Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Χρήστος Άρχος

Χρήστος Άρχος

Το ανανεωμένο Oroskopos.gr είναι εδώ κοντά σου και μπορείς πλέον να ενημερώνεσαι για τα άρθρα και τις προβλέψεις μου, από την προσωπική μου σελίδα! 

Εξειδίκευση
Αστρολόγος
Αξιολόγηση
(2234 Αξιολογήσεις)
Το ζώδιό μου
Δίδυμος
Βιογραφικό

Ο Χρήστος Άρχος Μ.Sc είναι Αστρολόγος , κάτοχος μεταπτυχιακού στην Ψυχολογία. Επαγγελματίας αστρολόγος απο το 2003 με ενασχόληση με την αστρολογία πάνω απο 16 χρόνια, ασχολήθηκε εκτενώς με την ψυχολογική αστρολογία, συναστρία και σχέσεις αλλά και την προσωπική ανάπτυξη των ανθρώπων γύρω του.

Στο επίπεδο των ψυχολογικών του σπουδών απέκτησε δίπλωμα γνωστικο – συμπεριφοριστικού θεραπευτή C.Dip. Πιστεύει ότι κάθε άνθρωπος έχει τη δυνατότητα στη ζωή του να απελευθερωθεί και να αλλάξει τη ζωή του απο τις καταστάσεις που τον καταπιέζουν. « Η αστρολογία είναι η ατραπός για την ανακάλυψη του πραγματικού μας εαυτού και ο δρόμος να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τη ζωή μας και να τη ζήσουμε».

Σύμβουλος πολλών ανθρώπων πρώτος εισήγαγε στην Ελλάδα το 2006 το 1ο τετραετές πρόγραμμα σπουδών αστρολογίας, ενώ απο το 2003 σαν Καθηγητής αστρολογίας έχει παρουσιάσει στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό πολλά σεμινάρια. Συνεργάτης πολλών site και περιοδικών ανά τον Κόσμο 

Είναι πρόεδρος του τμήματος έρευνας του VAF – Vaastu astrological foundation αλλά και editor του Om Times Magazine για το Humanity Healing Foundation στον τομέα της Αστρολογίας.Ιδρυτικό μέλος του 1ου συλλόγου αστρολόγων στην Ελλάδα.

>ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
>ΛΙΓΟΤΕΡΑ
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.