Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Αθηνά Βαγενά

Αθηνά Βαγενά

Γνωρίζοντας τα δυνατά αλλά και αδύναμα σημεία τιου αστρολογικού σου χάρτη, μπορείς να αξιοποιήσεις καλύτερα τις ευκαιρίες, ενώ παράλληλα γνωρίζεις τον δρόμο προς την επιτυχία! Είμαι στο πλάι σου! 

Εξειδίκευση
Αστρολόγος
Αξιολόγηση
(998 Αξιολογήσεις)
Το ζώδιό μου
Λέων
Κάλεσε τώρα
14724
Στείλε με SMS ΑΒ4
& την ημ/νια γέννησης σου
στο 54754
Βιογραφικό

Η Αθηνά Βαγενά, γνωστή από τα άρθρα και την παρουσία της στις αστρολογικές εκπομπές του Oroskopos.gr, είναι ο άνθρωπος που πραγματικά μπορεί να σε κάνει να πιστέψεις στην δύναμη  αλλά και στα σημαντικά οφέλη της Αστρολογίας !  


Ξεκίνησε από πολύ μικρή να γνωρίζει, να μαθαίνει και ενημερώνεται για την Αστρολογία – θες να το πεις κληρονομικό χάρισμα; Η μητέρα της είναι η αστρολόγος Άννα Μπελίτση-!  Πάντα  την έλκυε ο εσωτερισμός , ειδικότερα όμως η αστρολογία και  στον ελεύθερο χρόνο της λοιπόν χανόταν στην βιβλιοθήκη της μαμάς διαβάζοντας τα   αστρολογικά της  βιβλία.  Η κλίση της ήταν  πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή!


Ολοκλήρωσε  τις σπουδές της στον τομέα των ΜΜΕ και  στην συνέχεια εξειδικεύτηκε ως συντάκτρια... Η αστρολογία όμως ήταν πάντα για την Αθηνά, η αγάπη, το μεράκι και το χόμπι, φροντίζοντας να εμπλουτίζει  ακόμα περισσότερο τις γνώσεις της μέσω σεμιναρίων και μαθημάτων γύρω από αυτό τον κλάδο.


Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε για την Αθηνά να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής της ενασχόληση.  Η σταθερή επαγγελματική της συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, την βοήθησε να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις της, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία.  Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή,  όσο και με τον Χρήστο Άρχο  την κάνουν να αισθάνεται τυχερή αλλά και ευγνώμων!  Η δραστηριοποίηση της στον αστρολογικό κλάδο από το 2001 ως και σήμερα είναι πολύπλευρη και το έργο της σημαντικό και μεγάλο! Ένας από τους βασικούς της στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζεται ανελλιπώς!  «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» είναι τα λόγια της και πράγματι συνεχίζει ανελλιπώς να ερευνά, να μελετά και να ενημερώνεται  αστρολογικά!


Η επικοινωνία σου μαζί της, σαφώς θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις  ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο. Θα πάρεις απαντήσεις για σημαντικά ζητήματα του παρελθόντος, του παρόντος αλλά και του μέλλοντος, μα πάνω απ΄όλα θα κατανοήσεις περισσότερο τον εαυτό σου, τους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν αλλά και τις σχέσεις σου!  Σίγουρα θα σε κάνει να πιστέψεις και να αγαπήσεις και εσύ την  αστρολογία!

>ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
>ΛΙΓΟΤΕΡΑ
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.