Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Καίσαρας

Καίσαρας

ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ ΜΕ 100% ΑΚΡΙΒΕΙΑ. 1 Τηλεφώνημα είναι αρκετό για την απόλυτα έγκυρη πρόβλεψη που σου αξίζει!

Εξειδίκευση
Ταρωμάντης – Μέντιουμ
Αξιολόγηση
(4 Αξιολογήσεις)
Το ζώδιό μου
Κριός
Κάλεσε τώρα
901 100 4848
Βιογραφικό

Ο ΚΑΙΣΑΡΑΣ – Αριστείδης Ανδρέου είναι Μελλοντιστής με έδρα στην Αθήνα. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1961.

Από το 1967 ως και το 1977 έζησε στην Αθήνα, όπου και υπήρξε πνευματικό τέκνο του τότε Μητροπολίτου Αθηνών Δωροθέου. Από το φθινόπωρο του 1978, μετανάστευσε στο Vancouver του Καναδά όπου άρχισε να σπουδάζει γλωσσολογία στο Πανεπιστήμιο Simon Fraser of Vancouver (SFU).

Μετά από δύο χρόνια ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με τις κάρτες Ταρώ, καθώς του ανετέθη η ετυμολογική τους ανάλυση. Οι γνώσεις που διέθετε ο πνευματικός του, τον βοήθησαν να ανακαλύψει τη γλώσσα Senzar, η οποία περιέκλειε πολύ ισχυρά ονόματα και μπορούσε να ομιλείται μόνο από ιερά πρόσωπα.

Το 1979 ταξίδεψε ως βοηθός αρχαιολόγου στην Αίγυπτο, όπου παρέμεινε άλλα δύο χρόνια. Κατά την επιστροφή του στον Καναδά, συναντήθηκε στο Πανεπιστήμιο του SimonFraser,  με τη SabrinaStierwalt, η οποία έλυνε τη θεωρία σχετικότητας από ηλικία των 12 ετών στο UniversityofVirginia. Ο Αριστείδης Ανδρέου από την ηλικία των 18 ετών είχε αναπτύξει φωτογραφική μνήμη.

Εργάστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα στην Ύπατη Αρμοστεία Ηνωμένων Εθνών (U.N.H.C.R.) για τους Κούρδους πρόσφυγες από το 1990-1995 και στο GCR. Το Νοέμβριο του 1997 εγκαινίασε τις γραμμές Audiotext. Το 1998 σπούδασε στο BhartiinstituteofVedicAstrology. To 2000 επισκέφτηκε τoKathmandu και παρέμεινε ένα χρόνο με Βουδιστές μοναχούς.

Από το 2002 ζει στην Αθήνα, πραγματοποιώντας συχνά ταξίδια στο εξωτερικό, φροντίζοντας να εμπλουτίζει τις γνώσεις του και να παρέχει τη βοήθειά του όπου μπορεί.

>ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
>ΛΙΓΟΤΕΡΑ
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.