Εορτολόγιο: Καμία γνωστή γιορτή
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Καρκίνος Το προφίλ της ημέρας

Ζώδια & Χαρακτηριστικά

Καρκίνος (22/6-22/7)

Επιλέξτε Ζώδιο:
Γενικά ο γεννημένος σε αυτό το ζώδιο θα σου ζητήσει πάντα πράγματα σχετικά με τον έρωτα και τα συναισθήματα. Για αυτούς το ζευγάρωμα και η ένωση είναι το παν στη ζωή. Μην απογοητεύεις ποτέ ένα καρκίνο κάνοντάς του πρόγνωση για μοναξιά,- δεν τη δέχεται- αν και μετά πρέπει να τη ζήσει. Προσπάθησε να είσαι υπεκφυγητικός.Ο Καρκίνος είναι ο οικογενειακός τύπος του ζωδιακού κύκλου. Η ψυχολογία του είναι παρόμοια με του εφήβου. Δυσκολεύεται να πάρει μία θέση και αλλάζει διαθέσεις όπως οι φάσεις της σελήνης. Είναι πολύ ευαίσθητος, παράξενος και ιδιότροπος. Η οικογένεια του, οι ρίζες του και ιδιαίτερα η ζεστή αγκαλιά της μαμάς του, του δίνει την ασφάλεια, που τόσο χρειάζεται. Νιώθει δεμένος με το παρελθόν του και οι αναμνήσεις μπορούν να του γεμίζουν με ευχαρίστηση το παρόν. Ο άγνωστος κόσμος του εξάπτει την περιέργεια, αλλά η ευαίσθητη φύση του δεν είναι σίγουρη, αν μπορεί να αντέξει την σκληρότητα που νιώθει ότι υπάρχει στον έξω κόσμο. Ευαίσθητος στον πόνο των άλλων, συγκινείται εύκολα και αισθάνεται την ανάγκη να βοηθά. Άλλες φορές είναι κλεισμένος στον εαυτό του και αρνείται να ακούσει οτιδήποτε εξωτερικό. Η ανασφάλεια του τον κάνει αγχώδη και ανήσυχο. Είναι μυστικοπαθής και εσωστρεφής με τα προβλήματά του. Γίνεται επιτυχημένος στην εργασία που θα διαλέξει γιατί έχει επιμονή.
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Η Πανσέληνος Ιουλίου 2015 και οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη Μάθε πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 02/07 στο ζώδιο του Αιγόκερω Περισσότερα !
Ιούλιος 2015: Οι προβλέψεις του Πέρρη Κρητικού Παρακολούθησε τις προβλέψεις Ιουλίου 2015 από τον Πέρρη Κρητικό και την Χρύσα Βογιατζή Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Εάν προσέξουμε καλά, θα αντιληφθούμε ότι καμιά ημέρα δεν είναι η ίδια με την άλλη. Κάθε πρωινό φέρνει μαζί του μια κρυμμένη ευλογία.

Πάολο Κουέλο

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr