικανότητες και γι’ αυτό προτιμάς να σε καθοδηγούν οι άλλοι. Ως σύντροφος είσαι ρομαντικός, τρυφερός και πιστεύεις στην αδελφή ψυχή. Ορισμένες φορές όμως η υπερευαισθησία σου σε κάνει να πληγώνεσαι αρκετά εύκολα.  Η τυχερή σου εποχή είναι το Καλοκαίρι, ο ιδανικός σου μήνας είναι ο Ιούλιος.

Γνωρίζεις ήδη τι ζώδιο είσαι σύμφωνα με την Κινέζικη Αστρολογία; Διάλεξε το ζώδιό σου και διάβασε το αστρολογικό σου προφίλ.

Βρες τί ζώδιο είναι στο Κινέζικο Ωροσκόπιο το άτομο που σε ενδιαφέρει!
Συμπλήρωσε την ημερομηνία γέννησής του
Είναι απαραίτητο να συμπληρώσεις όλα τα στοιχεία σου.

Ο Αστρολογικός σου Χάρτης

"Δια Χειρός" Κώστα Λεφάκη

Ο αγαπημένος σου αστρολόγος ετοιμάζει

«αποκλειστικά για σένα»

την Προσωπική Αστρολογική σου Ανάλυση.

Δωρεάν οι προσωπικές σου προβλέψεις στο email σου
Προσωπική πρόβλεψη
βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου
βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.