Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Κινέζικη Αστρολογία - Ζώδιο Δράκος

Το αστρολογικό σου προφίλ στο Κινέζικο Ωροσκόπιο

Το Κινέζικο Ζώδιο σου είναι ο Δράκος,  αυτό σημαίνει ότι είσαι έξυπνος, δραστήριος, αισιόδοξος, υπερκινητικός και περήφανος.  Ορισμένα από τα θετικά χαρακτηριστικά σου είναι η αυθεντικότητα, ο δυναμισμός, η ευφυΐα και η προθυμία σου. Έχεις όμως και αρνητικά χαρακτηριστικά όπως ο εγωισμός, η τελειομανία και κυρίως η τάση σου να μην δέχεσαι πότε διαφορετικές απόψεις από την δική σου. Ως επαγγελματίας είσαι ιδιαίτερα ικανός, ξεχωρίζεις αμέσως, εκπληρώνεις συνήθως τους στόχους που έχεις θέσει, έχεις ηγετικές ικανότητες και προσπαθείς πάντα μέχρι να πετύχεις. Στον έρωτα σε ενδιαφέρει η σταθερότητα και η αρμονία στη σχέση σου άλλα και η υλική ασφάλεια που μπορεί να σου προσφέρει ο σύντροφος σου. Η τυχερή σου εποχή είναι η Άνοιξη, ο ιδανικός σου μήνας είναι ο Απρίλιος.

Γνωρίζεις ήδη τι ζώδιο είσαι σύμφωνα με την Κινέζικη Αστρολογία; Διάλεξε το ζώδιό σου και διάβασε το αστρολογικό σου προφίλ.

Βρες τί ζώδιο είναι στο Κινέζικο Ωροσκόπιο το άτομο που σε ενδιαφέρει!
Συμπλήρωσε την ημερομηνία γέννησής του
Είναι απαραίτητο να συμπληρώσεις όλα τα στοιχεία σου.

Ο Αστρολογικός σου Χάρτης

"Δια Χειρός" Κώστα Λεφάκη

Ο αγαπημένος σου αστρολόγος ετοιμάζει

«αποκλειστικά για σένα»

την Προσωπική Αστρολογική σου Ανάλυση.

Δωρεάν οι προσωπικές σου προβλέψεις στο email σου
Προσωπική πρόβλεψη
βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου
βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.