Εορτολόγιο: Διεθνής Ημέρα για τους Μετανάστες
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Τοξότης Το προφίλ της ημέρας H Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού χαρίζει σήμερα την έμπνευση και το πάθος, χωρίς όμως να λείπουν οι καβγάδες, οι ίντριγκες και οι ανταγωνισμοί που κάνουν πιο δύσκολη την εξέλιξη της ημέρας μας.

Ζώδια & Χαρακτηριστικά

Τοξότης (23/11-21/12)

Επιλέξτε Ζώδιο:
Χυδαίος, βαρύς, παραπονιάρης, θέλει πάντα να τα έχει όλα δικά του και γρήγορα. Γίνεται αντιπαθητικός, όταν τα πράγματα δεν είναι όπως τα θέλει αυτός. Σε αυτή την περίπτωση προσπάθησε να γίνεις όσο το δυνατόν περισσότερο πραγματιστής, να είσαι πάντα σωστός, να είσαι πάντα στο επίπεδο του κανονικού όταν του μιλάς για τα δικά του πράγματα και η συμβουλή σου να μη μετατοπίζει τη σταθερότητα των σκοπών και των ιδεών που έχει προκαθοριστεί από το θέμα.Ο Τοξότης είναι ο φιλόσοφος του ζωδιακού κύκλου. Τα βασικά χαρακτηριστικά του είναι η φιλοσοφική του άποψη για την ζωή, η ζωντάνια και η ειλικρίνεια του. Είναι πρόσχαρος, εύθυμος και πολύ φιλικός. Η εντιμότητα, η ειλικρίνεια και η ευθύτητα ιδιαίτερα στα λόγια του, πιθανόν να σας φέρουν πολλές φορές σε τρομερή αμηχανία. Όταν καταλάβει κάποια γκάφα που έκανε, θα στεναχωρηθεί και θα προσπαθήσει να τη μπαλώσει και εκεί θα τα κάνει χειρότερα. Στο παιδί του Δία του αρέσουν τα πειράγματα και θεωρείται ο σάτυρος του ζωδιακού κύκλου. Αν όμως φανεί κάποιος που θα παρεξηγήσει τις καλές του προθέσεις, δεν θα διστάσει να επιτεθεί κατά μέτωπο, άμεσα, με λόγια σκληρά ή πράξεις. Οι προθέσεις του δεν είναι σχεδόν ποτέ κακές. Εξωστρεφής χαρακτήρας με χιούμορ, του αρέσει να διασκεδάζει τους γύρω του, αν και πολλές φορές γίνεται υπερβολικός.
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Οι προοπτικές του ζωδίου σου για το 2015 από τον Κώστα Λεφάκη Ο Κώστας Λεφάκης, προβλέπει ποιές θα είναι οι προοπτικές των ζωδίων για το 2015..... Περισσότερα !
Ο Κρόνος στον Τοξότη και οι προβλέψεις των ζωδίων από τον Κώστα Λεφάκη Διάβασε το ζώδιο σου και μάθε από τον Κώστα Λεφάκη πώς θα σε επηρεάσει ο Κρόνος στον Τοξότη Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Τα πιο πικρά δάκρυα που χύνονται πάνω από τάφους είναι για λόγια που δεν ειπώθηκαν και έργα απραγματοποίητα. Χάριετ Μπίτσερ Στόου

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr