Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μεταξία

Μεταξία

Τα Ταρώ λένε πάντα μόνο την ΑΛΗΘΕΙΑ! Είμαι κοντά σου μόνο για ξεκάθαρες απαντήσεις! 

1500 επανασυνδέσεις / 850 γάμους
Εξειδίκευση
Μελλοντολόγος – Χαρτομάντης
Αξιολόγηση
(13 Αξιολογήσεις)
Το ζώδιό μου
Υδροχόος
Κάλεσε τώρα
90 11 90 1442
Στείλε με SMS ΜΕΤ4
& την ημ/νια γέννησης σου
στο 54754
Βιογραφικό
Φίλες και φίλοι καλώς ήρθατε!

Είμαι η Μεταξία και χρησιμοποιώ την αρχαία μέθοδο ανάλυσης των καρτών Ταρώ για να προβλέπω και να συμβουλεύω τους επισκέπτες μου με απόλυτη επιτυχία εδώ και 16 χρόνια.

Το ασυνήθιστο όνομα μου αλλά και τα μυστικά των προβλέψεων, τα οφείλω στην Μικρασιάτισα γιαγιά μου, που αφήνοντας με πόνο την φλεγόμενη Σμύρνη, κράτησε μαζί της όλες αυτές τις πολύτιμες γνώσεις της! Αρκεί ένα τηλεφώνημα σας και ο έρωτας και οι σχέσεις σας, δεν θα σας δημιουργούν πια αμφιβολίες, ερωτηματικά και φόβο για το αν κάνατε την σωστή επιλογή συντρόφου, ή για τις προθέσεις και την πίστη του συντρόφου σας. Σας συντροφεύει ο έρωτας στη ζωή σας... ή φεύγει από τη ζωή σας; Γιατί αυτό το πρόσωπο είναι στη ζωή σας... ή γιατί σας εγκατέλειψε; Θα επιστρέψει στη ζωή σας; Ερωτήματα που ζητούν απάντηση. Υπάρχουν πάντα λόγοι που κάποιοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή μας.

Μερικές φορές μένουν και άλλες όχι. Βρείτε την αιτία. Ανακαλύψτε για ποιό λόγο ελκύεστε πάντα από τις ίδιες καταστάσεις. Σας περιμένω να βρούμε μαζί τις απαντήσεις! 

 

>ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
>ΛΙΓΟΤΕΡΑ
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.