Εορτολόγιο: Ευδοξία
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Υδροχόος Το προφίλ της ημέρας Η τελευταία ημέρα του μήνα, μας αναγκάζει να κάνουμε κάποια ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις αλλά και σε συνεργασίες μας, προκειμένου να ακολουθήσουμε έναν δρόμο πιο ώριμο και κατασταλαγμένο! Προσοχή στα ερωτικά καβγαδάκια!

Ζώδια & Χαρακτηριστικά

Υδροχόος (20/1-19/2)

Επιλέξτε Ζώδιο:
Ελεύθεροι, ανεξάρτητοι, αλλά όχι οραματιστές. Παρ' όλα αυτά έχουν την τάση να κάνουν τους άλλους να ονειρεύονται. Ζούνε σε ένα κόσμο δικό τους, φτιαγμένο περισσότερο από ουτοπίες παρά από πραγματικότητες. Μη δίνεις ποτέ πολλή σημασία σ' αυτά που σου λένε. Δεν είναι όλα αλήθεια. Πολλά πράγματα αποσιωπούνται ή και διαστρεβλώνονται. Πολύ συχνά μέσα στις ιστορίες τους θα παρατηρήσεις συζητήσεις που δεν έχουν ούτε αρχή, ούτε τέλος, ακριβώς επειδή προέρχονται από ένα εκκεντρικό πρωτότυπο χαρακτήρα.Ο Υδροχόος είναι ο ιδεαλιστής και κοινωνικός τύπος του ζωδιακού κύκλου. Η πνευματικότητά του ξεπερνά την υλιστική άποψη για την ζωή. Οραματίζεται πάντα ένα καλύτερο αύριο και δεν διστάζει να πάει κόντρα στις αρχές και τους υπάρχοντες νόμους, εν ονόματι ενός μεγάλου οράματος .Είναι λάτρης της ανεξαρτησίας ,επαναστάτης και ικανός μεταρρυθμιστής. Το ανήσυχο και εφευρετικό πνεύμα του αναζητά συνεχώς καινούργιες ιδέες και ερεθίσματα, ενώ ο νους του ταξιδεύει συχνά και με ευκολία στο μέλλον. Η κοινωνία και οι φίλοι βρίσκονται γι' αυτόν στην πρώτη γραμμή των ενδιαφερόντων του. Οι ανθρωπιστικές του ιδιότητες τον δραστηριοποιούν συχνά σε εκδηλώσεις αγάπης και προσφοράς σε οικουμενικά θέματα ή προβλήματα του πλανήτη μας. Συμμετέχει και ενδιαφέρεται πραγματικά για τους ανθρώπους και κάνει ότι μπορεί για να επέμβει και αν γίνετε να αλλάξει άνισες καταστάσεις . Θα τον δείτε να παλεύει για τα κοινά μέσα από ομάδες, συλλόγους ή φιλανθρωπικά ιδρύματα μέσα σε αντίξοες και σκληρές συνθήκες, παραμελώντας συχνά τις ερωτικές του σχέσεις ή την οικογένεια του. Η συχνή ενασχόλησή του με τα κοινά θα κάνει τους οικείους του να τον κατηγορήσουν, για αμέλεια, αδιαφορία ή ψυχρότητα.
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Δες το Αστρολογικό Δελτίο της εβδομάδας 2-8 Φεβρουαρίου 2015 Παρακολούθησε τώρα τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου στο Αστρολογικό Δελτίου 2-8 Φεβρουαρίου 2015 Περισσότερα !
Μηνιαίες Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2015 από τον Κώστα Λεφάκη Ο Κώστας Λεφάκης δίνει τις μηνιαίες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2015 για όλα τα ζώδια ... Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Το «ευχαριστώ» είναι πρόστυχη πληρωμή. Όταν δυο άνθρωποι ζούνε ο ένας με την ανάσα του άλλου, δε χωράει πληρωμή.

Ν.Καββαδίας

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr