Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Κινέζικη Αστρολογία - Ζώδιο Άλογο

Το αστρολογικό σου προφίλ στο Κινέζικο Ωροσκόπιο

Σύμφωνα με την Κινέζικη Αστρολογία, ανήκοντας στο ζώδιο του Αλόγου είσαι ένα άτομο εξωστρεφές, κοινωνικό, ανεξάρτητο αλλά με εγωιστική συμπεριφορά. Είσαι αξιοθαύμαστος για την εργατικότητα σου, την φιλοδοξία σου και τη φιλική και επικοινωνιακή σου διάθεση. Από την άλλη πλευρά όμως, συχνά απογοητεύεις τους άλλους, με τον εγωισμό, την τάση σου να νομίζεις ότι έχεις πάντα εσύ δίκιο αλλά και την υπερβολική επιθυμία σου να σε επευφημούν. Στην επαγγελματική ζωή είσαι πολυπράγμων και χειρίζεσαι άψογα τα οικονομικά. Είσαι ακούραστος και εργατικός αλλά μόνο για τον εαυτό σου. Στην ερωτική ζωή αποζητάς το πάθος και τη σταθερότητα και δεν στερείς την ανεξαρτησία του συντρόφου σου, έχοντας βέβαια την ίδια απαίτηση και από εκείνον.  Η τυχερή σου εποχή είναι το Καλοκαίρι, ο ιδανικός σου μήνας είναι ο Ιούνιος.

Γνωρίζεις ήδη τι ζώδιο είσαι σύμφωνα με την Κινέζικη Αστρολογία; Διάλεξε το ζώδιό σου και διάβασε το αστρολογικό σου προφίλ.

Βρες τί ζώδιο είναι στο Κινέζικο Ωροσκόπιο το άτομο που σε ενδιαφέρει!
Συμπλήρωσε την ημερομηνία γέννησής του
Είναι απαραίτητο να συμπληρώσεις όλα τα στοιχεία σου.

Ο Αστρολογικός σου Χάρτης

"Δια Χειρός" Κώστα Λεφάκη

Ο αγαπημένος σου αστρολόγος ετοιμάζει

«αποκλειστικά για σένα»

την Προσωπική Αστρολογική σου Ανάλυση.

Δωρεάν οι προσωπικές σου προβλέψεις στο email σου
Προσωπική πρόβλεψη
βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου
βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.