Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Άντα Λεούση

Άντα Λεούση

Με οδηγό μου το "κληρονομικό χάρισμα" της μητέρας μου, θα συνεχίσω να επιτελώ το έργο της δίνοντας σε όλους σας απόλυτα αληθινές προβλέψεις αλλά και στήριξη σε κάθε σας βήμα! 

Κληρονομικό Χάρισμα
Εξειδίκευση
Αστρολόγος - Μελλοντολόγος
Αξιολόγηση
(1300 Αξιολογήσεις)
Κάλεσε τώρα
14600
Στείλε με SMS ΑΛ2
& την ημ/νια γέννησης σου
στο 54754
Βιογραφικό

"Το μήλο κάτω από τη μηλιά" λέει μια σοφή ρήση του λαού. Κάπως έτσι η Άντα Λεούση,  πήρε το χάρισμα της μητέρας της Βιργινίας Λεούση και επέλεξε να ακολουθήσει τα ίδια επαγγελματικά βήματα.

Δεν της μοιάζει μόνο εμφανισιακά, αλλά και σαν προσωπικότητα. Τη χαρακτηρίζουν οι χαμηλοί τόνοι, το ήθος και η αξιοπρέπεια, γι' αυτό επί σειρά ετών προτίμησε να βρίσκεται ένα βήμα πίσω από τη μαμά της,  αντί να εκμεταλλευτεί την αναγνωρισιμότητα που της έδινε το επίθετό της.

Όσοι τη ρωτούν αν το επάγγελμά της είναι δουλειά ή λειτούργημα... σαφέστατα προτιμάει το δεύτερο γιατί αναγνωρίζει την ανάγκη του ανθρώπου να βρει ένα βοηθό, τον προσωπικό του σύμβουλο στα διάφορα ζητήματα που τον απασχολούν στη ζωή του για το τι προβλέπει το αύριο σε... υγεία, έρωτα, στόχους και προοπτικές εργασίας.

Έχει κάνει σπουδές σε αριθμολογία και αστρολογία, ενώ έχει ειδικευτεί στην ταρωσοφία.

Με το δικό της τρόπο δίνει τις δικές της πολύτιμες συμβουλές για όσα μας αφορούν ή λύσεις για θέματα που μας προβληματίζουν.

>ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
>ΛΙΓΟΤΕΡΑ
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.