Εορτολόγιο: Στέλιος, Στέλλα
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Τοξότης Το προφίλ της ημέρας To σημερινό τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα φέρνει συγχύσεις, εξαπατήσεις και προδοσίες στους Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς του α΄δεκαημέρου. Η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο κάνει τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους να έρχονται αντιμέτωποι με σκληρές αποκαλύψεις!

Ζώδια & Χαρακτηριστικά

Τοξότης (23/11-21/12)

Επιλέξτε Ζώδιο:
Χυδαίος, βαρύς, παραπονιάρης, θέλει πάντα να τα έχει όλα δικά του και γρήγορα. Γίνεται αντιπαθητικός, όταν τα πράγματα δεν είναι όπως τα θέλει αυτός. Σε αυτή την περίπτωση προσπάθησε να γίνεις όσο το δυνατόν περισσότερο πραγματιστής, να είσαι πάντα σωστός, να είσαι πάντα στο επίπεδο του κανονικού όταν του μιλάς για τα δικά του πράγματα και η συμβουλή σου να μη μετατοπίζει τη σταθερότητα των σκοπών και των ιδεών που έχει προκαθοριστεί από το θέμα.Ο Τοξότης είναι ο φιλόσοφος του ζωδιακού κύκλου. Τα βασικά χαρακτηριστικά του είναι η φιλοσοφική του άποψη για την ζωή, η ζωντάνια και η ειλικρίνεια του. Είναι πρόσχαρος, εύθυμος και πολύ φιλικός. Η εντιμότητα, η ειλικρίνεια και η ευθύτητα ιδιαίτερα στα λόγια του, πιθανόν να σας φέρουν πολλές φορές σε τρομερή αμηχανία. Όταν καταλάβει κάποια γκάφα που έκανε, θα στεναχωρηθεί και θα προσπαθήσει να τη μπαλώσει και εκεί θα τα κάνει χειρότερα. Στο παιδί του Δία του αρέσουν τα πειράγματα και θεωρείται ο σάτυρος του ζωδιακού κύκλου. Αν όμως φανεί κάποιος που θα παρεξηγήσει τις καλές του προθέσεις, δεν θα διστάσει να επιτεθεί κατά μέτωπο, άμεσα, με λόγια σκληρά ή πράξεις. Οι προθέσεις του δεν είναι σχεδόν ποτέ κακές. Εξωστρεφής χαρακτήρας με χιούμορ, του αρέσει να διασκεδάζει τους γύρω του, αν και πολλές φορές γίνεται υπερβολικός.
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Τα αστρολογικά μυστικά της εβδομάδας 24-30 Νοεμβρίου Η Μαρία - Ντενίζ Διαμαντή μας αποκαλύπτει όλα τα μυστικά των ζωδίων για την εβδομάδα 24-30 Νοεμβρίου 2014 Περισσότερα !
Ο Ήλιος στον Τοξότη και η ζωή είναι ... ωραία! Ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη, μάθε από την Χριστίνα Τανταλίδου πώς θα σε επηρεάσει... Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!
Label
Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr