Εορτολόγιο: Αστέρω, Αστέριος, Ζηνοβία
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Σκορπιός Το προφίλ της ημέρας Οδεύοντας προς το τέλος του Οκτωβρίου, μπορείς να κλείσεις εκκρεμότητες, να λύσεις ζητήματα που σε απασχόλησαν σε όλη την διάρκεια του μήνα και να φροντίσεις να βάλεις σε τάξη και σε πρόγραμμα τη ζωή σου ....

Ζώδια & Χαρακτηριστικά

Σκορπιός (23/10-22/11)

Επιλέξτε Ζώδιο:
Είναι το δεύτερο ζώδιο του νερού. Αντιπροσωπεύει το τέλος των πραγμάτων και για αυτό το λόγο έχει σχέση με το θάνατο, την καταστροφή, τη μεταμόρφωση, τη σήψη, την αναγέννηση. Συνδέεται με τον έρωτα, με την ερωτική πράξη, με το απόκρυφο και με τα μυστηριώδη μυστικά. Οι ανήκοντες σε αυτό το ζώδιο είναι γενικά έντιμοι αλλά πολύ εκδικητικοί. Κλίνουν προς τον μυστικισμό και αγαπούν ότι αφορά την κατασκοπεία. Ο Σκορπιός είναι ο ισχυρός και σκληρός τύπος του ζωδιακού κύκλου. Τα παιδιά του Πλούτωνα ξεχωρίζουν από τα έντονα χαρακτηριστικά του προσώπου τους η του σώματος τους. Παρουσιάζουν ήρεμη και ήσυχη εμφάνιση, μα από μέσα τους κρύβεται ο πιο έντονος και παθιασμένος τύπος που έχετε συναντήσει ποτέ. .Έχουν την αποφασιστικότητα και την αντοχή του ισχυρού πολεμιστή. Όταν αποφασίσουν να κάνουν κάτι, θα το κάνουν χωρίς να μπορεί κανείς να τους αλλάξει γνώμη. Η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη όταν αποφασίσουν να κατακτήσουν το στόχο τους. Αν χρειαστεί να τους δείτε-ως αντίπαλος- τότε θα ήταν καλύτερα να λείπετε. Η δύναμη που έχουν οι Σκορπιοί είναι πολλή μεγάλη και αυτό το ξέρουν. Ο μαγνητισμός τους σχεδόν υπνωτίζει και όταν θέλουν να πείσουν τον χρησιμοποιούν στο έπακρο. Έχουν την ικανότητα να διεισδύουν και να διαισθάνονται καταστάσεις και πρόσωπα πολύ εύκολα. Η αυτοκυριαρχία και η αυτοσυγκράτηση τους είναι αρετές τους που πολλοί θα ζήλευαν. Είναι εσωστρεφείς, κλειστοί και μυστικοπαθείς χαρακτήρες. Αν ζητήσεις τη γνώμη τους για κάτι, τότε περίμενε την πιο ευθεία απάντηση χωρίς κολακείες και υπαινιγμούς .Η δυνατή μνήμη τους δεν ξεχνά ποτέ το καλό ή το κακό που τους κάνανε. Έλκονται από τα μυστήρια της ζωής, το σεξ, τους κινδύνους.
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Τα ταρώ του έρωτα: Αισθηματικές Προβλέψεις Νοεμβρίου 2014 Μάθε τώρα την μηνιαία ερωτική πρόβλεψη ταρώ του ζωδίου σου για το Νοέμβριο 2014 Περισσότερα !
Το αστρολογικό φαινόμενο του Νοεμβρίου: Η «κόντρα» Άρη – Ουρανού- Πλούτωνα.... Η Χριστίνα Τανταλίδου, μας αναλύει την επιρροή που θα δεχθούμε από το πιο σημαντικό αστρολογικό φαινόμενο του Νοεμβρίου Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Δεν αγαπούν αυτοί που δεν δείχνουν την αγάπη τους.

Σαίξπηρ

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr