Εορτολόγιο: Καμία γνωστή γιορτή
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Ταύρος Το προφίλ της ημέρας Ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου, πραγματοποιεί εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων! Νέα όνειρα, καινούργιοι στόχοι και εκπληρώσεις σημαντικών σχεδίων ζωής, δίνουν ικανοποίηση στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) του α΄δεκαημέρου!

Ζώδια & Χαρακτηριστικά

Ταύρος (21/4-20/5)

Επιλέξτε Ζώδιο:
Το φιλότιμο είναι μια έννοια που του ταιριάζει πολύ. Η υπομονή είναι ένα από κυριότερα χαρακτηριστικά του και θα αντέξει πολλά μέχρι να του την εξαντλήσεις .Όταν όμως ανάψει το κόκκινο λαμπάκι της αντοχής του, τότε καλύτερα να εξαφανιστείς, γιατί θα δεις τον ταύρο σε υαλοπωλείο. Αργεί πολύ να πάρει μια απόφαση, γι' αυτό είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο, να του την αλλάξεις. Αν το αγαπημένο σας πρόσωπο είναι Ταύρος, θα πρέπει να του αποδείξετε ότι ανήκετε μόνο σε αυτόν -κτητικός- και να είστε αποκλειστικά μαζί του. Αν εφοδιαστείτε με πολύ υπομονή μέχρι να αποφασίσει να παντρευτεί, τότε θα δείτε πως άξιζε τον κόπο. Θα έχετε ένα από τους πιο πιστούς, σταθερούς και τρυφερούς σπιτόγατους, που θα μοιραστεί μαζί σας, όλες τις ανέσεις που εξασφάλισε για τον εαυτό του.Θυμήσου ότι η θέληση για αγώνα είναι έμφυτη στο ζώδιό του και εν τω μεταξύ πρέπει πάντα να του προβλέπεις βέβαιη επιτυχία με την προϋπόθεση ότι μπορεί να την αποκτήσει με σκληρό αγώνα. Στον έρωτα έχουν πάντα καλή θέση στο ζωδιακό κύκλο, αλλά πέφτουν σε πιο αρνητικές καταστάσεις, κυρίως λόγω αυτής της υπερβολικής σιγουριάς τους. Παροτρύνετέ τους να είναι συνετοί στην επιλογή του συντρόφου τους.
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη 27 Απριλίου ως 3 Μαϊου Διάβασε τις προβλέψεις του ζωδίου σου για την εβδομάδα 27 Απριλίου ως 3 Μαϊου απο τον Κώστα Λεφάκη Περισσότερα !
Τα αστρολογικά μυστικά της εβδομάδας 27 Απριλίου - 3 Μαϊου Η Marie - Denise Διαμαντή μας αποκαλύπτει τα αστρολογικά μυστικά της εβδομάδας 27 Απριλίου ως 3 Μαϊου Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Τρεις προτάσεις εξασφαλίζουν την επιτυχία: Να γνωρίζεις περισσότερα από τους άλλους – Να δουλεύεις περισσότερο από τους άλλους – Να περιμένεις λιγότερα από τους άλλους. William Shakespeare

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr