Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Κέλτικη Αστρολογία: Βρες το ζώδιο σου στο Κέλτικο Ωροσκόπιο

Τί είναι η Κέλτικη Αστρολογία;

Οι Κέλτες παρατηρούσαν πάντα τα φαινόμενα και λάτρευαν την μητέρα φύση και την ενέργειά της. Ο κόσμος για αυτούς ήταν σαν ένα μεγάλο δέντρο, με τις ρίζες του και τα κλαδιά τους να φτάνουν ως ψηλά στον ουρανό, το δέντρο αυτό το ονόμαζαν "Το Δέντρο της Ζωής"!

 

Η Κέλτικη Αστρολογία θεμελιώθηκε από τους Ιερείς των Κελτών τους Δρυίδες οι οποίοι και παρατήρησαν ότι οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα του έτους έχουν κοινα χαρακτηριστικά και αρκετές ομοιότητες! Τα χρονικά διαστήματα του έτους τα οποία και παρατηρούσαν με προσήλωση οι Κέλτες ήταν οι κύκλοι του φεγγαριού! Με αυτό τον τρόπο χώρισαν τμηματικά τον ζωδιακό κύκλο σε 13 τμήματα, όσοι είναι και οι Σεληνιακοί μήνες! 

 

Κάθε ζώδιο στο Κέλτικο Ωροσκόπιο, αντιστοιχεί και σε ένα δέντρο, όπου αυτό καθορίζει την πορεία της ζωής του κάθε ανθρώπου!Βρες λοιπόν το ζώδιο σου και ανακάλυψε όλα τα αρχαία μυστικά της παράδοσης των Κελτών! 

Βρες το ζώδιο σου στο Κέλτικο Ωροσκόπιο
Για να βρείς ποιό είναι το δικό σου ζώδιο στην Κέλτικη Αστρολογία, συμπλήρωσε τη μέρα, το μήνα και τη χρονιά γεννησής σου.
Για να βρεις το ζώδιο σου, είναι απαραίτητο να συμπληρώσεις όλα τα στοιχεία σου

Ο Αστρολογικός σου Χάρτης

"Δια Χειρός" Κώστα Λεφάκη

Ο αγαπημένος σου αστρολόγος ετοιμάζει

«αποκλειστικά για σένα»

την Προσωπική Αστρολογική σου Ανάλυση.

Δωρεάν οι προσωπικές σου προβλέψεις στο email σου
Προσωπική πρόβλεψη
βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου
βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.