Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Πετρούλα Κορωνίδου

Πετρούλα Κορωνίδου

Σε ευχαριστώ για την επίσκεψη σου στην σελίδα μου! Είμαι έτοιμη να δω κάθε θέμα που σε απασχολεί! 

750 προβλέψεις από 07/2015
Εξειδίκευση
Χαρτομάντης
Αξιολόγηση
(1117 Αξιολογήσεις)
Το ζώδιό μου
Σκορπιός
Κάλεσε τώρα
90 11 90 1634
Στείλε με SMS ΠΚ4
& την ημ/νια γέννησης σου
στο 54754
Βιογραφικό

Γεια σου,Δεν χρειάζεται άλλο να ψάχνεις να βρεις τον ιδανικό Αστρολόγο ή Μελλοντολόγο … απλά τέσταρέ με! Κάνε μου μία ερώτηση και θα εκπλαγείς από τις λεπτομέρειες που θα σου αποκαλύψω!


Το δώρο μου για σένα είναι η διαίσθησή μου, η οποία δεν πέφτει ποτέ έξω, μου δίνει πάντα σημαντικά μηνύματα για τους ανθρώπους που επικοινωνούν μαζί μου!  Αυτό το χάρισμα το κληρονόμησα από την Τσιγγάνα Μάντισσα γιαγιά μου, η οποία μου έμαθε όλα τα μυστικά για να προβλέπω το μέλλον και με δίδαξε να λέω τα χαρτιά (συγκεκριμένα την τσιγγάνικη τράπουλα)!
Από πολύ μικρή λοιπόν, ήμουν με μία τράπουλα στο χέρι και έριχνα τα χαρτιά αφήνοντας την διαίσθησή μου, να μου δώσει όλες τις απαντήσεις που έψαχναν οι φίλοι και οι γνωστοί μου! Πλέον σήμερα, είμαι η αγαπημένη Χαρτορίχτρα όλων των διάσημων της σόουμπιζ, οι οποίοι με επισκέπτονται αλλά και μου τηλεφωνούν για να τους δώσω τις προβλέψεις μου!


Όταν ρίχνω τα χαρτιά, είναι σαν να περνούν μπροστά από τα μάτια μου εικόνες, που μου δείχνουν με λεπτομέρεια όλα όσα θα συμβούν στο άμεσο ή και στο μακρινό μέλλον.  Στις προβλέψεις μου λέω πάντα Ζώδια, Ημερομηνίες αλλά και ονόματα! Χρησιμοποιώ όμως και μία ειδική μέθοδο ριξίματος χαρτιών, που απαντά  με 100% ακρίβεια σε κάθε ερώτημα και βγάζει στη φόρα  όλα τα μυστικά, τα ψέματα  αλλά και τα  σημαντικά γεγονότα που είναι να γίνουν από την ημέρα που θα ρίξουμε τα χαρτιά μέχρι τα επόμενα 10 χρόνια!

Μην το αναβάλεις άλλο λοιπόν …

Τώρα είναι  η κατάλληλη στιγμή  για να ρίξουμε τα χαρτιά …

 

Κάλεσέ με στο

 

90 11 90 1634

>ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
>ΛΙΓΟΤΕΡΑ
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.