Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Βασίλης Χριστοφής

Βασίλης Χριστοφής

Με οδηγό τα Άστρα, ο Βασίλης Χριστοφής θα σου δώσει απόλυτα έγκυρα, ξεκάθαρα, περιεκτικά και άμεσα όλες τις απαντήσεις που ζητάς! 

Εξειδίκευση
Αστρολόγος
Αξιολόγηση
(413 Αξιολογήσεις)
Το ζώδιό μου
Υδροχόος
Κάλεσε τώρα
901 100 4877
Βιογραφικό

Ο Βασίλης Χριστοφής γεννήθηκε στην Αθήνα 25 Γενάρη προς στα τέλη της δεκαετίας του 1980. Αντισυμβατικός από μικρός ξεκίνησε την πνευματική του αναζήτηση προς τη μεταφυσική και το απόκρυφο για να αποδείξει στον εαυτό του ότι υπάρχει ζωή μετά θάνατον. Από τα εφηβικά του χρόνια αμφισβητούσε σθεναρά την αστρολογία και την επιρροή των πλανητών επάνω μας, ύστερα από λίγο καιρό μελετώντας την για να έχει επίσημα αποδείξεις ως προς την απόρριψή της βρέθηκε αντιμέτωπος με τη μεγάλη αλήθεια δηλαδή την επιστημονική και στατιστική απόδειξη ότι η αστρολογία είναι τεκμηριωμένα αληθινή όπως έχουν αναφέρει αρχαίοι φιλόσοφοι και γιατροί όπως ο Ιπποκράτης, ο Άλμπερτ Αϊνστάιν, ο Ισαάκ Νεύτων, ο Βενιαμίν Φραγκλίνος, ο Τζέι Πι Μόργκαν και άλλοι πολλοί. Έχει αποφοιτήσει από τη σχολή Αστροπαιδεία, έχει διδαχθεί τις βασικές γνώσεις της Αστρονομίας  και συνεχίζει τις μεταπτυχιακές του σπουδές στον τομέα της Ωριαίας Αστρολογίας στο Mediterranean and Balkan Institute for Astrological Research. Έχει αρθρογραφήσει για το Astro Team Blog by Oroskopos.gr και συνεχίζει την ενεργό δράση του στην αρθρογραφία, στα σεμινάρια και την εξονυχιστική έρευνα σε πολλούς κλάδους της αστρολογίας ανοίγοντας δρόμους συνεργασίας και διερεύνησης στην Αστρολογική κοινότητα.

Μιλώντας μαζί του, μπορείς να έχεις αναλυτικά , ξεκάθαρα, σύντομα, περιεκτικά και απόλυτα σωστά , απαντήσεις –λύσεις για :

  • Την εξέλιξη της προσωπικής σου ζωής (επαγγελματικά, οικονομικά, αισθηματικά)
  • Εύρεση κατάλληλων ημερομηνιών για σημαντικές στιγμές της ζωής σου
  • Την πορεία και την εξέλιξη μίας σχέσης , γνωριμίας ή και συνεργασίας (ιδανικός για την ανάλυση ερωτικής συναστρίας)
  • Την ημερήσια / μηνιαία / ετήσια εξέλιξη που θα έχεις σε κάθε προσωπική σου υπόθεση.

Όποια και να είναι η ανησυχία ή ο προβληματισμός σου, ο Βασίλης Χριστοφής με οδηγό τα άστρα θα σου δώσεις τις έγκυρες απαντήσεις, που σύντομα θα επαληθευθούν!

 

>ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
>ΛΙΓΟΤΕΡΑ
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.