Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Κινέζικη Αστρολογία - Ζώδιο Αρουραίος

Το αστρολογικό σου προφίλ στο Κινέζικο Ωροσκόπιο

Ο Αρουραίος ή Ποντικός στο Κινέζικο Ωροσκόπιο σε καθιστά ένα ειλικρινές κοινωνικό άτομο, το οποίο όμως κάποιες φορές έχει εγωιστικές ή και επιθετικές τάσεις. Σύμφωνα με την Κινέζικη Παράδοση είσαι φιλόδοξος, τίμιος, δεν φοβάσαι τις προκλήσεις και ξέρεις να απολαμβάνεις τις υλικές και συναισθηματικές χαρές της ζωής. Επίσης ένα από τα βασικά θετικά χαρακτηριστικά σου είναι η οργανωτικότητα σου, γιατί θες πάντα να είσαι προετοιμασμένος για οποιαδήποτε εξέλιξη. Όσον αφορά τα αρνητικά χαρακτηριστικά σου, αξιοσημείωτα είναι ο ατομικισμός σου, η παρορμητικότητα σου και η υπερβολική δυσπιστία σου απέναντι στους άλλους. Στην επαγγελματική σου ζωή σε βοηθούν πολύ η επιμονή του χαρακτήρα σου, το θάρρος σου και οι ηγετικές σου ικανότητες. Η ερωτική σου ζωή χαρακτηρίζεται από έντονο συναίσθημα, αφοσίωση και ψυχική αντοχή στην αποτυχία. Η τυχερή σου εποχή είναι ο Χειμώνας, ο ιδανικός σου μήνας είναι ο Δεκέμβριος.

Γνωρίζεις ήδη τι ζώδιο είσαι σύμφωνα με την Κινέζικη Αστρολογία; Διάλεξε το ζώδιό σου και διάβασε το αστρολογικό σου προφίλ.

Βρες τί ζώδιο είναι στο Κινέζικο Ωροσκόπιο το άτομο που σε ενδιαφέρει!
Συμπλήρωσε την ημερομηνία γέννησής του
Είναι απαραίτητο να συμπληρώσεις όλα τα στοιχεία σου.

Ο Αστρολογικός σου Χάρτης

"Δια Χειρός" Κώστα Λεφάκη

Ο αγαπημένος σου αστρολόγος ετοιμάζει

«αποκλειστικά για σένα»

την Προσωπική Αστρολογική σου Ανάλυση.

Δωρεάν οι προσωπικές σου προβλέψεις στο email σου
Προσωπική πρόβλεψη
βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου
βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.