Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Λίλιαν Βέρου

Λίλιαν Βέρου

Καλωσόρισες στην προσωπική μου σελίδα! Θα σε βοηθήσω να δεις την αλήθεια κατάματα δίνοντας απαντήσεις σε κάθε ζήτημα που σε απασχολεί! 

15.000 προβλέψεις σε 1 χρόνο
Εξειδίκευση
Αστρολόγος - Μελλοντολόγος
Αξιολόγηση
(166 Αξιολογήσεις)
Το ζώδιό μου
Κριός
Κάλεσε τώρα
90 11 90 1974
Στείλε με SMS ΛΙΛ
& την ημ/νια γέννησης σου
στο 54754
Βιογραφικό

Ονομάζομαι Λίλιαν Βέρου και ασχολούμαι με τον χώρο των προβλέψεων εδώ και 22 έτη! Το ενδιαφέρον μου όμως για την μεταφυσική και την αστρολογία ξεκινά από τα χρόνια  της εφηβείας μου,  όπου είχα την τύχη να βρεθώ κοντά σε σπουδαίους ανθρώπους, οι οποίοι και με μύησαν στα μυστικά της αστρολογίας, της αριθμοσοφίας αλλά και της μεταφυσικής.


Γνωρίζω πολύ καλά ότι έχουν υπάρξει στιγμές στη ζωή σου που έχεις νιώσει την ανάγκη να ακούσεις αλήθειες και να μάθεις ποια θα είναι τα εμπόδια, οι προκλήσεις ή και ευκαιρίες που θα βρεθούν στο δρόμο σου! Η ζωή πλέον είναι δύσκολη και θέλεις στα σίγουρα να γνωρίζεις ποια θα είναι η πορεία στον έρωτα, στο χρήμα, στην καριέρα .... Σε νιώθω ...


Είμαι κοντά σου, για να σε βοηθήσω με την δύναμη της γνώσης που διαθέτω, αποκαλύπτωντας όλα όσα θέλεις να γνωρίζεις για το παρόν, το παρελθόν και το μέλλον σου! Ανοίγοντας τον αστρολογικό σου χάρτη ξέρω και μπορώ να σου πω όλα τα γεγονότα που θα έρθουν άμεσα στη ζωή σου αλλά και στο πιο μακρυνό μέλλον.Διαβάζοντας την Ηλιακή σου Επιστροφή, θα σε ενημερώσω για όλες τις τάσεις της χρονιάς που διανύεις. Επιπλέον σε κάθε ερώτημα που εσύ θα μου κάνεις, θα μπορέσεις γρήγορα και πάνω από όλα έγκυρα να έχεις ξεκάθαρες απαντήσεις, γιατί πολύ απλά η αλήθεια είναι μία και εγώ θέλω να την δεις κατάματα! 

>ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
>ΛΙΓΟΤΕΡΑ
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.