Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μαρία Ζώη

Μαρία Ζώη

Με την Δύναμη των Αριθμών θα σου δώσω τις απαντήσεις σε κάθε ερώτημα για το μέλλον!

Εξειδίκευση
Αριθμολόγος
Αξιολόγηση
(117 Αξιολογήσεις)
Το ζώδιό μου
Καρκίνος
Κάλεσε τώρα
901 100 4855
Στείλε με SMS ΜΖ4
& την ημ/νια γέννησης σου
στο 54754
Βιογραφικό

Η Μαρία Ζώη, σπούδασε στην Ελλάδα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και στο Δημοσιογραφικό Κολλέγιο, καθώς επίσης και στο εξωτερικό στη Μεγάλη Βρετανία στο UniversityofSussex και στις Η.Π.Α  στο HarvardUniversity & στο N.Y.U, με αντικείμενα Ψυχολογία, Δημοσιογραφία και Αριθμολογία.

 

Οι πνευματικές της αναζητήσεις καθώς και το κοινωνικό της ενδιαφέρον, την οδήγησαν στην έρευνα και μελέτη της Αριθμολογίας σε επίπεδο επιστημονικής γνώσης.

 

Σε όλη την πορεία της καριέρας της, εργάστηκε στο εξωτερικό σε μυστικές υπηρεσίες  και  βοήθησε πολλούς ανθρώπους με τούς γραπτούς και δεσμευτικούς ψυχολογικούς & αριθμολογικούς χάρτες παρέχοντας  αναλύσεις συγκεκριμένων αιτημάτων (προσωπικά, επαγγελματικά & επιχειρηματικά, νομικά, ιατρικά κλπ).

 

Έχοντας μυηθεί στην τέχνη του ΕΥ ΖΗΝ από κορυφαίους διδασκάλους στον κόσμο, προσφέρει τεχνικές που μπορούν να βοηθήσουν τον κάθε άνθρωπο να έλκει τα καλύτερα και να βελτιώσει αισθητά τη ζωή του.

>ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
>ΛΙΓΟΤΕΡΑ
Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/AstrologerProfileArticles.cshtml)
Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/AstrologerProfileVideos.cshtml)
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.