Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Χριστίνα Τανταλίδου

Χριστίνα Τανταλίδου

Ποιες αλλαγές θα φέρει στη ζωή σου το 2016; Μέσα από τα άρθρα μου και τις αστρολογικές μου προβλέψεις θα σου δείξω το δρόμο που ανοίγεται μπροστά σου!

Εξειδίκευση
Αστρολόγος
Αξιολόγηση
(633 Αξιολογήσεις)
Το ζώδιό μου
Σκορπιός
Βιογραφικό

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι, 


Ζούμε σε μια απαιτητική καθημερινότητα και διαρκώς καλούμαστε να σηκώσουμε όλα τα βάρη της γήινης ενσάρκωσης μας, με αποτέλεσμα να χάνουμε την αισιοδοξία μας, και να οδηγούμαστε σε λανθεσμένες κινήσεις που βλάπτουν την εξέλιξη μας.

Το Σύμπαν όμως συντροφεύει ξεχωριστά τον καθένα από εμάς με τον αστρολογικό χάρτη , που είναι το προσωπικό μας αποτύπωμα στο γήινο πεδίο. Η ερμηνεία του αστρολογικού χάρτη και η ακριβής ανάλυση των πλανητικών διελεύσεων ανοίγει τους ορίζοντες , απομακρύνει τις σκοτεινές σκέψεις , απελευθερώνει τη συνείδηση,  και φωτίζει τα δυνατά σημεία της προσωπικότητάς μας. Είναι μοναδικό όπλο στα χέρια μας!

Ελάτε λοιπόν να λύσουμε μαζί το «γρίφο» της προσωπικής σας ζωής , και πιο σίγουροι πλέον,  αποφεύγοντας τις εσφαλμένες επαναλήψεις, να επιλέξετε ελεύθερα το δρόμο που σας ταιριάζει, στοχεύοντας  στην απόλυτη χαρά, και ευτυχία. Είμαι έτοιμη να απαντήσω σε οτιδήποτε σας απασχολεί. 

Για επικοινωνία ή ερωτήματα μπορείτε να μου στέλνετε το προσωπικό σας email στο christinatantalidou@gmail.com


Με αγάπη ,
Χριστίνα Τανταλίδου

>ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
>ΛΙΓΟΤΕΡΑ
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.