Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Κινέζικη Αστρολογία - Ζώδιο Φίδι

Το αστρολογικό σου προφίλ στο Κινέζικο Ωροσκόπιο

Όταν ανήκεις στο ζώδιο του Φιδιού, σύμφωνα με το Κινέζικο Ωροσκόπιο, είσαι πολύ έξυπνος, με έντονη διαίσθηση, έχεις μεγάλη εσωτερική δύναμη και είσαι αρκετά καχύποπτος. Τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σου είναι η δικαιοσύνη, η σοφία, η αξιοπιστία και η φινέτσα. Τα αρνητικά, είναι η ζήλια, η κτητικότητα, η μνησικακία και η ανικανότητα σου να εμπιστεύεσαι τους άλλους. Στην δουλειά σου, σου αρέσουν τα δύσκολα και κάνεις τα πάντα για να ανταπεξέλθεις αγγίζοντας την απόλυτη επιτυχία και φυσικά το καταφέρνεις. Είσαι αρκετά ανταγωνιστικός και επίμονος στους συνεργάτες σου. Στην ερωτική σου σχέση ενώ είσαι υπερβολικά ζηλιάρης και δεν ανέχεσαι την απιστία, εσύ πολλές φορές αφήνεσαι στη γοητεία του απαγορευμένου. Κατά τ’ άλλα σ’ αρέσουν οι σταθερές και μακροχρόνιες σχέσεις. Η τυχερή σου εποχή είναι η Άνοιξη, ο ιδανικός σου μήνας είναι ο Μάιος.

Γνωρίζεις ήδη τι ζώδιο είσαι σύμφωνα με την Κινέζικη Αστρολογία; Διάλεξε το ζώδιό σου και διάβασε το αστρολογικό σου προφίλ.

Βρες τί ζώδιο είναι στο Κινέζικο Ωροσκόπιο το άτομο που σε ενδιαφέρει!
Συμπλήρωσε την ημερομηνία γέννησής του
Είναι απαραίτητο να συμπληρώσεις όλα τα στοιχεία σου.

Ο Αστρολογικός σου Χάρτης

"Δια Χειρός" Κώστα Λεφάκη

Ο αγαπημένος σου αστρολόγος ετοιμάζει

«αποκλειστικά για σένα»

την Προσωπική Αστρολογική σου Ανάλυση.

Δωρεάν οι προσωπικές σου προβλέψεις στο email σου
Προσωπική πρόβλεψη
βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου
βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.