Εορτολόγιο: Α΄Χαιρερισμοί
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Ιχθείς Το προφίλ της ημέρας Η σημερινή σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, μας προτρέπει να κάνουμε όνειρα και σχέδια για το μέλλον μας, να βάλουμε το συναίσθημα στη ζωή μας και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο, εκφράζοντας με τον πιο έκδηλο τρόπο, την αγάπη που κρύβεται μέσα μας.

Ζώδια & Χαρακτηριστικά

Ιχθείς (20/2-20/3)

Επιλέξτε Ζώδιο:
Πολύ γλυκείς και ευαίσθητοι, προικισμένοι με μία ξεχωριστή διαίσθηση, είναι πάντα ικανοί να κατανοούν πάρα πολύ καλά τα άτομα που τους περιβάλλουν, αλλά πολύ συχνά πέφτουν σε αλαζονεία. Γι� αυτό, εσύ πρέπει να τους προτρέψεις να γίνουν πιο λογικοί και να προσγειωθούν, εξηγώντας τους ότι όταν κάνουν λάθη μερικές φορές, δεν το κάνουν από κακία αλλά από επιπολαιότητα.Ο Ιχθύς είναι ο δεκτικός τύπος στο ζωδιακό κύκλο. Είναι ο άνθρωπος που θα δείξει πλήρη κατανόηση στα ανθρώπινα λάθη ή αδυναμίες και θα συμπαρασταθεί ζεστά και συμπαθητικά σχεδόν πάντοτε. Είναι ευαίσθητος στον πόνο των συνανθρώπων του και ιδιαίτερα των ηλικιωμένων. Η συμπόνια θα τον φέρει πολλές φορές, αντιμέτωπο με περιθωριακά άτομα, όπου μπορεί να εμπλακεί και ο ίδιος σε περίεργες δραστηριότητες. Ο Ιχθύς συχνά ταλαντεύεται μεταξύ αμαρτίας και αγιοσύνης. Η διαίσθηση και η διόραση είναι αρετές που έχει ή μπορεί να καλλιεργήσει. Αντιλαμβάνεται και καταλαβαίνει χωρίς πολλές λογικές εξηγήσεις το περιβάλλον του.
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ο πλήρης αστρολογικός σου χάρτης από τον Κώστα Λεφάκη Λάβε στο email σου την ανάλυση του αστρολογικού σου χάρτη ΔΩΡΕΑΝ από τον Κώστα Λεφάκη Περισσότερα !
Η Ελλάδα το 2015 : Προβλέψεις για την πορεία της χώρας μας Ποιες θα είναι οι πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις της χώρας μας; Διάβασε στην αστρολογική ανάλυση της Marie- Denise Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Σ’ αυτούς που αγαπάς γίνεσαι θύμα και σ’ αυτούς απ’ τους οποίους αγαπιέσαι γίνεσαι θύτης. Αν αγαπάς κι αγαπιέσαι ταυτόχρονα δεν υπάρχει ούτε εγωισμός ούτε πληγή.

Μαχάτμα Γκάντι

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr