Εορτολόγιο: Κυριάκος, Κυριακή
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Καρκίνος Το προφίλ της ημέρας Έχεις όνειρα, ιδανικά, σκέψεις και σχέδια τα οποία θέλεις πάση θυσία να γίνουν πραγματικότητα! Με την Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Κριού, μην βιαστείς να κρίνεις τις καταστάσεις ξεσπώντας ενάντια σε κάθε τι που σε δεσμεύει!

Ζώδια & Χαρακτηριστικά

Καρκίνος (22/6-22/7)

Επιλέξτε Ζώδιο:
Γενικά ο γεννημένος σε αυτό το ζώδιο θα σου ζητήσει πάντα πράγματα σχετικά με τον έρωτα και τα συναισθήματα. Για αυτούς το ζευγάρωμα και η ένωση είναι το παν στη ζωή. Μην απογοητεύεις ποτέ ένα καρκίνο κάνοντάς του πρόγνωση για μοναξιά,- δεν τη δέχεται- αν και μετά πρέπει να τη ζήσει. Προσπάθησε να είσαι υπεκφυγητικός.Ο Καρκίνος είναι ο οικογενειακός τύπος του ζωδιακού κύκλου. Η ψυχολογία του είναι παρόμοια με του εφήβου. Δυσκολεύεται να πάρει μία θέση και αλλάζει διαθέσεις όπως οι φάσεις της σελήνης. Είναι πολύ ευαίσθητος, παράξενος και ιδιότροπος. Η οικογένεια του, οι ρίζες του και ιδιαίτερα η ζεστή αγκαλιά της μαμάς του, του δίνει την ασφάλεια, που τόσο χρειάζεται. Νιώθει δεμένος με το παρελθόν του και οι αναμνήσεις μπορούν να του γεμίζουν με ευχαρίστηση το παρόν. Ο άγνωστος κόσμος του εξάπτει την περιέργεια, αλλά η ευαίσθητη φύση του δεν είναι σίγουρη, αν μπορεί να αντέξει την σκληρότητα που νιώθει ότι υπάρχει στον έξω κόσμο. Ευαίσθητος στον πόνο των άλλων, συγκινείται εύκολα και αισθάνεται την ανάγκη να βοηθά. Άλλες φορές είναι κλεισμένος στον εαυτό του και αρνείται να ακούσει οτιδήποτε εξωτερικό. Η ανασφάλεια του τον κάνει αγχώδη και ανήσυχο. Είναι μυστικοπαθής και εσωστρεφής με τα προβλήματά του. Γίνεται επιτυχημένος στην εργασία που θα διαλέξει γιατί έχει επιμονή.
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Τα ζώδια σήμερα 10 Ιουλίου 2015 από την Βιργινία Λεούση Ζώδια και ημερήσιες προβλέψεις για 10 Ιουλίου 2015 από την Βιργινία Λεούση Περισσότερα !
Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου 11-12 Ιουλίου 2015 από την Βιργινία Λεούση
Ζώδια και ημερήσιες προβλέψεις για 11-12 Ιουλίου 2015 από την Βιργινία Λεούση

Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Η αναζήτηση της αλήθειας και της ομορφιάς ανήκει σε μια σφαίρα δραστηριοτήτων, όπου επιτρέπεται να μείνουμε για πάντα παιδιά.

Αϊνστάιν

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr