Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Άννα Μπελίτση

Άννα Μπελίτση

Καλωσόρισες στην προσωπική μου σελίδα! Μέσα από τα άρθρα μου, τις προβλέψεις μου και την επικοινωνία μας, θα μπορείς να έχεις όλες τις απαντήσεις που αναζητάς! 

2.400 προβλέψεις το 2015
Εξειδίκευση
Αστρολόγος - Ψυχοερευνήτρια
Αξιολόγηση
(1965 Αξιολογήσεις)
Το ζώδιό μου
Καρκίνος
Κάλεσε τώρα
90 11 90 0201
Στείλε με SMS ΜΑ4
& την ημ/νια γέννησης σου
στο 54754
Βιογραφικό

Αγαπητοί φίλοι του Oroskopos.gr,


Η πορεία μου στο χώρο της Αστρολογίας αλλά και της Μεταφυσικής, ξεκίνησε το 1990,  όπου από εκείνο το χρονικό διάστημα, αποφάσισα να αφιερωθώ, στην βοήθεια, στην υποστήριξη και στην καθοδήγηση των ανθρώπων.
Ολοκληρώνοντας τις αστρολογικές μου σπουδές στο American Federation of Astrologers, θέλησα να ακολουθήσω ένα ακόμα μεγάλο όνειρό μου και να επεκτείνω τις γνώσεις μου, στον τομέα της Μεταφυσικής. Οι σπουδές μου στον τομέα της Παραψυχολογίας – Κοινωνιολογίας, μου έδωσαν ένα επιπλέον εφόδιο στον τομέα των προβλέψεων και αποτέλεσαν σταθμό στην μετέπειτα καριέρα μου.


Τα τελευταία 23 χρόνια, έχω αφιερωθεί στην εργασία μου, που για μένα πλέον δεν αποτελεί δουλειά, αλλά  αποστολή  και μεγάλη αγάπη! Από το 2004 μέχρι και σήμερα, αθρογραφώ στο Νο1 Αστρολογικό Περιοδικό της Ελλάδας, με στήλη αφιερωμένη στην Ερωτική αλλά και Παιδική Αστρολογία. Παράλληλα στην μέχρι τώρα πορεία μου, έχω πραγματοποιήσει τηλεοπτικές εμφανίσεις αλλά και αφιερώματα σε μεγάλα μέσα.


Μέσα από την προσωπική μου τηλεφωνική γραμμή προβλέψεων, είμαι όλα αυτά τα χρόνια κοντά σε όλους τους σταθερούς αλλά νέους φίλους (και όχι πελάτες)  που επικοινωνούν μαζί μου και έχουν την ανάγκη να ακούσουν μία σοβαρή, έγκυρη και αξιόπιστη πρόβλεψη!

Είμαι κοντά σας, μέσα από το Oroskopos.gr για να σας προσφέρω μέσα από τα άρθρα μου, αλλά και την προσωπική μου τηλεφωνική γραμμή, τις προβλέψεις μου, που είναι βέβαιο ότι θα σας βοηθήσουν και θα σας δώσουν την απαραίτητη γνώση για την πορεία της ζωής σας!

 

>ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
>ΛΙΓΟΤΕΡΑ
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.