Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μαρία - Ντενίζ Διαμαντή

Μαρία - Ντενίζ Διαμαντή

Το 2017 έχεις κάθε λόγο να κινηθείς με γνώμονα τα θέλω σου. Είμαι πάντα κοντά σου για να δουλέψουμε προς την κατεύθυνση που θες κι αξίζεις πραγματικά

Εξειδίκευση
Αστρολόγος-Σύμβ. Ψυχικής Υγείας
Αξιολόγηση
(1673 Αξιολογήσεις)
Το ζώδιό μου
Κριός
Κάλεσε τώρα
90 11 90 1686
Στείλε με SMS ΜΝ4
& την ημ/νια γέννησης σου
στο 54754
Βιογραφικό

Η Marie-Denise Διαμαντή έχει περιηγηθεί σε μια σειρά από διαφορετικά αντικείμενα ενασχόλησης, τα οποία καταλήγουν συναφή ως προς τη σύνδεσή τους στο συνολικό αποτέλεσμα της σημερινής της δραστηριότητας. 


Με σπουδές Επιχειρηματικής Διοίκησης - Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, Deree, The American College of Greece, Distinction), Αστρολογίας (κλασικό, αρχαίο ελληνικό & γερμανικό σύστημα αστρολογικής ανάλυσης- Foundation Course in Astrology, Bristol School of Astrology, Distinction) και Ψυχολογίας (BSc Hons in Psychology, Wales University) εργάσθηκε στο παρελθόν σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Management / Marketing / Επικοινωνίας και σήμερα δραστηριοποιείται ιδιωτικά ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος Αστρολόγος. Μιλά άνετα τρεις ξένες γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά) κι έχει την τιμή να συνεργάζεται με συμβουλευόμενους από πολλά μέρη του κόσμου.

Κύριος στόχος της εργασίας της είναι η συμβουλευτική για την αυτογνωσία, την εξέλιξη και την εσωτερική απελευθέρωση / αυτονόμηση με κεντρικό άξονα την πραγματική και ουσιαστική δυναμική, δηλ.  "τα θέλω και τα μπορώ" του εκάστοτε συμβουλευομένου προσώπου. 

Σ' ένα ταξίδι αναζήτησης του ορισμού αλλά και της εμπειρίας μιας ποιοτικότερης ζωής η M.Denise προσπαθεί με την εργασία της να εισφέρει στη βελτίωση της σχέσης του εκάστοτε προσώπου με τον εαυτό του, αλλά και στο πλαίσιο της διάδρασης με το σύνολο των σχέσεών του. 

Ακρογωνιαίος λίθος της προσπάθειας που καταβάλλεται είναι η ειλικρινής και ανοιχτή επικοινωνία ανάμεσα στα μέλη της συνεργασίας (σύμβουλο / συμβουλευόμενο πρόσωπο) σε συνδυασμό με την αληθινή θέληση και ετοιμότητα του συμβουλευομένου για εξέλιξη / αλλαγή. 

Οι γνώσεις περί την Αστρολογία βοηθούν στην βαθύτερη κατανόηση της φύσης ενός ατόμου. Παράλληλα, οι γνώσεις σχετικά με το αντικείμενο της Ψυχολογίας εισφέρουν σε μια ποιοτική συμβουλευτική διαδικασία, όπου ο Άνθρωπος αντιμετωπίζεται ως Ον με βούληση και ικανότητα σχεδιασμού και διαχείρισης της ζωής του.   

Ανεκτίμητα εργαλεία στην εργασία της M.D. Διαμαντή είναι οι γνώσεις του Γερμανικού, αλλά και του Αρχαιοελληνικού συστήματος Αστρολογίας που αποκόμισε από το Δάσκαλό της, τον αείμνηστο  Δρ. Χρήστο Παϊζη, γι αυτό το λόγο και η ίδια θα του «χρωστά» ένα μεγάλο κομμάτι «εσωτερικής ευτυχίας» στη ζωή, όπως ομολογεί. 

Η Marie-Denise Διαμαντή φιλοδοξεί να δώσει μια νεωτεριστική πνοή στη μελέτη της Αστρολογίας, μια προοπτική εσωτερικής εξέλιξης και «ανατροφοδότησης» του είναι, χρησιμοποιώντας κάθε φορά τα κομμάτια εκείνα του ωροσκοπίου που στηρίζουν ακριβώς αυτήν την εξέλιξη και την αίσθηση μιας πιο «συμβατής με αυτό το είναι» πραγματικότητας και βιωματικής εμπειρίας. 

Η αστρολογία για εκείνην, δεν είναι μια στείρα «πρόβλεψη». Είναι ένας τρόπος άλλης αντιμετώπισης, θέασης κι εν τέλει διαχείρισης της ίδιας της ζωής.

 


Η Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή συνεργάστηκε / συνεργάζεται με το Love Radio & το oroskopos.gr, με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το  περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχε / έχει σταθερή παρουσία και  σε ποικίλες ιστοσελίδες,  αλλά  και στα κοινωνικά δίκτυα (Facebook / Twitter). Συνεργάστηκε επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους.. Κατά το 2015 η Μ.N. Διαμαντή εμφανίστηκε αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη. Οι διαδικτυακές εκπομπές , αλλά και η ραδιοφωνική παρουσία στον Real FM είχαν / έχουν σταθερή και σοβαρή απήχηση στο κοινό της. 

>ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
>ΛΙΓΟΤΕΡΑ
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.