Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Κώστας Λεφάκης

Κώστας Λεφάκης

Προβλέψεις 2021 βασισμένες στο προσωπικό σου ωροσκόπιο! 

Αστρολόγος από το 1975
Εξειδίκευση
Αστρολόγος
Αξιολόγηση
(3600 Αξιολογήσεις)
Το ζώδιό μου
Δίδυμος
Κάλεσε τώρα
14994
Στείλε με SMS ΚΛ4
& την ημ/νια γέννησης σου
στο 54754
Βιογραφικό

Στα μέσα του 2010, κάνοντας έναν απολογισμό της διαδρομής που έχω διανύσει, συνειδητοποιώ ότι ήδη έχουν ολοκληρωθεί 35 χρόνια που υπηρετώ συντακτικά και συγγραφικά αυτόν τον τομέα. Η πρώτη  εμφάνιση μου γίνεται στο περιοδικό ΟΥΡΑΝΟΣ το καλοκαίρι του 1975 που μου δίνει το έναυσμα γρήγορα να εξελιχτώ σε ένα συντάκτη αυτού του πολύ ωραίου για εκείνη την εποχή και κατατοπιστικού περιοδικού, τόσο σε θέματα αστρολογικά όσο και σε θέματα ψυχολογίας. 

Κατά την διαδρομή αυτή έκανα μικρές δοκιμαστικές εμφανίσεις τόσο στην εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ όσο και στο περιοδικό SORED. Εκείνο που ήταν χαρακτηριστικό ήταν ότι έγραφα με πολύ κέφι και αγάπη καθετί σχετικό με το θέμα της αστρολογίας των 12 ζωδίων και των 10 πλανητών. Η πρώτη οργανωμένη εργασία είδε το φως της δημοσιότητας την άνοιξη του 1978 το οποίο φιλοξενήθηκε από το εβδομαδιαίο περιοδικό ΦΑΝΤΑΖΙΟ. 

Η επιτυχία που είχε τότε αυτή η παρουσίαση με οδήγησε σε συνεργασία γενικότερα με τις εκδόσεις Τερζόπουλου, τόσο για τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ΦΑΝΤΑΖΙΟ όσο και για την ανάληψη της ρουμπρίκας του περιοδικού ΓΥΝΑΙΚΑ τον Ιανουάριο του 1980. Την ίδια χρονιά πραγματοποιείται ένα δεύτερο αφιέρωμα στο περιοδικό αυτό σχετικά με τις ερωτικές σχέσεις των δυο φίλων το οποίοι είχε την ίδια αναγνωστική επιτυχία με την πρώτη μου εμφάνιση. Την ίδια χρονιά συμμετείχα στην σύνταξη μικρών αφιερωμάτων για τα 12 ζώδια που συνόδευε τις πωλήσεις ζωδιακών κοσμημάτων εκείνη την εποχή. 

Ο καιρός προχωρά γρήγορα και αρχίζει η συγγραφή του πρώτου μου βιβλίου με τίτλο ΖΩΔΙΑΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ, ο οποίος ξεκινά το 1981 με σύσταση του Χρήστου Τερζόπουλου και το οποίο βιβλίο θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 1984. Το 1982 η δημοσίευση μιας σειράς άρθρων με τίτλο ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΟΥΣ στο περιοδικό ΓΥΝΑΙΚΑ, κάνει μεγάλη αίσθηση στον αναγνωστικό κοινό. Την ίδια χρονιά αποκτώ μόνιμη στήλη στην ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ κάνοντας πρωτοτυπία ένα μικρό χρονογράφημα αστρολογικού αλλά και ψυχολογικού χαρακτήρα που συνόδευε κάθε φορά τις εβδομαδιαίες προβλέψεις. Επίσης την ίδια χρονιά κάνω και την πρώτη τηλεοπτική μου εμφάνιση στην εκπομπή ΟΙ ΡΕΠΟΡΤΕΡΣ διασαφηνίζοντας τη θέση της σύγχρονης αστρολογίας από τους υπόλοιπους τομείς τόσο της μαντικής τέχνης όσο και της παραψυχολογικής έρευνας. 

Την επόμενη χρονιά πλέον το 1983 φιλοξενούμαι μια φορά το μήνα στην ραδιοφωνική εκπομπή του Κώστα Μαζάνη στο δεύτερο πρόγραμμα με τίτλο ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ. Παράλληλα δημιουργώ πρόσβαση στην  συμπρωτεύουσα Θεσσαλονίκη δίνοντας ομιλίες σε συλλόγους και εκπαιδευτικά ιδρύματα. Η επιτυχία της στήλης στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία με οδήγησε να αναλάβω ή να δημιουργήσω αν θέλετε, καθημερινό ωροσκόπιο για την Ελευθεροτυπία το οποίο ξεκινά την 1η Ιανουαρίου του 1984. Την ίδια χρονιά βλέπει το φως όπως είπαμε της δημοσιότητας ο ΖΩΔΙΑΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ο οποίος γίνεται ανάρπαστος στην αγορά. Την εποχή εκείνη καθώς τα έτη διαδέχονται το ένα το άλλο επεκτείνομαι με αφιερώματα τόσο στο περιοδικό ΕΝΑ όσο και στην ελληνική έκδοση του περιοδικού PLAYBOY. Το φθινόπωρο του 1986 πλέον παίρνω την αστρολογική ρουμπρίκα στο πρώτο τηλεοπτικό μαγκαζίνο που κάνει η ΕΡΤ1 με τίτλο τα «Κυριακάτικα» και αποτελώ τον πρωτοπόρο της εποχής που κατά κάποιο τρόπο σπάει τα συντηρητικά  πλαίσια παρουσιάζοντας ένα θέμα που μέχρι τότε αποτελούσε ταμπού. 

>ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
>ΛΙΓΟΤΕΡΑ
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.