Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μαίρη Μακρογαμβράκη

Μαίρη Μακρογαμβράκη

Με γνώση, εμπειρία και αγάπη στην Αστρολογία σου δίνω αναλυτικές προβλέψεις για κάθε σημαντικό θέμα της ζωής σου !

Εξειδίκευση
Αστρολόγος
Αξιολόγηση
(6 Αξιολογήσεις)
Το ζώδιό μου
Λέων
Κάλεσε τώρα
901 100 4857
Βιογραφικό

Είμαι η Μαίρη Μακρογαμβράκη και θα σας ενημερώνω για τα αστρολογικά δρώμενα μέσα από την εκπομπή μου STARSBYMARY .

Στα νεανικά μου χρόνια η επαγγελματική μου κατεύθυνση είχε εντελώς άλλο χρώμα και ύφος. Αρχικά σπούδασα Φυσικοθεραπεία  και λίγο αργότερα Executive Development in Insurance (EDI). Παρακολούθησα σεμινάρια Managementκαι  Marketing. Εκπαιδεύτηκα στο αντικείμενο της  Συναισθηματικής Νοημοσύνης και Ενσυναίσθησης στον εργασιακό χώρο καθώς πάντα η θέση μου ήταν να ηγούμαι σε ομάδες. Διαφορετικά αντικείμενα βέβαια αλλά  η γνώση , η αναζήτηση και η εξέλιξη κυλούσε πάντα στο αίμα μου.

Πολύ αργότερα μια νέα γνώση μου χτύπησε τη πόρτα , η Αστρολογία ,την οποία ποτέ δε τη βρίσκουμε εμείς  αλλά έρχεται και μας βρίσκει αυτή.

Την ερωτεύτηκα αμέσως γιατί το αρχέτυπο μιλούσε στη ψυχή μου. Το κουβαλούσα από μία άλλη πρότερη ζωή μου. Το ήξερα , μου μιλούσε και με κατεύθυνε.

Ξεκίνησα τις σπουδές μου λοιπόν , δίπλα σε άξιους δασκάλους που μου άπλωσαν το χέρι τους και μου έδωσαν τη γνώση και την εμπειρία τους ώστε να συνεχίσω τη δική μου πορεία γεμάτη εφόδια .Κι όσο πιο πολλά μάθαινα τόσο πιο πολύ μαγευόμουν.

Έτσι ενημερώνω κι εγώ εσάς με υπευθυνότητα και σεβασμό. Δούλεψα σε καθημερινή εκπομπή γνωστού τηλεοπτικού καναλιού και τώρα είμαι εδώ στο Oroskopos.gr που χτυπά η καρδιά της αστρολογίας. Σας καλωσορίζω λοιπόν και να ξέρετε , η Αστρολογία είναι δύναμη.

>ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
>ΛΙΓΟΤΕΡΑ
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.